Diskusjon:Gulden kunstverk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i august 2008, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

I forbindelse med diskusjonen om gallerier og næringsvirksomheter, har jeg skrevet en noe mer utfyllende artikkeltekst for å illustrere og tydeliggjøre at også gallerier driver næringsvirksomhet - og at også dette bør gå klart frem av teksten for disse virksomhetene.

Gulden kunstverk as er et selskap som driver virksomhet som kunstgalleri med forretningskontor i Steinberg 12 km nord for Drammen, retning Kongsberg. Aksjemajoriteten eies av Walter N. Welo som også er selskapets administrerende direktør og salgsansvarlige. Øvrige aksjer er i det alt vesentlige familieeid. Selskapet har hatt en omsetning på fra 1,5 til omlag 2,0 millioner kroner årlig fra 2004 til 2006. Selskapet ble stiftet i 2003 og har hvert år drevet virksomheten med overskudd. Walter N. Welo driver også et enkeltpersonforetak med firma Gulden kunstverk Walter N. Welo. Denne virksomheten er registrert i 1990. På galleriets hjemmeside oppgis 1985 som etableringsår. Virksomheten presenterer seg som en familiebedrift. I tillegg til utstillingsvirksomheten med skiftende utstillinger i lokalene Galleriet og Låven hele året, drives rammeverksted, kafé og også nettstedet nettgalleri.no som promoverer og har kommisjonssalg av verk fra 80 forskjellige, norske kunstnere.

Arbeider av følgende kunstnere markedsføres av Gulden kunstverk

Dette er ikke slik artikkelen bør skrives etter min mening, dette forbedrer iallefall ikke artikkelen. Faktisk vil jeg karakterisere dette som forsøpling av artikkelen og ikke i tråd med hvordan vi ellers skriver artikler. Ikke har du signert heller.Harry Wad 29. jul 2008 kl. 01:09 (CEST)
En liste over Utvalgte utstillere er uinteressant dersom det ikke står når de var der og evt. i hvilken sammenheng. Leseren skal ikke måtte lete i eksterne lenker for å finne mer info, dette skal lenkes til teksten gjennom korrekt bruk av referanseoppsett - se stilmanual til venstre på siden. - Mr. Hill 4. aug 2008 kl. 10:09 (CEST)