Camilla Kim Kielland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Camilla Kim Kielland
Født17. mai 1978 (41 år)
Beskjeftigelse Programleder

Camilla Kim Kielland (født 17. mai 1978) er en norsk PR- og kommunikasjonsrådgiver. Hun har bakgrunn som journalist, og i 2003 til 2004 var hun programleder i Barne-TVNRK1, og i Barnetimen for de minsteNRK P1. I 1991 til 1992 var hun programleder i ungdomsprogrammene Midt i smørøyet og Rusk i Øyet på NRK sammen med blant andre Hege Schøyen. Kielland er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda og har i tillegg økonomistudier fra Frankrike og mediekunnskap fra Høgskolen i Agder, nå Universitetet i Agder.

Kielland er kommunikasjonsdirektør i Schibsted Media Group, et nordisk mediekonsern med hovedkontor i Oslo. Hun har kommunikasjonsansvar for forretningsområdene Schibsted News Media - som blant annet eier avisene Verdens Gang, Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen, Aftonbladet og Svenska Dagbladet - og Schibsted Next, som er konsernets satsing på nye digitale vekstområder.[trenger referanse]

personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)