Burnout 2: Point of Impact

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Burnout 2: Point of Impact
UtviklerCriterion Games
UtgiverAcclaim Entertainment
SpillmotorRenderWare
PlattformXbox
PlayStation 2[1]
Nintendo GameCube[1]
Utgivelse30. september 2002
SjangerRacerspill
ModusFlerspiller, enspiller
AldersgrensePEGI 3
Del av serien Burnout

Burnout 2: Point of Impact er et racerspill fra 2002 utviklet av Criterion Games og gitt ut av Acclaim Entertainment. Det kom ut til PlayStation 2, Xbox og Gamecube.[2] Det er det andre spillet i Burnout-serien.[3]

Målet med «Burnout 2: Point of Impact» er å komme seg raskest mulig rundt en bane, enten alene, mot spillets motstandere med kunstige intelligens eller mot andre menneskelige motstandere. Løypene inneholder både trafikk, komplekse veikryss, eller andre hindringer som kan gjøre kjøring i høye hastigheter vanskeligere. For å reise raskere må spilleren akkumulere Boost. Dette kan gjøres ved å kjøre på feil side av veien, drive rundt svinger i høy hastighet, svinge for å unngå trafikk, eller treffe hopp i hastighet for å få luft.

Kollidering med trafikk, eller andre hindringer, i høy hastighet fører til at kjøretøyet mister kontrollen og krasjer. Etter et kort intervall dukker så en erstatningsbil opp på banen uten skader, men med tap av Boost. Spillet inkluderer også et -modus, hvor spilleren(e) kan tjene poeng ved å forårsake skader på andre kjøretøy.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b Redump.org[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ «Burnout 2: Point of Impact». IGN (engelsk). Besøkt 27. desember 2022. 
  3. ^ «Alt om Burnout 2: Point of Impact». Gamer.no (norsk). Besøkt 27. desember 2022. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]