Breckin Meyer

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Breckin Meyer
Breckin Meyer by Gage Skidmore 2.jpg
Født7. mai 1974Rediger på Wikidata (46 år)
MinneapolisRediger på Wikidata
Ektefelle Deborah Kaplan (20012012)Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse
8 oppføringer
Skuespiller, manusforfatter, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, stemmeskuespiller, produsent, filmprodusent, musikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata

Breckin Erin Meyer (født 7. mai 1974 i Minnesota) er en amerikansk skuespiller, komiker, forfatter og musiker.

Han har spilt i flere filmer i rollen som «sympatisk ung mann», flere ganger opp mot Amy Smart, blant annet i Rat Race (2001), og hadde en birolle som Meg Ryans bror i komedien Kate & Leopold (2001). Han har også hatt rollen som «Jon», den uheldige eieren av en feit og usympatiske tegneseriekatt i filmutgaven av Garfield (2004). Meyer er gift med manusforfatteren og filmregissøren Deborah Kaplan, og er far til et barn.

Tidlig liv[rediger | rediger kilde]

Meyer ble født i Minneapolis i Minnesota som sønn av Dorothy Ann (dåpsnavn Vial), en arbeider i et reisebyrå og tidligere mikrobiolog, og Christopher William Meyer, konsulent i ledelse.[1] Som barn av skilte foreldre har han bodd i California, Texas, Vest-Virginia og New Jersey. Han har en eldre bror, Frank, og en yngre bror, Adam.

Meyer gikk på barneskolen samtidig med Drew Barrymore (og hun var åpenbart hans første kyss)[trenger referanse] og fikk deretter på videregående skole i Beverly Hills High School.[2] Fra tiden på barneskolen kom han i kontakt med Barrymores agent som signerte kontrakt med ham. Som barn opptrådte han hovedsakelig i fjernsynsreklamer.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]


personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)