24: The Game

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
24: The Game
UtviklerGuerrilla Cambridge
Utgiver2K Games, Sony Interactive Entertainment
DesignerKatie Sorrell
ForfatterDuppy Demetrius, Chris Sorrell
KunstnerRob Hill
KomponistSean Callery
Basert på24
PlattformPlayStation 2
Utgivelse27. februar 2006
SjangerTredjepersonsskytespill
ModusEnspiller

24: The Game er et videospill basert på TV-serien 24. Spillet ble kun publisert til Sonys PlayStation 2-konsoll, og ble utviklet av Sony Computer Entertainment Cambridge Studios, og ble utgitt av 2K Games. 24: The Game er satt mellom sesong 2 og 3 av TV-serien.[1] De fleste av hovedpersonene fra de to sesongene hadde sine egne stemme i spillet.[2]

I likhet med selve TV-serien foregår dette spillet over en periode på 24 timer, og er delt inn i 58 separate oppdrag. Noen oppdrag er objektive, men andre oppdrag er tidsbegrenset. Hvert oppdrag blir rangert ut av 100 poeng, basert på kvaliteten på hvordan oppdraget blir gjennomført, antall mål som er fullført, nøyaktighet ved skyting, og så videre. En karakter på 90 poeng eller høyere, belønner spilleren ved å låse opp en eller annen form for bonus-funksjon, inkludert tre filmer (intervju med rollebesetning om spillet, eller TV-kampanjer) eller en rekke andre funksjoner.

En rekke våpen er tilgjengelig, inkludert håndvåpen, automatiske våpen, skarpskytter-rifle eller hagle, med forskjellig type ammunisjon. Det er flere oppdrag hvor spilleren styrer et kjøretøy. Slike oppdrag involverer vanligvis å komme til et bestemt område innenfor en viss tidsperiode, ofte samtidig som spilleren må unngå forfølgere. Våpen kan ikke brukes i kjøretøy. En rekke karakterer fra TV-serien gir også stemme til deres karakterer i spillet.

Handling[rediger | rediger kilde]

Spillet begynner med at Jack Bauer venter utenfor et skip ved en havn i Los Angeles, hvor en gruppe terrorister planlegger å ødelegge vann-forsyningen. Spillet handler også om ett angrep mot USAs visepresident Jim Prescott, og et gass-angrep lokker også flere CTU-agenter bort fra hovedkvarteret deres. Samtidig som veldig mange agenter er distrahert, går terrorister til angrep for å ta over bygningen deres og ta medarbeiderne som gissel.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Walkthrough - 24: The Game Wiki Guide». IGN. Besøkt 28. juni 2016. 
  2. ^ «24 The Game™». 9. april 2006. Arkivert fra originalen 9. april 2006. Besøkt 28. juni 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]