Kim Bauer

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search

Kim Bauer er en fiktiv karakter som er spilt av Elisha Cuthbert i TV-serien 24. Hun ble født i Santa Monica i California, og er datter av Teri og Jack Bauer. Hun droppet ut av Santa Monica High School og begynte Counter Terrorist Unit (CTU) i Los Angeles.

Hun var med i sesong 1 av 24 der hun og en venninne sniker seg ut av husene deres om kvelden for å møte noen gutter som kidnapper jentene. Begge jentene rømmer fra stedet. Senere blir Kim og moren hennes Teri kidnappet av noen andre som vil bruke dem til å kontrollere Jack Bauer.

De klarer å rømme for andre gang og blir sendt til et trygt hus som blir angrepet av en av Jack Bauers fiender. Det stikker av fra huset men skiller lag etter en bilulykke. Hun går for å besøke en venn for å få hjelp, men der blir hun arrestert av undercover politi og arrestert for narkotikahandel. Da politiet får høre at hun ikke har noe å gjøre med narkotikahandelen og at hun er datteren til CTU-agent Jack bauer blir hun sluppet fri.

Politiet kjører henne til CTU men underveis blir politibilen angrepet, politimennene blir drept og Kim blir tatt til fange. Hun blir senere sluppet fri i bytte mot faren hennes. I slutten av sesong 1 blir Teri Bauer funnet drept.

Kim Bauer var også å se i sesong 2, 3, 5, og 7 i tillegg til 24: The game.