Sex Drive

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Sex Drive
Generell informasjon
Utgivelsesår
  • 17. oktober 2008 (2008-10-17)
Prod.landUSA
Lengde109 [1]
130 minutter (Unrated cut) min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiSean Anders
ProdusentBob Levy
Leslie Morgenstein
John Morris
Michael Nelson
Basert påAll the Way 
av Andy Behrens
MusikkStephen Trask
SjeffotografTim Orr
KlippGeorge Folsey Jr.
Foran kamera
MedvirkendeJosh Zuckerman
Amanda Crew
Clark Duke
Seth Green
James Marsden
Annen informasjon
Budsjett19 million dollar[2]
Totalomsetning18 755 936 dollar[2]
Prod.selskapSummit Entertainment
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Sex Drive er en amerikansk sexkomedie fra 2008. Filmen handler om en som akkurat er ferdig på high school og som reiser på tvers av USA for å ha sex med en jente han traff på internett. Filmen er basert på romanen All the Way, av Andy Behrens.[3] Filmen ble regissert av Sean Anders, og har skuespillere som Josh Zuckerman, Amanda Crew, og Clark Duke. Den ble gitt ut i Nord-Amerika 17. oktober 2008, og i Storbritannia 9. januar 2009.

Handling[rediger | rediger kilde]

Ian Lafferty er en 18 år gammel student ved videregående skole, som leter etter en kjæreste på Internett. Han møter snart "fru Tasty" og godtar å møte henne ansikt-til-ansikt. Hun bor i Knoxville, Tennessee, men Ian bor i Bartlett, Illinois. Sammen med sine beste venner Lance Nesbitt og Felicia Alpine reiser Ian til Knoxville i en bil lånt uten tillatelse fra Ians eldre bror Rex. På vei til Knoxville blir radiator i bilen deres overopphetet. Ian og Felicia går videre i forsøk på å finne hjelp. Lance venter ved bilen, når Esekiel tilfeldigvis går forbi i en hestevogn.

Esekiel og hans Amish-venner reparerer bilen, og Lance møter en attraktiv Amish-jente som heter Mary. Men de havner i fengsel fordi Ian kaster en gjenstand mot en politibil. De blir løslatt når Mary betaler kausjon for dem. Endelig fremme i Knoxville tar de inn på hotell. Men Rex ønsker umiddelbart å reise hjem, uten at Ian får tid til å besøke fru Tasty. Samtidig oppdager gjengen at hvis Mary ønsker å forlate Amish-samfunnet, så vil resten av dette samfunnet vende henne ryggen. Lance nekter å reise hjem, og blir igjen for å gifte seg med Mary.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «SEX DRIVE (15)». British Board of Film Classification. 23. september 2008. Besøkt 27. januar 2012. 
  2. ^ a b «Sex Drive (2008)». Box Office Mojo. Besøkt 22. august 2009. 
  3. ^ Robinson, Tasha (17. oktober 2008). «Q&A with Andy Behrens, the author behind 'Sex Drive'». Chicago Tribune. Arkivert fra originalen 22. august 2009. Besøkt 22. august 2009. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]