Nights: Journey of Dreams

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Nights: Journey of Dreams
UtviklerSega Studios USA (Sonic Team)
UtgiverSega
DistributørNintendo eShop
RegissørTakashi Iizuka
DesignerTakashi Iizuka
KomponistNaofumi Hataya
PlattformWii
UtgivelseNA 13. november 2007
EU Vinteren 2007-2008[1]
SjangerAction-eventyrspill
ModusEnspiller, flerspiller
NettstedOffisiell nettside

Nights: Journey of Dreams er et videospill for Wii.

Spillet er utviklet av Sega, og er en oppfølger til spillet Nights into Dreams.... fra 1996Sega Saturn. Designeren av spillet, Takashi Iizuka, var også med å utvikle det første spillet.

Handling[rediger | rediger kilde]

Hver natt spilles alle menneskelige drømmer ut i Nightopia og Nightmare, de to delene av en drømme-verden. I Nightopia er forskjellige aspekter av drømmernes personlighet representert med lysfargede kuler kjent som Ideya. Den onde herskeren av Nightmare heter Wizeman the Wicked, og forsøker å stjele all denne drømme-energien fra sovende besøkende for å samle makt og ta kontroll over hele Nightopia - og til slutt hele den virkelige verden. For å oppnå dette slipper han løs "Nightmaren" skumle vesen som kan fly - inkludert Jackle, Clawz, Gulpo, Gillwing og Puffy, og mange mindre marer.

Det skjer opprør mot disse planene, men opprørerne blir fengslet i et Ideya-palass, en lysthus-lignende container på Ideya. William Taylor og Helen Cartwright er to barn som bor i byen Bellbridge (en fiktiv versjon av London) hvor Will er en ung, håpefull fotballspiller, og Helen spiller fiolin. Begge barna opplever mareritt og blir angrepet av Nightmaren, som jager dem inn i en Nightopia-verden. Spilleren må derfor spille Will og Helen, i frosøk på å beseire Wizeman.

Referanser[rediger | rediger kilde]