Målscorerliste for Tippeligaen 2013

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en utdypende side til Tippeligaen 2013

Mål Spiller Klubb
16 mål Norge Frode Johnsen Odd
15 mål Marokko Abderrazak Hamdallah Aalesund
12 mål Norge Ola Kamara Strømsgodset
11 mål Danmark Christian Gytkjær Haugesund
Island Matthías Vilhjalmsson Start
10 mål Finland Riku Riski Hønefoss
Senegal Malick Mane Sogndal
Norge Morten Berre Vålerenga
Nigeria Leke James Aalesund
9 mål Norge Amin Askar Brann
Østerrike Martin Pusic Brann
Nigeria Daniel Chima Chukwu Molde
Nigeria John Chibuike Rosenborg
Norge Trond Olsen Viking
Norge Torgeir Børven Vålerenga
8 mål Norge Petter Vaagan Moen Lillestrøm
Norge Herolind Shala Odd
Danmark Nicki Bille Nielsen Rosenborg
Norge Adama Diomande Strømsgodset
Tsjekkia Zdeněk Ondrášek Tromsø
7 mål Norge Erik Huseklepp Brann
Norge Jo Inge Berget Molde
Norge Fredrik Gulbrandsen Molde/Lillestrøm[1]
Ghana Bismark Adjei-Boateng Strømsgodset
Norge Øyvind Storflor Strømsgodset
Norge Remi Johansen Tromsø
Sverige Patrik Ingelsten Viking
Costa Rica Michael Barrantes Aalesund
Norge Fredrik Ulvestad Aalesund
6 mål Brasil Daniel Bamberg Haugesund
Norge Tommy Høiland Molde/Sandnes Ulf[2]
Norge Tarik Elyounoussi Rosenborg
Norge Alexander Søderlund Rosenborg/Haugesund[3]
Norge Marius Helle Sandnes Ulf
Norge Mohamed Elyounoussi Sarpsborg 08
Norge Martin Wiig Sarpsborg 08
Norge Ernest Asante Start
Costa Rica Jorge Alejandro Castro Start
Norge Espen Hoff Start
Ungarn Péter Kovács Strømsgodset
Norge Magnus Andersen Tromsø
Norge Thomas Kind Bendiksen Tromsø
5 mål Norge Bård Finne Brann
Norge Aleksander Solli Hønefoss
Norge Torstein Helstad Lillestrøm
Norge Bjørn Helge Riise Lillestrøm
Norge Håvard Storbæk Odd
Norge Kenneth Sola Sandnes Ulf
Island Steinþór Freyr Þorsteinsson Sandnes Ulf
Norge Aaron Samuel Olanare Sarpsborg 08
Norge Lars Christopher Vilsvik Strømsgodset
Norge Morten Moldskred Tromsø
Østerrike Benjamin Sulimani Viking
Norge Peter Orry Larsen Aalesund
4 mål Norge Mats André Kaland Hønefoss
Danmark Mikkel Vendelbo Hønefoss
Norge Magne Hoseth Molde
Norge Martin Linnes Molde
Finland Joona Toivio Molde
Danmark Mike Jensen Rosenborg
Norge Tore Reginiussen Rosenborg
Norge Fredrik Torsteinbø Sandnes Ulf
Norge Azar Karadaş Sogndal
Norge Magnus Stamnestrø Sogndal
Norge Stefan Johansen Strømsgodset
Norge Jarl André Storbæk Strømsgodset
Norge Veton Berisha Viking
Serbia Bojan Zajić Vålerenga
3 mål Norge Kristoffer Barmen Brann
Island Birkir Már Sævarsson Brann
Norge Tor Arne Andreassen Haugesund
Serbia Dušan Cvetinović Haugesund
Norge Michael Haukås Haugesund
Norge Tor Øyvind Hovda Hønefoss
Norge Alexander Mathisen Hønefoss
Norge Ohi Omoijuanfo Lillestrøm
Island Pálmi Rafn Pálmason Lillestrøm
Sverige Mattias Moström Molde
Danmark Tobias Mikkelsen Rosenborg
Norge Jonas Svensson Rosenborg
Frankrike Jérémy Berthod Sarpsborg 08
Norge Tom Erik Breive Sarpsborg 08
Norge Magnus Sylling Olsen Sarpsborg 08
Island Guðmundur Þórarinsson Sarpsborg 08
Senegal Sidimane Sagna Sogndal
Costa Rica Bismark Acosta Start
Norge Rolf Daniel Vikstøl Start
Norge Muhamed Keita Strømsgodset
Norge Steffen Nystrøm Tromsø
Island Indriði Sigurðsson Viking
Costa Rica Giancarlo González Vålerenga
2 mål Norge Kristoffer Larsen Brann
Norge Fredrik Nordkvelle Brann
Norge Kristoffer Haraldseid Haugesund
Norge Joakim Våge Nilsen Haugesund
Norge Frode Kippe Lillestrøm
Norge Erling Knudtzon Lillestrøm
Norge Erik Mjelde Lillestrøm
Norge Magnus Wolff Eikrem Molde
Norge Etzaz Hussain Molde
Norge Zlatko Tripić Molde
Norge Fredrik Semb Berge Odd
Norge Niklas Gunnarsson Odd
Norge Adem Güven Odd
Norge Elba Rashani Odd
USA Mikkel Diskerud Rosenborg
Tsjekkia Bořek Dočkal Rosenborg
Sverige Mikael Dorsin Rosenborg
Norge Pål André Helland Rosenborg
Norge Henrik Furebotn Sandnes Ulf
Norge Aksel Berget Skjølsvik Sandnes Ulf
Norge Christian Brink Sarpsborg 08
Danmark Steffen Ernemann Sarpsborg 08
Danmark Claes Kronberg Sarpsborg 08
Island Þórarinn Ingi Valdimarsson Sarpsborg 08
Norge Rune Bolseth Sogndal
Norge Ulrik Flo Sogndal
Brasil Ricardo Santos Sogndal
Norge Gustav Valsvik Sogndal
Finland Markus Heikkinen Start
Island Guðmundur Kristjánsson Start
Norge Jesper Mathisen Start
Norge Abdisalam Ibrahim Strømsgodset
Polen Jarosław Fojut Tromsø
Norge Johan Lædre Bjørdal Viking
Norge André Danielsen Viking
Ghana King Osei Gyan Viking
Norge Yann-Erik de Lanlay Viking
Norge Mohammed Fellah Vålerenga
Tsjekkia Jan Lecjaks Vålerenga
Norge Jan Gunnar Solli Vålerenga
Norge Fredrik Carlsen Aalesund
Norge Jo Nymo Matland Aalesund
Jamaica Tremaine Stewart Aalesund
1 mål Norge Fredrik Haugen Brann
Ungarn Zsolt Korcsmár Brann
Norge Håkon Lorentzen Brann
Nord-Makedonia Daniel Mojsov Brann
Norge Tomasz Sokołowski Brann
Danmark Henrik Kildentoft Haugesund
Sverige David Myrestam Haugesund
Sverige Maic Sema Haugesund
Norge Helge Haugen Hønefoss
Norge Kevin Larsen Hønefoss
Senegal Remond Mendy Hønefoss
Costa Rica Heiner Mora Hønefoss
Island Kristján Örn Sigurðsson Hønefoss
Norge Johan Andersson Lillestrøm
Norge Magnar Ødegaard Lillestrøm
Norge Anders Østli Lillestrøm
Norge Daniel Berg Hestad Molde
Norge Even Hovland Molde
Brasil Agnaldo Pinto de Moraes Júnior Molde
Norge Kristoffer Paulsen Vatshaug Molde
Nigeria George White Agwuocha Odd
Norge Morten Fevang Odd
Norge Fredrik Oldrup Jensen Odd
Norge Snorre Krogsgård Odd
Norge Jone Samuelsen Odd
Norge Daniel Berntsen Rosenborg
Norge Stefan Strandberg Rosenborg
Sverige Edier Frejd Sandnes Ulf
Norge Bjørnar Holmvik Sandnes Ulf
Skottland Steven Lennon Sandnes Ulf
Norge Vegard Aanestad Sandnes Ulf
Norge Øyvind Hoås Sarpsborg 08
Ghana Mahatma Otoo Sogndal
Finland Hannu Patronen Sogndal
Norge Eirik Skaasheim Sogndal
Norge Espen Børufsen Start
Norge Sondre Tronstad Start
Norge Simen Brenne Strømsgodset
Norge Mounir Hamoud Strømsgodset
Norge Flamur Kastrati Strømsgodset
Norge Martin Rønning Ovenstad Strømsgodset
Norge Gustav Wikheim Strømsgodset
Norge Thomas Drage Tromsø
Norge Ruben Yttergård Jenssen Tromsø
Finland Miika Koppinen Tromsø
Sveits Aleksandar Prijović Tromsø
Island Jón Daði Böðvarsson Viking
Norge Vidar Nisja Viking
Norge Håkon Skogseid Viking
Senegal Makhtar Thioune Viking
Norge Mustafa Abdellaoue Vålerenga
Costa Rica Diego Calvo Vålerenga
Norge Daniel Fredheim Holm Vålerenga
Norge Christian Grindheim Vålerenga
Norge Kristofer Hæstad Vålerenga
Danmark Nicolai Høgh Vålerenga
Norge Gudmund Taksdal Kongshavn Vålerenga
Norge Simon Larsen Vålerenga
Norge André Muri Vålerenga
Sverige Daniel Arnefjord Aalesund
Norge Lars Fuhre Aalesund
Jamaica Demar Phillips Aalesund

Selvmål[rediger | rediger kilde]

Mål Spiller Klubb Hvor
2 mål Norge Glenn Andersen Start (Hjemme mot Strømsgodset i 11. runde) Kampresultat på fotball.no
(Hjemme mot Brann i 16. runde) Kampresultat på fotball.no
1 mål Norge Henrik Gjesdal Brann (Borte mot Strømsgodset i 9. runde) Kampresultat på fotball.no
Sverige Markus Jonsson Brann (Hjemme mot Sandnes Ulf i 14. runde) Kampresultat på fotball.no
USA Steve Clark Hønefoss (Borge mot Odd i 30. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge Helge Haugen Hønefoss (Hjemme mot Sandnes Ulf i 20. runde) Kampresultat på fotball.no
Island Kristján Örn Sigurðsson Hønefoss (Borte mot Strømsgodset i 17. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge Isak Scheel Lillestrøm (Borte mot Aalesund i 9. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge Mats Møller Dæhli Molde (Hjemme mot Sandnes Ulf i 24. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge Emil Jonassen Odd (Borte mot Haugesund i 29. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge Bjørnar Holmvik Sandnes Ulf (Hjemme mot Sogndal i 13. runde) Kampresultat på fotball.no
Sverige Erik Dahlin Sogndal (Hjemme mot Aalesund i 30. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge Jesper Mathisen Start (Hjemme mot Haugesund i 20. runde) Kampresultat på fotball.no
Senegal Babacar Sarr Start (Hjemme mot Viking i 9. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge Mounir Hamoud Strømsgodset (Borte mot Haugesund i 15. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge Lars-Christopher Vilsvik Strømsgodset (Borte mot Lillestrøm i 20. runde) Kampresultat på fotball.no
Polen Jarosław Fojut Tromsø (Borte mot Lillestrøm i 28. runde) Kampresultat på fotball.no
Ghana King Osei Gyan Viking (Borte mot Viking i 23. runde) Kampresultat på fotball.no
Costa Rica Giancarlo González Vålerenga (Hjemme mot Sarpsborg 08 i 17. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge André Muri Vålerenga (Hjemme mot Haugesund i 28. runde) Kampresultat på fotball.no
Norge Edvard Skagestad Aalesund (Hjemme mot Sarpsborg 08 i 19. runde) Kampresultat på fotball.no
Oppdatert etter 30. runde

Kilder[rediger | rediger kilde]

  1. Brann Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  2. Haugesund Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  3. Hønefoss BK Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  4. Lillestrøm Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  5. Molde Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  6. ODD. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  7. Rosenborg Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  8. Sandnes Ulf Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  9. Sarpsborg 08 MEN 01. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  10. Sogndal Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  11. Start Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  12. Strømsgodset Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  13. Tromsø Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  14. Viking Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  15. Vålerenga Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.
  16. Aalesund Menn Senior A. Norges Fotballforbund. Besøkt 26. november 2013.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ To mål for Lillestrøm.
  2. ^ Fem mål for Sandnes Ulf.
  3. ^ Tre mål for Haugesund.