Liste over sykkelklubber i Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over norske sykkelklubber som er registrert hos Norges Cykleforbund pr. 2019.[1] Opplysningene er hentet fra idrettens sentrale register.[2]


Navn på klubb NCF Region
Bagn IL Sykkel Innlandet
Biri IL Innlandet
Brumunddal SK Innlandet
Brøttum IL Sykkel Innlandet
CK Elverum Innlandet
CK Toten-Tråkk Innlandet
CK ValdresEkspressen Innlandet
Eina Sportsklubb Innlandet
Engerdal SK Innlandet
Glåmdal SK Innlandet
Gulsjøen Sykkelklubb Innlandet
Hadeland CK Innlandet
Hafjell Freeride Klubb Innlandet
Kloppa offroadklubb Innlandet
Kvam IL- Sykkel Innlandet
Land CK Innlandet
Lesja og Dovre SK Innlandet
Lillehammer Cykleklubb Innlandet
Lunderseter IL Sykkel Innlandet
Lågen Cykleklubb Innlandet
Matrand IL Innlandet
Nes Sp.Kl. Sykkel Innlandet
Nordbygda/Løten SK Sykkel Innlandet
Næroset IL Sykkel Innlandet
Odal Sykleklubb Innlandet
Ottadalen SK Innlandet
Ottestad IL Innlandet
Raufoss og Gjøvik Sykleklubb Innlandet
Rena IL Innlandet
Savalen SK Innlandet
Solør CK Innlandet
Stor-Elvdal SK Innlandet
Team Dampsaga Innlandet
Toten-Kranken Cykleklubb Innlandet
Trysil SK Innlandet
Vang Skiløperforening Sykkel Innlandet
Vestre Slidre IL Innlandet
Vind IL Innlandet
Åslia Skilag Innlandet
Aukra SK - Sykkel Midt
Austrått Sykkelklubb Midt
Brønnøy SK Midt
CK NOR - Melhus Midt
CK Victoria Midt
Eide IL Sykkel Midt
Eidsdal IL Sykkel Midt
Eresfjord Idrettslag Midt
Fannefjord Sykkelklubb Midt
Follafoss IL Sykkel Midt
Fosen SK Midt
Fræna SK Midt
Frøya og Hitra SK Midt
Gauldal SK Midt
Gjemnes SK Midt
H.E.G. Idrettslag Midt
Hemne SK Midt
Hessdalen IL Sykkelgruppe Midt
IL Stjørdals-Blink Sykkel Midt
IL Sverre Sykkel Midt
Inderøy IL Sykkel Midt
Lyngstad OIL Sykkel Midt
Malvik IL - Sykkel Midt
Meråker Skiskytterklubb Midt
Midsund IL Sykkel Midt
Molde CK Midt
Mosjøen OCK Midt
Namdal SK Midt
Nea Cykleklubb Midt
Nidaros Sykkelklubb Midt
Norodd IL Midt
NTNUI Midt
Oppdal SK Midt
Orkla CK Midt
Rana SK Midt
Ranheim IL Midt
Rauma SK Midt
Rennebu IL Midt
Røros IL Sykkel Midt
Sandnessjøen OCK Midt
Skogn IL Sykkel Midt
Steinkjer Cykleklubb Midt
Stiftstaden SK Trondheim Midt
Stiklestad IL Sykkel Midt
Stranda SK Midt
Støren CK Midt
Sula SK Midt
Sunnan CK Midt
Sykkylven SK Midt
Sømna SK Midt
Trollheimen SK Midt
TVK Sykkel Midt
Ulstein OSK Midt
Vestnes Varfjell IL Sykkel Midt
Ørskog IL Sykkel Midt
Ørsta SK Midt
Åfjord IL - Sykkel Midt
Ålen IL - Sykkel Midt
Ålesund OCK Midt
Alsvåg IL Nord
Andørja Sportsklubb Nord
Astafjord Sykkelklubb Nord
Bardu Idrettslag Nord
Bardu Sykkelklubb Nord
Bindal Sykleklubb Nord
Binges cykleklubb - Binges sihkkelsearvi Nord
Bodø CK - Sykkel Nord
Bodø Freeride Team Nord
Bodø Terrengsykkelklubb Nord
Breistrand OCK Nord
Burfjord Idrettslag Nord
Fauske IL Sykkel Nord
Furuflaten Idrettslag Nord
Gratangen Idrettslag Nord
Grovfjord Idrettslag Nord
Grytøy Idrettslag Nord
Hamarøy IL Nord
Hammerfest SK Nord
Harstad CK Nord
Idrettslaget Frea Nord
Ishavsbyen Sykkel Nord
Jægervatnet Idrettslag Nord
Karasjok Sykkelklubb Nord
Kirkenes cykleklubb Nord
Laksvatn SSL Sykkel Nord
Lofoten Ekstremsportklubb Nord
Lofoten SK Nord
Lyngen/Karnes IL Nord
Lødingen SK Nord
Manndalen Ungdoms og Idrettslag Nord
Meløy Ski- og Sykkelklubb Nord
Midnattsol Cykleklubb Nord
Narvik CK Nord
Nerskogen IL Nord
NOR Cykleklubb Nord
Nordlysbyen Sykkel Nord
Nordreisa Idrettslag Nord
Polarstjernen IL Nord
Porsanger Cykleklubb Nord
Retro Skansen Cycleklubb Nord
Røyken UIL Nord
Senja CK Nord
Senja Sportsklubb Nord
Sirma IL Sykkel Nord
Skibotn Idrettslag Nord
Steigen SPK Nord
Tinden J Cycleklubb Nord
Tromsø CK Nord
Tverlandet IL Nord
Tverrelvdalen Idrettslag Nord
Vadsø Skiklubb - sykkelgruppe Nord
Varanger Sp.Kl. Sykkel Nord
Vesterålen SK Nord
Aalgaard SSL Sykkel Sør
Arendal CC Sør
Birkenes IL Sykkel Sør
Blindleia CK Sør
Bogafjell SK Sør
Bokn Sykkelklubb Sør
Bryne Cykleklubb Sør
Bryne Triatlonklubb Sør
Bykle IL Sør
CK Haugaland Sør
Dalane SK Sør
Dirdal Idrettslag Sør
Dølemo IL Sykkel Sør
Falkeid IL Sykkel Sør
Farsund Sykleklubb Sør
Fevik OCC Sør
Flekkefjord SK Sør
Flekkerøy CK Sør
Forus og Gausel Idrettslag Sør
Froland Sykkelklubb Sør
Gjerstad IL Sykkelgruppe Sør
Grimstad SK Sør
Hafrsfjord SK - Sykkel Sør
Haugesund Triathlon Klubb Sør
Hjelmeland IL Sykkel Sør
Hommersåk Sykkelklubb Sør
Hovden Sportsklubb Sør
Håland's Fønix Sykkelklubb Sør
Klepp BMX Sør
Klepp Cykle Club Sør
Kristiansand Stud.IL Sykkel Sør
Kristiansands Cykleklubb Sør
Kvinesdal Sykkelklubb Sør
Kvås IL - sykkel Sør
Lund Cykleklubb Sør
Mandal CK Sør
Mississippiskogen sti & terrengsykkellag Sør
Nedstrand IL Sør
Nærbø SK Sør
Orstad BMX Sør
Otra IL Sør
Randaberg SK Sør
Rennesøy Sykleklubb Sør
Risør CK Sør
Ryfylke SK Sør
Sandnes BMX Sør
Sandnes Sykleklubb Sør
Sauda SK Sør
SK Lyngdal & Omegn Sør
Sola BMX Sør
Sola Cykleklubb Sør
Stavanger SK Sør
Stavanger Terrengsykkelklubb Sør
Suldal SK Sør
Sviland BMX Sør
Søgne Cykleklubb Sør
Tasta & omegn sykkelklubb Sør
Tubakken Sykkelklubb Sør
Tvedestrand OSK Sør
Tveit IL Sør
Valle IL - sykkelgruppe Sør
Varhaug Sykkelklubb Sør
Vegårshei IL Sykkel Sør
Vennesla OCK Sør
Vigesaa SK Sør
Vigrestad SK Sør
Aaby CK TeVeBu
Andebarkji TSK TeVeBu
Andebu SK TeVeBu
Aron Sportsklubb TeVeBu
Bamble Idrettsforening TeVeBu
Birkebeineren IF Sykkel TeVeBu
CK Allianse TeVeBu
CK Jarlsberg TeVeBu
CK Oslofjord TeVeBu
Drammen Cykleklubb TeVeBu
Eidanger IL Sykkel TeVeBu
Eiker CK TeVeBu
Eiker-Kvikk, IF TeVeBu
Fiskum IL Sykkel TeVeBu
Geilo IL Sykkel TeVeBu
Glitre Off-Road TeVeBu
Gol IL - sykkelgruppe TeVeBu
Grenland SK TeVeBu
Helgeroa Sykkelklubb TeVeBu
Hemsedal IL - Sykkel TeVeBu
Herkules Sykkel TeVeBu
Hof SK TeVeBu
Holmestrand SK TeVeBu
Horten og Omegn's Cykleklubb TeVeBu
Hurum CK TeVeBu
IL ROS Sykkel TeVeBu
IL Skade Sykkel TeVeBu
IL Skarphedin - sykkelgruppe TeVeBu
IL Tokke Sykkel TeVeBu
Kjose IL Sykkel TeVeBu
Kodal IL TeVeBu
Kongsberg IF Sykkel TeVeBu
Konnerud IL Sykkel TeVeBu
Kragerø SK TeVeBu
Krokskogen Cykleklubb TeVeBu
Kvelde IL Sykkel TeVeBu
Langesund STK Sykkel TeVeBu
MILTON Larvik Sportsklubb TeVeBu
Mjøndalen IF TeVeBu
Modum CK TeVeBu
Nanset IF TeVeBu
Nesbyen Idrettslag TeVeBu
Norefjell CK TeVeBu
Notodden SK TeVeBu
Paragrafrytterne Sykkelklubb Bamble TeVeBu
Re SK TeVeBu
Ringerike SK TeVeBu
Røyken CK TeVeBu
Sande SpKl Sykkel TeVeBu
Sandefjord SK TeVeBu
Seljord Idrettslag TeVeBu
Skagerrak Sp.Kl. Sykkel TeVeBu
Solum TSK TeVeBu
Sturla IF TeVeBu
Svarstad IL TeVeBu
Svelvik SK TeVeBu
Tinn IL Sykkel TeVeBu
Tofte Fremad IF TeVeBu
Treungen Idrettslag TeVeBu
Tømmerholt IL TeVeBu
Tønsberg CK TeVeBu
Vinje Idrettslag TeVeBu
Ådal IL TeVeBu
Åskollen SK TeVeBu
Arna SK Vest
Askøy STK Sykkel Vest
Austevoll Sykkelklubb Vest
Bergen Brannkorps IL Sykkel Vest
Bergen Cykleklubb Vest
Bergen Mountainbikeklubb Vest
Bergen TC Sykkel Vest
Breimsbygda IL Sykkel Vest
BSI Vest
Bømlo SK Vest
CK Bjørgvin Vest
CK Henie Vest
CK Sotra Vest
Dale IL Sykkel Vest
Eidfjord IL Vest
Fana IL Sykkel Vest
Flora CK Vest
Fusa Sykkelklubb Vest
Førde CK Vest
Hardanger Sykkelklubb Vest
Harding IL Vest
IF Klypetussen Sykkel Vest
Kvinnherad Sykkelklubb Vest
Lindås IL Vest
Luster Sykkelklubb Vest
Måløy IL Sykkel Vest
Nordhordland SK Vest
Norges Handelshøyskoles Idrettsforening Vest
Nymark IL Sykkel Vest
Røldal IL Vest
Sandane SK Vest
Sogn CK Vest
Stadlandet IL Vest
Stord SK Vest
Stryn T og IL Sykkel Vest
Svelgen T&IF - Sykkel Vest
Tambarskjelvar IL Vest
Ulriken Velocipedklubb Vest
Vest CK Vest
Vestkant Trial Vest
Voss MTB Klubb - Sykkel Vest
Voss SK Vest
Vossevangen Cykleklubb Vest
Åsane CK Vest
Aremark BMX klubb Øst
Aremark IF Sykkel Øst
Asker CK Øst
Aurskog/Finstadbru SK - Sykkel Øst
Aurskog-Høland Triatlon - Sykkel Øst
BB Høvik CK Øst
Bingsfoss SK Øst
Bjørkelangen Sportsforening Øst
Bjørndal IF Sykkel Øst
Blaker IL Øst
Borgen IL Sykkel Øst
Bygdø IL Øst
Bærum OCK Øst
Christiania Velociped klubb Øst
CK Øst Øst
Cykleklubb Valeo, Fornebu Øst
Cykleklubben Nittedal Øst
Driv IL Sykkel Øst
Drøbak-Frogn IL Sykkel Øst
Eidsvoll SK Øst
Feiring IL Sykkel Øst
Fet Skiklubb Sykkel Øst
Fiskeklev Landeveisclub Øst
Fjellfoten SK Øst
Follo SK Øst
Foreningen Frikransen Øst
Fossum IF Sykkel Øst
Fredrikstad SK Øst
Frogner IL Øst
FTT Oslo Sykkelklubb - Sykkel Øst
Gjerdrum IL Øst
Gressvik BMX Øst
Gresvik IF Øst
Gruvelia SK Øst
Halden CK Øst
Halden Skiklubb Øst
Hasle-Løren IL Sykkel Øst
Hauerseter Sp.Kl. Nordkisa Øst
Heggedal Idrettslag Øst
Hobøl IL Øst
Holmenkollen CK Øst
Hurdal IL Sykkel Øst
Hvaler IL Øst
Høland Idretts og ungdomslag Øst
Høybråten og Stovner IL Øst
Idd Sportsklubb Sykkel Øst
IF Frøy Sykkel Øst
IK Hero Øst
IL Heming Øst
Jardar IL Sykkel Øst
Jeløy CykleKlubb Øst
Kjekkas IF Sykkel Øst
Kløfta IL Sykkel Øst
Kolbotn Sykkelklubb Øst
Kongsveien CK Øst
Lysaker Sportsklubb Øst
Lørenskog CK Øst
Marker SK Øst
Mjølkerampa Sykkelklubb - Trøgstad Øst
Moss BMX Øst
Moss CK Øst
Mysen IF Øst
Nes SK Øst
Nesodden SK Øst
Nitelva CK Øst
Njård Øst
Nordstrand Aktivitetspark, Idrettsforeningen Øst
Oslo Politis IL Sykkel Øst
Oslofjord triatlon Øst
Oslostudentenes IK Øst
Politihøgskolens Idrettslag Øst
Rakkestad Sykkelklubb Øst
Raumer Rytter SK Øst
Romeriksåsen SK Øst
Røa IL Øst
Råde BMX Øst
S. Høland Idretts og Ungdomslag Øst
Sagene IF Sykkel Øst
Saltnes Sportsklubb Øst
Sand IL Terreng Øst
Sarpsborg SK Øst
Siggerud Idrettslag Øst
SK Rye sykkel Øst
Skeid Øst
Skiptvet IL Sykkel Øst
Skjeberg CK Øst
Skullerud SpKl Sykkel Øst
Smaalenene SK Øst
Soon CK Øst
SpKl Ceres Sykkel Øst
Stovnerkameratene Sykkel Øst
Sykkelklubben Skar Oslo Øst
Sørum IL Sykkel Øst
Torshov Sykkelklubb Øst
Tryvann Cykleklubb Øst
Ullensaker CK Øst
Ullevål SK Øst
Vestby Sykkelklubb Øst
Vestre Aker Sykkelklubb Øst
Østmarka IL Sykkel Øst

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Finn din klubb». Norges Cykleforbund. 22. oktober 2015. Besøkt 25. mars 2019. 
  2. ^ «Organisasjonsdata NCF Region Øst». Norges idrettsforbund. Besøkt 25. mars 2019.