Liste over olympiske medaljevinnere i svømming (menn)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Dette er en den komplette listen over olympiske medaljevinnere i svømming for herrer, fra 2000 til 2012
Se også Liste over olympiske medaljevinnere i svømming 1896-1996 (herrer), Liste over olympiske medaljevinnere i svømming (damer), Svømming under sommer-OL og Olympiske gullvinnere

Nåværende øvelser[rediger | rediger kilde]

50 meter fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of the United States.svg Anthony Ervin (USA)
Flag of the United States.svg Gary Hall jr. (USA)
ikke utdelt Flag of the Netherlands.svg Pieter van den Hoogenband (NED)
2004 Athen Flag of the United States.svg Gary Hall jr. (USA) Flag of Croatia.svg Duje Draganja (CRO) Flag of South Africa.svg Roland Mark Schoeman (RSA)
2008 Beijing Flag of Brazil.svg César Cielo (BRA) Flag of France.svg Amaury Leveaux (FRA) Flag of France.svg Alain Bernard (FRA)
2012 London Flag of France.svg Florent Manaudou (FRA) Flag of the United States.svg Cullen Jones (USA) Flag of Brazil.svg César Cielo (BRA)

100 meter fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of the Netherlands.svg Pieter van den Hoogenband (NED) Russland Aleksandr Popov(RUS) Flag of the United States.svg Gary Hall jr. (USA)
2004 Athen Flag of the Netherlands.svg Pieter van den Hoogenband (NED) Flag of South Africa.svg Roland Mark Schoeman (RSA) Flag of Australia.svg Ian Thorpe (AUS)
2008 Beijing Flag of France.svg Alain Bernard (FRA) Flag of Australia.svg Eamon Sullivan (AUS) Flag of Brazil.svg César Cielo Filho (BRA)
Flag of the United States.svg Jason Lezak (USA)
2012 London Flag of the United States.svg Nathan Adrian (USA) Flag of Australia.svg James Magnussen (AUS) Flag of Canada.svg Brent Hayden (CAN)

200 meter fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of the Netherlands.svg Pieter van den Hoogenband (NED) Flag of Australia.svg Ian Thorpe (AUS) Flag of Italy.svg Massimiliano Rosolino (ITA)
2004 Athen Flag of Australia.svg Ian Thorpe (AUS) Flag of the Netherlands.svg Pieter van den Hoogenband (NED) Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA)
2008 Beijing Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of South Korea.svg Park Tae-hwan (KOR) Flag of the United States.svg Peter Vanderkaay (USA)
2012 London Flag of France.svg Yannick Agnel (FRA) Flag of the People's Republic of China.svg Sun Yang (CHN) Ikke utdelt
Flag of South Korea.svg Park Tae-Hwan (KOR)

400 meter fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of Australia.svg Ian Thorpe (AUS) Flag of Italy.svg Massimiliano Rosolino (ITA) Flag of the United States.svg Klete Keller (USA)
2004 Athen Flag of Australia.svg Ian Thorpe (AUS) Flag of Australia.svg Grant Hackett (AUS) Flag of the United States.svg Klete Keller (USA)
2008 Beijing Flag of South Korea.svg Park Tae-hwan (KOR) Kina Zhang Lin CHN Flag of the United States.svg Larsen Jensen (USA)
2012 London Flag of the People's Republic of China.svg Sun Yang (CHN) Flag of South Korea.svg Park Tae-Hwan (KOR) Flag of the United States.svg Peter Vanderkaay (USA)

1500 meter fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of Australia.svg Grant Hackett (AUS) Flag of Australia.svg Kieren Perkins (AUS) Flag of the United States.svg Chris Thompson (USA)
2004 Athen Flag of Australia.svg Grant Hackett (AUS) Flag of the United States.svg Larsen Jensen (USA) Flag of the United Kingdom.svg David Davies (GBR)
2008 Beijing Flag of Tunisia.svg Oussama Mellouli (TUN) Flag of Australia.svg Grant Hackett (AUS) Flag of Canada.svg Ryan Cochrane (CAN)
2012 London Flag of the People's Republic of China.svg Sun Yang (CHN) Flag of Canada.svg Ryan Cochrane (CAN) Flag of Tunisia.svg Oussama Mellouli (TUN)

100 meter rygg[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of the United States.svg Lenny Krayzelburg (USA) Flag of Australia.svg Matt Welsh (AUS) Flag of Germany.svg Stev Theloke (GER)
2004 Athen Flag of the United States.svg Aaron Peirsol (USA) Flag of Austria.svg Markus Rogan (AUT) Flag of Japan.svg Tomomi Morita (JPN)
2008 Beijing Flag of the United States.svg Aaron Peirsol (USA) Flag of the United States.svg Matt Grevers (USA) Flag of Russia.svg Arkadij Vjattsjanin (RUS)
Flag of Australia.svg Hayden Stoeckel (AUS)
2012 London Flag of the United States.svg Matt Grevers (USA) Flag of the United States.svg Nick Thoman (USA) Flag of Japan.svg Ryosuke Irie (JPN)

200 meter rygg[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of the United States.svg Lenny Krayzelburg (USA) Flag of the United States.svg Aaron Peirsol (USA) Flag of Australia.svg Matt Welsh (AUS)
2004 Athen Flag of the United States.svg Aaron Peirsol (USA) Flag of Austria.svg Markus Rogan (AUT) Flag of Romania.svg Răzvan Florea (ROU)
2008 Beijing Flag of the United States.svg Ryan Lochte (USA) Flag of the United States.svg Aaron Peirsol (USA) Flag of Russia.svg Arkadij Vjattsjanin (RUS)
2012 London Flag of the United States.svg Tyler Clary (USA) Flag of Japan.svg Ryosuke Irie (JPN) Flag of the United States.svg Ryan Lochte (USA)

100 meter bryst[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of Italy.svg Domenico Fioravanti (ITA) Flag of the United States.svg Ed Moses (USA) Flag of Russia.svg Roman Sloudnov (RUS)
2004 Athen Flag of Japan.svg Kosuke Kitajima (JPN) Flag of the United States.svg Brendan Hansen (USA) Flag of France.svg Hugues Duboscq (FRA)
2008 Beijing Flag of Japan.svg Kosuke Kitajima (JPN) Flag of Norway.svg Alexander Dale Oen (NOR) Flag of France.svg Hugues Duboscq (FRA)
2012 London Flag of South Africa.svg Cameron van der Burgh (RSA) Flag of Australia.svg Christian Sprenger (AUS) Flag of the United States.svg Brendan Hansen (USA)

200 meter bryst[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of Italy.svg Domenico Fioravanti (ITA) Flag of South Africa.svg Terence Parkin (RSA) Flag of Italy.svg Davide Rummolo (ITA)
2004 Athen Flag of Japan.svg Kosuke Kitajima (JPN) Flag of Hungary.svg Dániel Gyurta (HUN) Flag of the United States.svg Brendan Hansen (USA)
2008 Beijing Flag of Japan.svg Kosuke Kitajima (JPN) Flag of Australia.svg Brenton Rickard (AUS) Flag of France.svg Hugues Duboscq (FRA)
2012 London Flag of Hungary.svg Dániel Gyurta (HUN) Flag of the United Kingdom.svg Michael Jamieson (GBR) Flag of Japan.svg Ryo Tateishi (JPN)

100 meter butterfly[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of Sweden.svg Lars Frölander (SWE) Flag of Australia.svg Michael Klim (AUS) Flag of Australia.svg Geoff Huegill (AUS)
2004 Athen Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of the United States.svg Ian Crocker (USA) Flag of Ukraine.svg Andriy Serdinov (UKR)
2008 Beijing Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of Serbia (2004-2010).svg Milorad Čavić (SRB) Flag of Australia.svg Andrew Lauterstein (AUS)
2012 London Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of South Africa.svg Chad le Clos (RSA) Ikke utdelt
Flag of Russia.svg Jevgenij Korotysjkin (RUS)

200 meter butterfly[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of the United States.svg Tom Malchow (USA) Flag of Ukraine.svg Denys Sylantyev (UKR) Flag of Australia.svg Justin Norris (AUS)
2004 Athen Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of Japan.svg Takashi Yamamoto (JPN) Flag of the United Kingdom.svg Stephen Parry (GBR)
2008 Beijing Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of Hungary.svg László Cseh (HUN) Flag of Japan.svg Takeshi Matsuda (JPN)
2012 London Flag of South Africa.svg Chad le Clos (RSA) Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of Japan.svg Takeshi Matsuda (JPN)

200 meter individuell medley[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of Italy.svg Massimiliano Rosolino (ITA) Flag of the United States.svg Tom Dolan (USA) Flag of the United States.svg Tom Wilkens (USA)
2004 Athen Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of the United States.svg Ryan Lochte (USA) Trinidad og Tobago George Bovell (TTO)
2008 Beijing Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of Hungary.svg László Cseh (HUN) Flag of the United States.svg Ryan Lochte (USA)
2012 London Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of the United States.svg Ryan Lochte (USA) Flag of Hungary.svg László Cseh (HUN)

400 meter individuell medley[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of the United States.svg Tom Dolan (USA) Flag of the United States.svg Erik Vendt (USA) Flag of Canada.svg Curtis Myden (CAN)
2004 Athen Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of the United States.svg Erik Vendt (USA) Flag of Hungary.svg László Cseh (HUN)
2008 Beijing Flag of the United States.svg Michael Phelps (USA) Flag of Hungary.svg László Cseh (HUN) Flag of the United States.svg Ryan Lochte (USA)
2012 London Flag of the United States.svg Ryan Lochte (USA) Flag of Brazil.svg Thiago Pereira (BRA) Flag of Japan.svg Kosuke Hagino (JPN)

4×100 meter fri stafett[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Michael Klim
Chris Fydler
Ashley Callus
Ian Thorpe
Todd Pearson
Adam Pine
Flag of the United States.svg USA (USA)
Anthony Ervin
Neil Walker
Jason Lezak
Gary Hall jr.
Scott Tucker
Josh Davis
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
Fernando Scherer
Gustavo Borges
Carlos Jayme
Edvaldo Valério
2004 Athen Flag of South Africa.svg Sør-Afrika (RSA)
Roland Mark Schoeman
Lyndon Ferns
Darian Townsend
Ryk Neethling
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Johan Kenkhuis
Mitja Zastrow
Klaas-Erik Zwering
Pieter van den Hoogenband
Mark Veens
Flag of the United States.svg USA (USA)
Ian Crocker
Michael Phelps
Neil Walker
Jason Lezak
Gabe Woodward
Nate Dusing
Gary Hall jr.
2008 Beijing Flag of the United States.svg USA (USA)
Michael Phelps
Garrett Weber-Gale
Cullen Jones
Jason Lezak
Nathan Adrian
Benjamin Wildman-Tobriner
Matt Grevers
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Amaury Leveaux
Fabien Gilot
Frederick Bousquet
Alain Bernard
Gregory Mallet
Boris Steimetz
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Eamon Sullivan
Andrew Lauterstein
Ashley Callus
Matt Targett
Leith Brodie
Patrick Murphy
2012 London Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Amaury Leveaux
Fabien Gilot
Clément Lefert
Yannick Agnel
Alain Bernard
Jérémy Stravius
Flag of the United States.svg USA (USA)
Nathan Adrian
Michael Phelps
Cullen Jones
Ryan Lochte
Jimmy Feigen
Matt Grevers
Ricky Berens
Jason Lezak
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Andrey Grechin
Nikita Lobintsev
Vladimir Morozov
Danila Izotov
Jevgenj Lagunov
Sergej Fesikov
  • Merknad: Siden 1992 har svømmere som kun svømte i de innledende heatene også fått medaljer.

4×200 meter fri stafett[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Ian Thorpe
Michael Klim
Todd Pearson
Bill Kirby
Grant Hackett
Daniel Kowalski
Flag of the United States.svg USA (USA)
Scott Goldblatt
Josh Davis
Jamie Rauch
Klete Keller
Nate Dusing
Chad Carvin
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Martijn Zuijdweg
Johan Kenkhuis
Marcel Wouda
Pieter van den Hoogenband
Mark van der Zijden
2004 Athen Flag of the United States.svg USA (USA)
Michael Phelps
Ryan Lochte
Peter Vanderkaay
Klete Keller
Dan Ketchum
Scott Goldblatt
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Grant Hackett
Michael Klim
Nicholas Sprenger
Ian Thorpe
Todd Pearson
Antony Matkovich
Craig Stevens
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Emiliano Brembilla
Massimiliano Rosolino
Simone Cercato
Filippo Magnini
Matteo Pelliciari
Federico Cappellazzo
2008 Beijing Flag of the United States.svg USA (USA)
Michael Phelps
Ryan Lochte
Ricky Berens
Peter Vanderkaay
David Walters
Eric Vendt
Klete Keller
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Danila Izotov
Jevgenij Lagunov
Nikita Lobintsev
Alexander Sukhorukov
Mikhail Polischuk
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Patrick Murphy
Grant Hackett
Grant Brits
Nick Ffrost
Kirk Palmer
Leith Brodie
2012 London Flag of the United States.svg USA (USA)
Ryan Lochte
Conor Dwyer
Ricky Berens
Michael Phelps
Charlie Houchin
Matt McLean
Davis Tarwater
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Amaury Leveaux
Grégory Mallet
Clément Lefert
Yannick Agnel
Jérémy Stravius
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Hao Yun
Li Yunqi
Jiang Haiqi
Sun Yang
Lü Zhiwu
Dai Jun
  • Merknad: Siden 1992 har svømmere som kun svømte i de innledende heatene også fått medaljer.

4×100 meter medley stafett[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2000 Sydney Flag of the United States.svg USA (USA)
Lenny Krayzelburg
Ed Moses
Ian Crocker
Gary Hall jr.
Neil Walker
Tommy Hannann
Jason Lezak
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Matt Welsh
Regan Harrison
Geoff Huegill
Michael Klim
Josh Watson
Ryan Mitchell
Adam Pine
Ian Thorpe
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Stev Theloke
Jens Kruppa
Thomas Rupprath
Torsten Spanneberg
2004 Athen Flag of the United States.svg USA (USA)
Aaron Peirsol
Brendan Hansen
Ian Crocker
Jason Lezak
Lenny Krayzelburg
Mark Gangloff
Michael Phelps
Neil Walker
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Steffen Driesen
Jens Kruppa
Thomas Rupprath
Lars Conrad
Helge Meeuw
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Tomomi Morita
Kosuke Kitajima
Takashi Yamamoto
Yoshihiro Okumura
2008 Beijing Flag of the United States.svg USA (USA)
Aaron Peirsol
Brendan Hansen
Michael Phelps
Jason Lezak
Matt Grevers
Mark Gangloff
Ian Crocker
Garrett Weber-Gale
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Hayden Stoeckel
Brenton Rickard
Andrew Lauterstein
Eamon Sullivan
Ashley Delaney
Christian Sprenger
Adam Pine
Matt Targett
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Junichi Miyashita
Kosuke Kitajima
Takuro Fujii
Hisayoshi Sato
2012 London Flag of the United States.svg USA (USA)
Matt Grevers
Brendan Hansen
Michael Phelps
Nathan Adrian
Nick Thoman
Eric Shanteau
Tyler McGill
Cullen Jones
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Ryosuke Irie
Kosuke Kitajima
Takeshi Matsuda
Takuro Fujii
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Hayden Stoeckel
Christian Sprenger
Matt Targett
James Magnussen
Brenton Rickard
Tommaso D'Orsogna
  • Merknad: Siden 1992 har svømmere som kun svømte i de innledende heatene også fått medaljer.

10 km maraton[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
2008 Beijing Flag of the Netherlands.svg Maarten van der Weijden (NED) Flag of the United Kingdom.svg David Davies (GBR) Flag of Germany.svg Thomas Lurz (GER)
2012 London Flag of Tunisia.svg Oussama Mellouli (TUN) Flag of Germany.svg Thomas Lurz (GER) Flag of Canada.svg Richard Weinberger (CAN)

Utgåtte øvelser[rediger | rediger kilde]

50 yard fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis Ungarn Zoltán Halmay USA Scott Leary USA Charles Daniels

100 meter for seilere[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen Hellas Ioannis Malokinis Hellas Spiridon Chasapis Hellas Dimitrios Drivas

100 yard fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis Ungarn Zoltán Halmay USA Charles Daniels USA Scott Leary

220 yard fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis USA Charles Daniels USA Francis Gailey Tyskland Emil Rausch

440 yard fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis USA Charles Daniels USA Francis Gailey Østerrike Otto Wahle

500 meter fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen Østerrike Paul Neumann Hellas Antonios Pepanos Hellas Efstathios Chorophas

880 yard fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis Tyskland Emil Rausch USA Francis Gailey Ungarn Géza Kiss

1000 meter fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris Tyskland John Arthur Jarvis Østerrike Otto Wahle Ungarn Zoltán Halmay

1200 metr fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1896 Athen Ungarn Alfréd Hajós Hellas Joannis Andreou Hellas Efstathios Chorophas

1 mile fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis Tyskland Emil Rausch Ungarn Géza Kiss USA Francis Gailey

4000 meter fri[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris Storbritannia John Arthur Jarvis Ungarn Zoltán Halmay Frankrike Louis Martin

100 yard rygg[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis Tyskland Walter Brack Tyskland Georg Hoffmann Tyskland Georg Zacharias

400 meter rygg[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1912 Stockholm Tyskland Walter Bathe Sverige Thor Henning Storbritannia Percy Courtman
1920 Antwerpen Sverige Håkan Malmrot Sverige Thor Henning Finland Arvo Aaltonen

440 yard bryst[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis Tyskland Georg Zacharias Tyskland Walter Brack USA Henry Jamison Handy

200 meter lag[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris Tyskland Tyskland
Ernst Hoppenberg
Max Hainle
Julius Frey
Max Schöne
Herbert von Petersdorff
Frankrike Frankrike
Maurice Hochepied
Victor Hochepied
Bertrand
Verbecke
M. Cadet
Frankrike Frankrike
Tartara
Louis Martin
Désiré Merchez
Jean Leuilleux
P. Houben

4×50 yard fri stafett[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1904 St. Louis USA USA
Joseph Ruddy
Leo Goodwin
Louis Handley
Charles Daniels
USA USA
David Hammond
William Tuttle
Hugo Goetz
Raymond Thorne
USA USA
Amedee Reyburn
Gwynne Evans
Marquard Schwarz
William Orthwein

200 meter hinderløp[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris Australia Frederick Lane Østerrike Otto Wahle Storbritannia Peter Kemp

Undervannssvømming[rediger | rediger kilde]

Leker Gull Sølv Bronse
1900 Paris Frankrike Charles de Vendeville Frankrike André Six Danmark Peder Lykkeberg

All-time medaljetabell for herrer 1896-2012[rediger | rediger kilde]

Nr Nasjon Gull Sølv Bronse Totalt
1 Flag of the United States.svg USA (USA) 127 91 63 281
2 Flag of Australia.svg Australia (AUS) 31 31 36 98
3 Flag of Germany.svg Tyskland (GER) 18 22 26 66
4 Flag of Japan.svg Japan (JPN) 16 18 15 49
5 Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN) 13 17 12 42
6 Flag of the Soviet Union.svg Sovjetunionen (URS) 9 14 18 41
7 Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR) 9 11 14 34
8 Flag of Sweden.svg Sverige (SWE) 8 10 10 28
9 Flag of Canada.svg Canada (CAN) 6 7 10 23
10 Olympic flag.svg Samveldet av uavhengige stater (EUN) 5 3 0 8
11 Flag of Russia.svg Russland (RUS) 4 4 5 13
12 Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED) 4 2 4 10
13 Flag of France.svg Frankrike (FRA) 3 7 13 23
14 Flag of Italy.svg Italia (ITA) 3 1 7 11
15 Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN) 2 2 0 4
16 Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL) 2 1 2 5
17 Flag of Austria.svg Østerrike (AUT) 1 6 3 10
18 Flag of Brazil.svg Brasil (BRA) 1 3 7 11
19 Flag of Greece.svg Hellas (GRE) 1 3 3 7
20 Flag of Australasian team for Olympic games.svg Australasia (ANZ) 1 2 3 6
21 Flag of South Africa.svg Sør-Afrika (RSA) 1 2 1 4
22 Flag of Belgium.svg Belgia (BEL) 1 1 1 3
23 Flag of South Korea.svg Sør-Korea (KOR) 1 1 0 2
24 Flag of Spain.svg Spania (ESP) 1 0 2 3
25 Flag of Suriname.svg Surinam (SUR) 1 0 1 2
=26 Flag of Argentina.svg Argentina (ARG) 1 0 0 1
Flag of Mexico.svg Mexico (MEX)
Flag of Tunisia.svg Tunisia (TUN)
29 Flag of Denmark.svg Danmark (DEN) 0 2 1 3
30 Flag of Finland.svg Finland (FIN) 0 1 3 4
=31 Flag of Cuba.svg Cuba (CUB) 0 1 1 2
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Flag of Ukraine.svg Ukraina (UKR)
=34 Flag of Croatia.svg Kroatia (CRO) 0 1 0 1
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Flag of Serbia.svg Serbia (SRB)
38 Flag of the Philippines.svg Filippinene (PHI) 0 0 2 2
=39 Flag of Romania.svg Romania (ROU) 0 0 1 1
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad og Tobago (TTO)
Flag of Venezuela.svg Venezuela (VEN)
Total 269 267 269 805

Referanser[rediger | rediger kilde]