Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out!

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out!
UtviklerSierra On-Line
UtgiverSierra On-Line
DistributørSteam
SerieLeisure Suit Larry
SpillmotorSCI
PlattformDOS og Windows
Utgivelse1993
SjangerEventyrspill
ModusEnspiller
Aldersgrenseingen
Formatdisketter

Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! er et eventyrspill, som ble utviklet og utgitt av Sierra On-Line (nå kjent som Sierra Entertainment) i 1993. Det er det femte spillet i Leisure Suit Larry-serien, som ble skapt av Al Lowe.

Larry 6 gikk tilbake til å straffe spilleren når man gjorde en feil. Dødsfallene ble dog gjort humoristiske og man kunne klikke en prøv igjen-knapp som reverserte feilen man gjorde. På et sted i spillet kunne man risikere å sitte fast, og man måtte laste inn et tidligere lagret spill for å fortsette. Det var også det første spillet som ble utgitt året etter på CD-ROM i høyere oppløsning og med stemmer.

Historien[rediger | rediger kilde]

På begynnelsen av Larry 6 er Larry alene igjen og man får ikke vite hva som skjedde med Patti. Han vinner en reise til et luksuriøst feriested kalt La Costa Lotta, hvor han får det verste rommet og den dårligse servicen av alle. I dette spillet skal Larry ganske enkelt møte og ha sex med åtte kvinner. Hver gang går noe galt, men Larry ender alltid opp med et objekt han kan gi til Shamara Payne, en new age-entusiast. Spillet avsluttes med at Larry har sex med Shamara.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]