Hopp til innhold

Kingdom Hearts Birth by Sleep

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Kingdom Hearts Birth by Sleep
UtviklerSquare Enix
UtgiverSquare Enix
DistributørDisney Interactive Studios
RegissørTetsuya Nomura
DesignerShinji Hashimoto
Patrick Chen
Yoichi Yoshimoto
Tetsuya Nomura
Tai Yasue
ForfatterDaisuke Watanabe
KomponistYoko Shimomura
SerieKingdom Hearts
PlattformPlayStation Portable
UtgivelseJP 9. januar 2010
SjangerAction-rollespill
ModusEnspiller
AldersgrensePEGI 12
Nettstedwww.square-enix.co.jp/kingdom/bbs/

Kingdom Hearts Birth by Sleep (キングダムハーツ バース バイ スリープ Kingudamu Hātsu Bāsu bai Surīpu) er et forventet action-rollespill utviklet og utgitt av Square Enix til PlayStation Portable. Spillet er en del av Kingdom Hearts-serien og fokuserer på figurene Terra, Ven og Aqua, som gjorde en kort opptreden i Kingdom Hearts II Final Mix+. Det ble annonsert på Tokyo Game Show 2007.

Dette systemet lar spillerne tilpasse forskjellige teknikker og evner som de kan utføre etter eget ønske, kalt Deck Commands. I motsetning til tidligere spill i denne serien brukes ikke Magic Points (MP) til magi. Spillet bruker i stedet et system kjent som "Focus" som kan brukes til å utføre en teknikk som kalles Shotlock.

Spillet var ment som en prequel hvor handlingen er satt til 10 år før det aller første Kingdom Hearts-spillet. I likhet med de andre spillene i serien, går spilleren gjennom forskjellige verdener fra Disney, deriblant Snøhvit og de syv dvergene, Tornerose, Askepott, Herkules, Lilo og Stitch og Peter Pan.

Eksterne lenker

[rediger | rediger kilde]