Kid Icarus: Uprising

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Kid Icarus: Uprising
UtviklerProject Sora
UtgiverNintendo
DistributørNintendo eShop
RegissørMasahiro Sakurai
KomponistMotoi Sakuraba
Yuzo Koshiro
Masafumi Takada
Noriyuki Iwadare
Yasunori Mitsuda
PlattformNintendo 3DS
UtgivelseJP 22. mars 2012
NA 23. mars 2012
EU 23. mars 2012
SjangerTredjepersonsskytespill
ModusFlerspiller, enspiller
AldersgrensePEGI 12
Nettstedwww.nintendo.fr/Jeux/Nintendo-3DS/Kid-Icarus-Uprising-274281.html
Del av serien Kid Icarus
Kid Icarus: Of Myths and Monsters

Kid Icarus: Uprising (新・光神話 パルテナの鏡 Shin Hikari Shinwa: Parutena no Kagami) er et tredjepersonsskytespill i Kid Icarus-serien. Spillet er det tredje i serien, og er det første Kid Icarus-spillet siden Kid Icarus: Of Myths and Monsters ble gitt ut i 1991. Kid Icarus: Uprising ble annonsert på E3 i 2010, og ble gitt ut i slutten av mars 2012 i Japan, Nord-Amerika og Europa.

Kid Icarus: Uprising inneholder stemmeskuespillere, og den engelske stemmen til hovedpersonen Pit blir gitt av Antony Del Rio.

Gameplay[rediger | rediger kilde]

Kid Icarus: Uprising er et tredjepersonsskytespill hvor du kontrollerer engelen Pit som innehar et sverd og et skytevåpen. Det er imidlertid skytevåpenet som vil være hovedvåpenet, også på bakken. Spillet har blitt beskrevet som «en hurtig og actionfylt blanding av luft- og bakke-basert skyting».[1] I lufta må man hele tiden passe på å svinge unna objekter for å unngå å krasje, samtidig som man hurtig skyter ned fiender.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ hattrick (20. januar 2011). «3DS: First-Party Game Fact Sheets». WiiNintendo. Arkivert fra originalen 27. januar 2011. Besøkt 27. januar 2011. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]