Kid Icarus: Uprising

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Kid Icarus: Uprising
UtviklerProject Sora
UtgiverNintendo
RegissørMasahiro Sakurai
KomponistMotoi Sakuraba
SerieKid Icarus
PlattformNintendo 3DS
UtgivelseJP 22. mars 2012
NA 23. mars 2012
EU 23. mars 2012
SjangerTredjepersonsskytespill
Modusflerspillervideospill og enspiller

Kid Icarus: Uprising (新・光神話 パルテナの鏡 Shin Hikari Shinwa: Parutena no Kagami) er et tredjepersonsskytespill i Kid Icarus-serien. Spillet er det tredje i serien, og er det første Kid Icarus-spillet siden Kid Icarus: Of Myths and Monsters ble gitt ut i 1991. Kid Icarus: Uprising ble annonsert på E3 i 2010, og ble gitt ut i slutten av mars 2012 i Japan, Nord-Amerika og Europa.

Kid Icarus: Uprising inneholder stemmeskuespillere, og den engelske stemmen til hovedpersonen Pit blir gitt av Antony Del Rio.

Gameplay[rediger | rediger kilde]

Kid Icarus: Uprising er et tredjepersonsskytespill hvor du kontrollerer engelen Pit som innehar et sverd og et skytevåpen. Det er imidlertid skytevåpenet som vil være hovedvåpenet, også på bakken. Spillet har blitt beskrevet som «en hurtig og actionfylt blanding av luft- og bakke-basert skyting».[1] I lufta må man hele tiden passe på å svinge unna objekter for å unngå å krasje, samtidig som man hurtig skyter ned fiender.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ hattrick (20. januar 2011). «3DS: First-Party Game Fact Sheets». WiiNintendo. Arkivert fra originalen 27. januar 2011. Besøkt 27. januar 2011. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]


videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.