Joe Jonas

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Joe Jonas
FødtJoseph Adam Jonas
15. aug. 1989Rediger på Wikidata (34 år)
Casa Grande
BeskjeftigelseSanger, skuespiller, musiker, sanger og låtskriver, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, gitarist Rediger på Wikidata
EktefelleSophie Turner (2019–)
FarKevin Jonas Sr.
SøskenKevin Jonas
Nick Jonas
Frankie Jonas
NasjonalitetUSA
Medlem avJonas Brothers (20052013)
DNCE (20182022)
Musikalsk karriere
SjangerPopmusikk, poprock, teenpop, dansepop, moderne R&B
InstrumentGitar, vokal
Aktive år2004
PlateselskapRepublic Records, Hollywood Records, Walt Disney Records, Jonas Records
Nettstedhttp://joejonasmusic.com
IMDbIMDb
Signatur
Joe Jonasʼ signatur

Joseph Adam Jonas (født 15. august 1989 i Casa Grande i Arizona i USA) er en av de tre brødrene i det amerikanske bandet Jonas Brothers.

Han er vokalist sammen med broren Nick Jonas og han spiller tamburin og gitar. Joe er den nest eldste av de tre Jonas-brødrene (Nick Jonas, Joe Jonas og Kevin Jonas).

Karriere[rediger | rediger kilde]

Joe Jonas debuterte som skuespiller i filmen Camp Rock som kom ut i 2008. Han spilte mot eks-kjæresten Demi Lovato og brødrene sine i rollen som den selvopptatte artisten Shane Gray som kommer til Camp Rock for å finne seg selv igjen. Han var også med i oppfølgeren Camp Rock 2: The Final Jam fra 2010.

Han har også debutert i serien JONAS (senere JONAS LA), som handlet om brødrene som var kjendiser på vanlig skole.

Album[rediger | rediger kilde]

År Album
2011 Fastlife

Fast Life[rediger | rediger kilde]

I 2011 gikk Joe solo, i likhet med broren Nick, og laget soloplaten Fast Life. Den ble sluppet i oktober, og skiller seg fra den musikken som Jonas Brothers spiller sammen på den måten at det er mer et dansepopalbum. Den første singelen, «See No More», kom 3. juni. På låten "See No More" fikk han hjelp av artisten og låtskriveren Chris Brown. Joe Jonas laget tre musikkvideoer til Fast Life: «All This Time», «Just In Love» og «See No More».

Kjærlighet[rediger | rediger kilde]

Joseph Jonas har vært kjæreste med Taylor Swift, men han slo opp i en 27 sekunders lang telefonsamtale.[trenger referanse] Etter bruddet med Swift ble han sammen med den amerikanske skuespillerinnen Camilla Belle, men paret gikk fra hverandre.[trenger referanse] Senere ble han sammen med skuespilleren og artisten Demi Lovato, som han ble kjent med under innspillingen av den første Camp Rock-filmen. I mai 2019 giftet han seg med Sophie Turner. De har en datter, Willa.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]