Joe Jonas

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Joe Jonas
Joseph Adam Jonas
JoeJonasSep10 3.jpg
FødtJoseph Adam Jonas
15. august 1989 (28 år)
Casa Grande, Arizona, USA
Samboer Camilla Belle (2008–2009), Sophie Turner
Far Kevin Jonas, Sr.
Søsken Kevin Jonas, Nick Jonas, Frankie Jonas
Beskjeftigelse Artist
Nasjonalitet USA Amerikansk
KallenavnJoe, JJ, DJ Danger
InstrumentTamburin
Gitar
Aktive år2005-idag
Ensemble(r)
Jonas Brothers
Signatur
Joe Jonass signatur

Joseph Adam Jonas (født 15. august 1989 i Casa Grande, Arizona, USA) er en av de tre brødrene i det amerikanske bandet Jonas Brothers.

Han er vokalist sammen med broren Nick Jonas og han spiller tamburin og gitar. Joe er den nest eldste av de tre Jonas-brødrene (Nick Jonas, Joe Jonas og Kevin Jonas).

Karriere[rediger | rediger kilde]

Joe Jonas debuterte som skuespiller i filmen Camp Rock som kom ut i 2008. Han spilte mot eks-kjæresten Demi Lovato og brødrene sine i rollen som den selvopptatte artisten Shane Gray som kommer til Camp Rock for å finne seg selv igjen. Han har også debutert i serien JONAS (senere JONAS LA), som handlet om brødrene som var kjendiser på vanlig skole.

Album[rediger | rediger kilde]

År Album
2011 Fastlife

Fast Life[rediger | rediger kilde]

I 2011 gikk Joe solo, i likhet med broren Nick, og laget soloplaten Fast Life. Den ble sluppet i oktober, og skiller seg fra den musikken som Jonas Brothers spiller sammen på den måten at det er mer et danse-pop album. Den første singelen, "See No More", kom 3. juni. På låten "See No More" fikk han hjelp av artisten og låtskriveren Chris Brown. Joe laget tre musikkvideoer til "Fast Life": "All This Time", "Just In Love" og "See No More".

Kjærlighet[rediger | rediger kilde]

Joseph har vært kjæreste med Taylor Swift, men han slo opp i en 27 sekunders lang telefonsamtale.[trenger referanse] Etter bruddet med Taylor Swift ble han sammen med den amerikanske skuespillerinnen Camilla Belle, men paret gikk fra hverandre.[trenger referanse] Senere ble han sammen med skuespilleren og artisten Demi Lovato, som han ble kjent med under innspillingen av den første Camp Rock-filmen.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]