Joe Jonas

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Joe Jonas
Joseph Adam Jonas
JoeJonasSep10 3.jpg
Født Joseph Adam Jonas
15. august 1989 (27 år)
Casa Grande, Arizona, USA
Søsken Kevin Jonas, Nick Jonas
Yrke Artist
Nasjonalitet USA Amerikansk
Kallenavn Joe, JJ, DJ Danger
Instrument Tamburin
Gitar
Aktive år 2005-idag
Band
Jonas Brothers
Signatur
Joe Jonass signatur


Joseph Adam Jonas (født 15. august 1989 i Casa Grande, Arizona, USA) er en av de tre brødrene i det amerikanske bandet Jonas Brothers.

Han er vokalist sammen med broren, Nick Jonas, samt spiller tamburin og gitar. Joe er den mellomste av de tre brødrene (Nick Jonas, Joe Jonas og Kevin Jonas).

Karriere[rediger | rediger kilde]

Joe debuterte som skuespiller i filmen Camp Rock som kom i 2008. Han spilte mot eks-kjæresten Demi Lovato og brødrene sine, som den selvopptatte artisten Shane Gray, som kommer til Camp Rock for å finne igjen seg selv. Han har også debutert i Serien JONAS (senere JONAS LA), som handlet om brødrene, som var kjendiser på vanlig skole.

Album[rediger | rediger kilde]

År Album
2011 Fastlife

Fast Life[rediger | rediger kilde]

I 2011 gikk Joe solo, som broren Nick, og laget en soloplate (Fast Life) som ble sluppet i oktober. Albumet skiller seg fra den musikken som Jonas Brothers spiller sammen, og er mere et danse-pop album. Den første singelen "See No More" kom 3.juni. På låten "See No more" fikk han hjelp av artisten og låtskriveren Chris Brown. Joe laget tre musikkvideoer til "Fast Life": "All This Time", "Just In Love" og "See No More".

Kjærlighet[rediger | rediger kilde]

Joseph har vært kjæreste med Taylor Swift, men han slo opp på en 27 sekunders lang telefonsamtale. Etter bruddet med Taylor Swift ble han sammen med den amerikanske skuespillerinnen Camilla Belle, men paret gikk fra hverandre. Senere ble han sammen med skuespilleren og artisten Demi Lovato, som han ble kjent med under innspillingen av den første Camp Rock-filmen, paret holdt ikke lenge og etterhvert ble det slutt mellom Demi og Joe. Ryktene sier at Joes far, ringte Demi og endte forholdet. Det kom også rykter om at Joe datet Twilight-skuespilleren Ashley Greene. Forholdet ble bekreftet, og paret holdt lenge, men paret gikk fra hverandre i 2011. I slutten av 2012 datet han Natashia. Han har også datet Blanda Eggenschwiler.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

  • Joe's Facebook-side
personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)