God kveld Norge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

God kveld Norge er et norsk TV–program på TV 2 som ledes av Dorthe Skappel. Serien ble lansert høsten 1997 og sendes hver lørdag kveld. God kveld Norge-redaksjonen ledes av Bård Eriksen. Han er også prosjektleder for Senkveld med Thomas og Harald, Gylne tider og Allsang på Grensen.

Blant reporterne i programmet finner man tidligere Absolutt Underholdning-ansikt og Se og Hør-journalist Vegard Besstun Normann. Normann blir ofte brukt som TV 2 Nyhetskanalens «kjendisekspert». Han har også stått bak realityseriene Linni og Petter elsker Mari. Reporterne Geir Håkonsund og Eva Kynningsrud Dobbing var i 2010 programledere for God kveld Gullruten, som produseres av God kveld Norges redaksjon. Geir Håkonsund har også jobbet som reporter i TV 2-programmet Sommertid. Kynningsrud Dobbing har tidligere jobbet som nyhetsanker i TV Østfold.

Seertall[rediger | rediger kilde]

God kveld Norge er et av landets lengstlevende TV-program, og har rundt 700 000 seere ukentlig.[trenger referanse]

Programmet sendes vanligvis på TV 2 lørdager klokken 22.10.

Godkveldnorge.no[rediger | rediger kilde]

Siden høsten 2008 har God kveld Norge også tilbudt daglige kjendisnyheter på nettstedet godkveldnorge.no. Nettstedet er nå et av Norges største kjendisnettsteder, og har stort fokus på levende bilder. Godkveldnorge.no er en del av TV 2s nettsatsing på TV2.no. Utgavesjef og redaktør for TV2.no er Trine Fjellberg Falnes.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]