Familien Flint på Viva Rock Vegas

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Familien Flint på Viva Rock Vegas
orig. The Flintstones in Viva Rock Vegas
Generell informasjon
FilmtypeAnimasjon
SjangerEventyr / Komedie / Familie
Utgivelsesår2000
Prod.landAmerikansk
Lengde1 t. 31 min.
SpråkEngelsk
RegiBrian Levant
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Familien Flint på Viva Rock Vegas (originaltittel: The Flintstones in Viva Rock Vegas) er en amerikansk spillefilm fra 2000.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

De to bestevennene Fred Flintstone og Barney Rubble er to ungkarer som nylig har kvalifisert seg som kran-førere hos Slate & Company. Deres neste ønske er å finne seg kjærester. En liten grønn romvesen kalt The Great Gazoo som har blitt forvist til jordkloden av dens egen art, tilbyr seg å hjelpe dem - selv om bare de kan se ham. I mellomtiden ønsker Wilma Slaghoople å leve et normalt liv og vanlige aktiviteter, som bowling, selv om hennes kontrollerende mor Pearl ønsker at hun skal gifte seg med den sleipe kasino-eieren Chip Rockefeller. Etter at Wilma i sinne stikker av og går til en Burger King i Bedrock, tilbyr servitøren Betty O'Shale henne å dele leiligheten hennes - og skaffer også Wilma en jobb.

Wilma og Betty inviterer Fred og Barney til et karneval. Wilma inviterer de nye vennene sine hjem til en bursdagsfest for faren hennes, oberst Slaghoople - hvor vennene blir sjokkerte over rikdommen hennes. Fred har til hensikt å fri til henne, men ombestemmer seg etter å ha møtt Chip - som forakter hans lavt betalte jobb hos Slate & Company. Wilmas mor, Pearl, misliker datterens tre nye vennene. Men obersten, glad på grunn av Wilmas glede, aksepterer dem og gir Wilma et veldg verdifullt perlekjede som oldemoren hans en gang eide.

Chip gratulerer Fred med å tiltrekke seg Wilma, ber om unnskyldning for å ha tidligere hånet Freds arbeid, og inviterer vennegjengen til Rock Vegas Resort. Men uten at de andre vet det, ønsker Chip at Wilma skal dumpe Fred. Gangsterene Big Rocko og Little Rocko besøker Chip og kjæresten Roxie, for å få tak i veldig mye penger som Chip skylder sjefen deres. Gazoo overhører Chip som påstår at hans nært forestående ekteskap med Wilma, snart kommer til å gi ham tilgang til hele Slaghoople-formuen. De tror at denne planen er troverdig, og gangsterne sier seg enige om å vente med å kreve inn pengene til etter bryllupet deres.

Chip legger Wilmas perle-kjede i lommen til Fred, før han ber Fred tømme lommene sine. Fred blir deretter arrestert for tyveri av perlene. Wilma tror at Fred og Barney hadde stjålet fra henne, og hun går tilbake til Chip. The Great Gazoo besøker deretter begge mennene i fengselet, og avslører at Chip står i stor gjeld til en mafia og at han ønsker å gifte seg med Wilma i håp om å få tak i i Slaghoople-familien store formue. Fred og Barney kommer seg snart ut av fengsel, og Fred ønsker å forsone seg med Wilma. I mellomtiden, planlegger Chip å fri til Wilma - i den tro at hun kommer til å si ja til å gifte seg med ham.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Mark Addy.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Autoritetsdata