Driver 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Driver 2
UtviklerUbisoft Reflections
UtgiverInfogrames
KomponistAllister Brimble
PlattformGame Boy Advance
PlayStation
Utgivelse13. november 2000
SjangerBilsimulatorspill
ModusFlerspiller, enspiller
AldersgrenseTeen (ESRB)
Del av serien Driver
Driver
DRIV3R

Driver 2 er et bilspill og det andre spillet i Driver-serien. Det kom ut i 2000 til PlayStation og Game Boy Advance.[1][2]

I denne utgaven av spillet har karakteren mulighet til å gå ut av bilen for å utforske til fots, og bruke andre kjøretøy. Historien inkluderer fire byer, Chicago, Havanna, Las Vegas og Rio de Janeiro. Et bredt utvalg av biler kan bli funnet gjennom hele spillet. De er basert på virkelige biler som Chevy, Ford, GMC og mer.

Handling[rediger | rediger kilde]

I Chicago møter karakteren Pink Lenny en tatovert brasiliansk mann ved en pub. To gangstere går plutselig inn i puben og begynner å skyte mot dem. Lenny kommer seg unna, men den brasilianske mannen blir drept. Kroppen hans blir senere undersøkt ved et likhus av politi-betjentene John Tanner og Tobias Jones. Mannens tatoveringer tyder på at han jobbet for Alvaro Vasquez, lederen for en brasiliansk kriminell organisasjon. Etter dette blir Tanner og Jones sendt undercover for å etterforske Lennys involvering i gjeng-vold i Chicago. De avhører et vitne til pub-skytingen, som forklarer at Lenny pleide å arbeide med hvitvasking for Solomon Caine, en gangster basert i Chicago og Las Vegas.

Videre avsløres det at Lenny har inngått en avtale med Vasquez, Caines største konkurrent. Ettersom både Caine og Vasquez vil forsøke å utnytte Lennys økonomiske ekspertise for deres egne operasjoner, forsøker Tanner og Jones å lete etter Lenny før gjeng-volden kommer ut av kontroll. Offiserene sporer opp Lenny til Havana, hvor Tanner forstyrrer Vasquezs operasjoner. Men Lenny forlater Havana på et skip på vei til San Diego. Tanner får senere vite at Vasquez har oppdaget Jones sin virkelige identitet, og Lenny forsøker å komme seg unna med helikopter. Tanner og Jericho skyter ned helikopteret før Tanner bringer Lenny tilbake til Chicago.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Perry, Doug (17. november 2000). «Driver 2». IGN (engelsk). Besøkt 7. desember 2022. 
  2. ^ Nix (25. oktober 2002). «Driver 2». IGN (engelsk). Besøkt 7. desember 2022. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]