Child's Play 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search

Child's Play 2 (Child's Play 2: Chucky's back) er en amerikansk Slasher/Skrekkfilm fra 1990, og er oppfølgeren til Slasher-filmen Child's Play, skrevet av Don Mancini og regissert av John Lafia (en av de opprinnelige filmens forfattere). Det ble utgitt den 9. november 1990 i USA.

Handling[rediger | rediger kilde]

Dette er oppfølgeren til Child's Play der en seriemorder med hjelp av voodoo krefter setter sin sjel inn i en dukke og på leting etter en ny menneskekropp terroriserer den lille gutten Andy familie. I denne oppfølgeren reassembled Chucky etter å ha blitt brent i den opprinnelige filmen bare for å igjen falle bak Andy som er den eneste som kan forandre kroppen til Chucky, vil dette bli når Andy var den første som lærte av dummy sanne identitet. Andy har nå blitt adoptee har en hard tid å bli trodd av sin nye familie som ikke kan forstå at en dukke kan være i live, men de snart blir klar over at.

Om filmen[rediger | rediger kilde]

Filmen ble regissert av John Lafia og er 84 minutter lang. Dette er den andre i en serie som begynte på dukken Chucky og hans forsøk på å gjenvinne en menneskekropp. Denne filmen har gjort en sjanger skifte fra å være en ren Skrekkfilm å legge til flere komiske elementer.

Sitatlinje:Sorry Jack… Chucky's back!


Mottakelse[rediger | rediger kilde]

Filmen var vellykket for en Skrekkfilm, åpningshelgen i USA tjente anslagsvis $ 10.718.520. Filmen spilte inn en anslått $ 28.501.605 i USA og ble # 1 på billettkontoret.

Film rettigheter[rediger | rediger kilde]

MGM / United Artists fra den opprinnelige Child's Play i 1988, ble rettighetene til en oppfølger kjøpt i 1990 av Universal Studios.

Annet[rediger | rediger kilde]

Norsk-amerikansk Adam Ryen og sønn av TV-produsenten Tore Ryen. Spiller gutten Rick Spires.

Rollelista[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]