Christine Elise

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Christine Elise
Christine Elise Mccarthy in a plain dress.jpg
Født12. februar 1965[1]Rediger på Wikidata (55 år)
BostonRediger på Wikidata
Utdannet ved Boston Latin SchoolRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, manusforfatter, filmskuespiller, fjernsynsskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Aktive år1988
Nettstedhttp://www.christineelisemccarthy.com
IMDbIMDb

Christine Elise McCarthy (født 12. februar 1965) er en amerikansk film- og TV-skuespillerinne som er best kjent for sin rolle som Emily Valentine i Beverly Hills 90210.

Elise er født i Boston, Massachusetts som datter av kunstnere.[2]

Hun ble utskrevet fra den prestisjefylte Boston Latin School i 1983.

Elise hadde en tilbakevendende rolle i siste sesong av China Beach som hun flere ganger siden har fremhevet som den beste profesjonelle opplevelse hun noensinne har hatt. Hun hadde rollen som Kyle i filmen fra 1990 Child's Play 2. Hun hadde også en tilbakevendende rolle i TV-serien Beverly Hills 90210 og ER. Hun var med i TV-filmen Vanishing Point sammen med Viggo Mortensen som roste henne for hennes rolle. De skulle møtes igjen i et annet prosjekt Boiling Point, men hennes karakter ble etter hvert skrevet ut av serien. Elise hadde også en tilbakevendende rolle i Heat of the Night.

Under sitt fødenavn Christine McCarthy har hun også hatt en livslang kjærlighed for å leve som profesjonell fotograf. I februar 2008 ble hennes arbeider utstilt på en "2-Cup Cafe", i Boston, Massachusetts. Sommeren 2008 var det en utvalgt utstilling av hennes bilder på en restaurant i Paris – "Pink Flamingos" [3].

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]