Calvary Schools of Holland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Calvary Schools of Holland
NettstedOffisielt nettsted
Beliggenhet

Calvary Schools of Holland
42°45′43″N 86°08′28″V

Calvary Schools of Holland (CSH, tidligere kjent som Calvary Baptist Schools) er en privat kristen skole som ligger i Holland, Michigan, USA. CSH har tradisjonelt vært tilknyttet den nærliggende Calvary Baptist Church (en baptistmenighet i lokalområdet), og utdanner elever i alderen av fire år helt opp gjennom 12. klasse på to lokaler. Skolen er akkreditert av Den internasjonale forening av kristne skoler (engelsk: “Association of Christian Schools International” eller “ACSI”) samt Den nordsentrale foreningen av høyskoler og skolers Kommisjon for akkreditering og skoleforbedring (engelsk: “North Central Association Commission on Accreditation and School Improvement”).

Formål[rediger | rediger kilde]

CSH har offisielt forpliktet seg til å bygge kristen karakter og å utvikle tjenende lederskap i sine elever innenfor rammen av en god utdannelse.

Finansiering[rediger | rediger kilde]

CSH mottar 85% av sin finansiering fra studieavgifter og 15% fra donasjoner, enkeltpersoner, stiftelser, bedrifter, og kirker. Selv on skolen opprettholder sin status som skattefri ideell organisasjon med hensyn til Michigans inkorporeringslover gjennom sin tilknytning til Calvary Baptist Church, opererer den under sitt eget styre. Skolen har en sterk balanse, med mer enn én million dollar i gjeldfrie bygninger og eiendom.

PowerPlus[rediger | rediger kilde]

CSH sender ut ukelig flere elevlag som er inndelt etter kjønn hvor hver gruppe er tildelt flere voksne ledere. Disse lag går under navnet “PowerPlus.” PowerPlus programmet er en tjenestepedagogisk-or erfaringsbasert form for utdanning der elevene lærer gjennom en syklus av handling og refleksjon som mens de lærer å anvende deres gaver for å løse problemer i deres nærområde. Samtidig blir de oppfordret til å reflektere på sine erfaringer slik at de kan oppnå en dypere forståelse av deres samfunn, deres ferdigheter og deres selv. Det er en interaktiv karakter-byggende program som tar elever i 6. – 12. trinn ut av klasserommet og stiller dem ansikt-til-ansikt med tjenestebehov i deres lokalsamfunn. Dette program vant ACSI premien for eksemplarisk skoleprogram for skoleåret 2004-2005.[1]

Lokaler[rediger | rediger kilde]

CSH bygget i 2008 et ny campus for elever i 6.-12. trinn i tillegg til den gamle lokalen der grunnskoleavdelingen fremdeles opererer. Utvidelsen var nødvendig fordi det gamle campusen var ikke lenger stor nok for den økende elevbefolkningen.[2]

Lederskap[rediger | rediger kilde]

Den nåværende rektor er Kirk Zylstra, og skolens administrator er Kevin Alderink.[2]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Christian School Education, Volume 8 Number 4, pg. 38
  2. ^ a b Offisiell webside

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]