Asterix at the Olympic Games (spill)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Asterix at the Olympic Games
UtviklerÉtranges Libellules
UtgiverAtari
RegissørMarc Dutriez
DesignerMarc Dutriez
ForfatterJean-Marie Nazaret
PlattformNintendo DS
Wii
Xbox 360
PlayStation 2
Microsoft Windows
Utgivelse2007
SjangerSportsspill
ModusEnspiller
AldersgrensePEGI 7

Asterix at the Olympic Games er et videospill for Wii, Xbox 360, PlayStation 2, PC og Nintendo DS, som er utviklet av Strange Dragonflies, og publisert av Atari.

Spillet er basert på tegneseriealbumet med samme navn og en film fra 2008. Spillet ble gitt ut i Europa i november 2007 for PC, Wii, PlayStation 2 og Nintendo DS og til Xbox 360 i august 2008.

Handling[rediger | rediger kilde]

Astérix og Obélix må vinne de olympiske leker i forsøk på å hjelpe deres forelskede venn Lovestorix som ønsker å gifte seg med prinsesse Irina. Brutus bruker hvert triks i boken for å få sitt eget lag til å vinne spillet, og planlegger å kvitte seg med Julius Caesar i løpet av denne prosessen.

Spilleren kan når som helst veksle mellom å spille Asterix eller Obelix, og de må spille seg gjennom byen og konkurrere i forskjellige utfordringer for å hele tiden låse opp nye områder og komme seg videre i spillet. Spillere kan kaste med spyd og slegge, delta i lengdehopp, løpe-turneringer og forskjellige andre olympiske begivenheter. I tillegg til hoved-historien finnes også en antikk-modus, som gir frihet til å velge hvilken som helst olympisk begivenhet og spille i den valgte konkurransen med en gang.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]