Brasse Brännström

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Current event marker.svgNylig avdød: Denne artikkelen handler om en person som nylig er avgått ved døden. Biografier om nylig avdøde blir ofte utvidet som følge av ny informasjon i nekrologer, og det kan hende at teksten ikke er fullt ut oppdatert ennå. Vær oppmerksom på at artikkelen kan bli endret, og vis ellers vanlig kritisk sans til det du leser i Wikipedia.
Brasse Brännström
Brasse Brännström
Født Lars Erik Brännström
27. februar 1945
Sverige Stockholm
Død 29. august 2014 (69 år)
Sverige Stockholm
Yrke Skuespiller

Lars Erik «Brasse» Brännström (født 27. februar 1945 i Stockholm, død 29. august 2014 i Stockholm) var en svensk skuespiller.

Brännström hadde blant annet en gjesterolle i den norske komiserien Fleksnes, i episoden Visittkortet fra 1976. Han var en del av komikerduoen Magnus og Brasse på 1970-tallet sammen med Magnus Härenstam. Brännström jobbet også som manusforfatter, blant annet stod han bak manus til filmen Mitt liv som hund.[1] Også kjent som Reidar Frank i TV-serien Vill, villerere, Villaveien og spillefilmen Viva Villaveien.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

personstubbDenne biografien er dessverre kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)