All Monsters Attack

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
All Monsters Attack
orig. Gojira-Minira-Gabara:
Oru kaijû daishingeki
Generell informasjon
Sjangerscience fiction
Utgivelsesår1969
Prod.landJapan
Lengde70 min.
SpråkJapansk
Bak kamera
RegiIshirô Honda
ProdusentTomoyuki Tanaka
ManusforfatterShinichi Sekizawa
MusikkKunio Miyauchi
Foran kamera
MedvirkendeTomonori Yazaki
Eisei Amamoto
Sachio Sakai
Kazuo Suzuki
Kenji Sahara
Prod.selskapToho
Eksterne lenker

All Monsters Attack (ゴジラ・ミニラ・ガバラ オール 怪獣大進撃) er en japansk film fra 1969 regissert av Ishirô Honda. Dette er den tiende filmen om det klassiske filmmonsteret Godzilla.

Handling[rediger | rediger kilde]

Ichiro Miki er et veldig fantasifullt, men ensomt, barn som vokser opp i Kawasaki. Hver dag kommer han hjem til familiens tomme leilighet. Hans eneste venner er en leketøy-produsent som heter Shinpei Inami, samt en ung jente som heter Sachiko. Hver dag etter skolen plages Ichiro av en gjeng mobbere, ledet av Sanko Gabara. For å unnslippe ensomheten, drømmer Ichiro om å besøke Monster Island.

Men under ett besøk til øya blir Ichiro vitne til at Godzilla kjemper mot tre Kamacuras og Ebirah, et gigantisk sjø-monster. Ichiro blir deretter jaget av en Kamacuras, og faller ned i en dyp hule. Rett etterpå blir Ichiro reddet fra hulen av Minilla. Ichiro oppdager snart at Minilla også har problemer på grunn av mobbing, og blir mobbet av et uhyrlig troll kjent som Gabara.

Senere går Ichiro for å utforske en forlatt fabrikk. Men han forlater fabrikken, etter å ha hørt noen politi-sirener i nærheten. Kort tid senere kommer to bank-ranere som gjemmer seg ved fabrikken. Men de oppdager at Ichiro har funnet et av førerkortene deres, og de følger Ichiro for å kidnappe ham.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]