Brukerdiskusjon:Prf. Bendik B.

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Prf. Bendik B., og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

Marius2 11. mai 2008 kl. 22:17 (CEST)[svar]

Forhåndsvisning[rediger kilde]

Hei! Til høyre for lagreknappen har du forhåndsvisningsknappen. Om du vennligst kan bruke den og se over hva endringene dine gjør med artikkelen du arbeider på slipper vi så mange oppføringer i historikken, og patrollerene slipper å godkjenne så mange endringer.

Mvh Candyman777 12. mai 2008 kl. 01:28 (CEST)[svar]

Vil bare si i fra at jeg har ført opp denne artikkelen du har opprettet for hurtigslett, da (ut i fra hva jeg kan se av artikkelen), hun er en helt vanlig person med en jobb, og ikke berømt på noen måte. Ellers - keep up the good work ;). Laaknor 12. mai 2008 kl. 17:21 (CEST)[svar]

Prf. Bendik B: Og informasjon om "vanlige" er ikke nyttig den da? Bare lurer.
Her kan du lese om relevanskriterier for personer: Wikipedia:Relevanskriterier. – 4ing 10. nov 2008 kl. 23:00 (CET)

Forhåndsvisning[rediger kilde]

Hei, og takk for dine bidrag! Til høyre for lagreknappen har du forhåndsvisningsknappen. Om du vennligst kan bruke den og vente med å trykke lagre til du er ferdig med artikkelen, så slipper vi så mange oppføringer i historikken, og patrollerene slipper å godkjenne så mange endringer, og det vil være mindre sjanse for at andre vil rette på artikkelen mens du holder på med den. Mvh KEN 2. sep 2008 kl. 03:54 (CEST)

Image - fil[rediger kilde]

Ting skjer, nå fortiden heter det ikke image lengre men fil. Sjekk eventuelt her: Wikipedia:Tinget/Arkiv/2008-50#N.C3.A5_heter_det_fil. Beste hilsen og ønsker for julen og det nye året - Halvard 27. des 2008 kl. 14:41 (CET)

Hurtiglsletting av Tusen Struts[rediger kilde]

Hei, jeg har foreslått artikkelen om Tusen Struts hurtigslettet da jeg mener den ikke har leksikalsk interesse (nyopprettet og svært lite kjent teatergruppe). Ulf Larsen (diskusjon) 27. mai 2012 kl. 15:47 (CEST)[svar]

Tusen Struts[rediger kilde]

Hei! Her er teksten til artikkelen som ble slettet:

Tusen Struts sin logo

Tusen Struts er en teatergruppe med hovedvirke i Trondheim. Gruppen ble dannet i Trondheim av Bendik Barstad og Kevin Molid i 2010, og ledes av dem i dag. Tusen Struts er kjent for sin absurdistiske, komiske stil, utpregede karakterer og diverse krumspring i forestillingene, der i blant dansenummer, diktopplesning og slossescener. Barstad og Molid spiller som regel sentrale roller i gruppens oppsetninger, og forfatter alle gruppens tekster og manus.

Tusen Struts jobber for tiden med sitt andre teaterstykke Rengjøringen, som har urpremiere 18. juni 2012.[1]

Historie[rediger kilde]

Tusen Struts ble opprettet sommeren 2010, da under navnet LOEK Theatre. Gruppen oppererte under dette foreløpige navnet fram til vår 2011, da navnet Tusen Struts ble vedtatt som deres endelige navn. Gruppen ble startet av Barstad og Molid, tidligere klassekammerater fra dramalinjen ved Ringe Videregående skole i Trondheim, for å «holde gløden for kunsten ved like». De satte seg som mål å være «en frisk pust i teatermiljøet i Trondheim» og ønsket å fylle rommet mellom det de selv har kalt «strømlinjeformet, konformt institusjonsteater» og «ytterliggående, vulgert avantgardeteater».[2]

Deres første oppsetning PAKTEN, ble påbegynt av Molid og Barstad høsten 2010, og hadde urpremiere på Kultursenteret ISAK i Trondheim, 20.juni 2011[3]. Stykket er en tragikomisk absurdisme, som handler om de to figurene «Astrid» og «Bente». Astrid og Bente ble spilt av henholdsvis Barstad og Molid. PAKTEN er blitt beskrevet som «en fenglsende reise gjennom ord, tanker, kropp og sjel, og latter og dans», og tar opp teamer som selvinnsikt, opportunisme og myndighetenes kontroll over enkeltmennesket. Stykket har episodisk oppbygning, og inneholder tydelig episke grep, som at Astrid og Bente trer inn og ut av fortellerroller hvor de tar direkte kontakt med publikum. Da forestillingen av gruppen ble sett på som et prøveprosjekt, hadde den lite budsjett og ble bare spilt én gang. Forestillingen ble også filmet av Tusen Struts selv, men filmen har fremdeles ikke ikke blitt gjort tilgjengelig i noe format.

Medlemmer[rediger kilde]

Tusen Struts henter inn forskjellige medarbeidere til sine prosjekter, og mange av disse blir sett på som midlertidige medlemmer av gruppen. Samtidig har de også noen faste medlemmer, samt et valgt styre, som har ulike hovedansvar i driften av gruppen og under gruppens oppsetninger.

Nåværende medlemmer[rediger kilde]

  • Bendik Barstad – daglig leder, kreativ leder, tekstforfatter, skuespiller
  • Kevin Molid – nestleder, kreativ leder, tekstforfatter. skuespiller
  • Oda Svisdal – produsent, kreativ konsulent
  • Fride Næss Nonstad – produsent, kreativ konsulent
  • Carl Henrik Bakken – skuespiller
  • Magnus Barstad – skuespiller
  • Theodor Lyngstad – skuespiller
  • Mariann Pettersen – skuespiller

Oppsetninger[rediger kilde]

Referanser[rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger kilde]

Mvh.Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 27. mai 2012 kl. 20:58 (CEST)[svar]