Wrong Turn 2: Dead End

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Wrong Turn 2: Dead End
Generell informasjon
UtgivelsesårUSAs flagg 9. oktober 2007
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde97 min.
Språkengelsk
Bak kamera
RegiJoe Lynch
ProdusentJeff Freilich
ManusforfatterTuri Meyer
MusikkBear McCreary
Foran kamera
MedvirkendeErica Leerhsen
Henry Rollins
Texas Battle
Kimberly Caldwell
Crystal Lowe
Annen informasjon
Budsjett$4 million
Prod.selskapSummit Entertainment
20th Century Fox Home Entertainment
Eksterne lenker

Wrong Turn 2: Dead End er en amerikansk skrekkfilm fra 2007, regissert av Joe Lynch. Filmen er en oppfølger til skrekkfilmen Wrong Turn fra 2003, og er den andre filmen i Wrong Turn-filmserien. Den ble sluppet på DVD i USA den 9. oktober 2007.

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

Reality show-deltaker Kimberly kjører gjennom Vest-Virginia for å delta i en ny TV-serie. Underveis kjører hun over en tenåring, som viser seg å være Brother - en kannibal som angriper henne. Kimberly prøver å unnslippe. Men hun blir innhentet av en annen kannibal, Three Finger, og de drar med seg kroppen hennes inn i skogen. Tidligere US Marine Dale Murphy arrangerer et reality-show, og deltakerne inkluderer Elena, Jonesy, Amber Williams, fotballspiller Jake Washington og en goth som heter Nina Papas. Når Kimberly ikke dukker opp, tar TV-produsent Mara Stone, motvillig hennes plass i TV-serien.

Men Three Finger dreper en av kamera-folkene, og en annen kannibal, Pa, slår Dale bevisstløs. Nina og Mara oppdager en tømmerhytte i skogen. De hører at kannibalene komme dit, og de gjemmer seg på et soverom. De blir vitne til en kvinnelig kannibal, Ma, føder en deformert baby. Men Nina og Mara blir oppdaget, og prøver å komme seg unna. De løper inn i skogen, men Mara blir truffet i hodet med en øks av Pa. Nina løper videre, men kannibalene tar med seg Maras kropp. En TV-produsent, Michael, og Elena har sex. Etterpå returnerer Michael til en campingbil. Men Elena soler seg ved en liten innsjø, hvor hun blir drept med machete. Mens Michael er i campingbilen, blir den kapret av Ma og Pa.

Jake, Amber og Jonesy spiser litt kjøtt til middag, i det Nina kommer og forteller hva hun har opplevd. De innser at de har spist av Kimberlys bein, og de prøver å flykte. Dale finner en eldre mann (fra den første filmen) som forteller hvordan kannibaler har opplevd en mutasjon forårsaket av innavl, og giftig avfall dumpet ved en nedlagt papir-fabrikk. Den gamle mannen avslører også at han er faren til noen av kannibalene, og han angriper Dale. Men Dale dreper den gamle mannen. Kannibalene myrder Amber og Jonesy, før de dreper og spiser middag av Nina. Dale dreper to kannibaler med dynamitt, og frigjør Nina og Jake. Men han blir drept av Ma og Pa, som er rasende etter drapet på deres barn. Filmen avsluttes med at Three Finger mater mutant-babyen med en flaske forurenset vann fra den gamle papir-fabrikken. Filmen kutter til svart, og Three Finger sin sinnssyke latter høres.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]