Wikipedia:Tinget/Arkiv/2011-04

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

Wikimania 2012/13 i Oslo?[rediger kilde]

Hvordan er sjansene for å holde Wikimania, om ikke neste år, i 2013 i Oslo? Wikimedia/Wikipedia Norge har jo etter hvert vokst seg ganske store, og med litt drahjelp fra våre nordiske naboer så kan vi få det til.

Noen forslag:

  • Oslo Kongressenter til selve konferansen? Noe bruk av Litteraturhuset kanskje?
  • Transport: Sporveien tror jeg kan ordne med billig buss/trikk/t-banekort for konferanser.
  • Innreise: Å fly til Oslo er relativt enkelt, direkte fly til bl.a. Bangkok, New York, Philadelphia og alle de største europeiske byene. Priser pr. person fra USA, ca. 3500-4000 kr. pr. person. Fra de store europeiske byene, ca. 1000 kr. pr. person, om man er heldig med billetter fra Norwegian.

Dette er bare noen løse forslag jeg har, ingen ting konkret... JustEase for all 25. jan 2011 kl. 19:03 (CET)

Vi prøvde å få det til i Skandinavia i 2010, først i Stockholm, så i København, men på grunn av endel problemer lot det seg ikke ikke gjøre. Det var i Europa i 2010, og "nesten-Europa" i 2011, så det blir nok noen år før Europa vurderes igjen. Laaknor 25. jan 2011 kl. 22:23 (CET)
Sted, transport og pris er nok bare noen få momenter. [1] [2] [3] [4] [5]Jeblad 25. jan 2011 kl. 22:25 (CET)

Wikipedia Academy[rediger kilde]

Wikipedia Academy arrangeres sammen med Friprogsenterets årlige arrangement GoOpen, tirsdag 22. mars og onsdag 23. mars, stedet blir Radisson Blu hotellet (Gamle SAS hotellet) sentralt i Oslo. Det blir et variert program, med siktemål å rive ned barrierer for nye bidragsytere - et bedre og større Wikipedia fordrer flere deltakere i kunnskapsdugnaden. Detaljene i programmet legges ut så snart det er klart, men i hovedtrekk blir det kurs og workshop begge dager, mens hovedtyngden av foredrag blir onsdag den 23. mars - så om du kun kan en dag, så velg den.

I og med at det arrangeres sammen med GoOpen vil vi få tilgang til flere hundre mulige deltakere på korte kurs og workshops, vi trenger derfor drevne og entusiastiske bidragsytere som kan stille som instruktører på dette. Det blir over to hele dager og de som stiller vil få en godtgjørelse, eventuell reise/opphold dekkes også. Det vil bli avholdt en samling for instruktører mandag 28. februar på Litteraturhuset i Oslo. De som kan stille som instruktører melder seg snarest til Ulf Larsen som koordinerer kurs og workshops. Vennlig hilsen Jarle Vines 18. jan 2011 kl. 11:16 (CET)

Blir det reduserte priser for å delta på GoOpen for wikipedianere? Om jeg ikke husker feil så er deltakeravgiften for begge dager på over 3000 noe som de færreste har anledning til å betale i tillegg til reise og opphold om en bare ønsker å delta på akademiet. Til opplysning så kan jeg fortelle at Wikimedia Frankrike hadde en «GLAM» konferanse i Paris i desember som var gratis for deltakerne og der var nesten 500 påmeldt - også en rekke Wikipedianere. --Nina 19. jan 2011 kl. 21:30 (CET)
Styret har idag vedtatt å ta en meget moderat deltakerpris, som dekker lunsj-serveringen under akademiet i Oslo. De som deltar på Wikipedia Academy, vil da også kunne overvære Go Open-sesjoner den 23.mars uten å betale ekstra. Mvh, Bjoertvedt 27. jan 2011 kl. 21:13 (CET)

Notis om kandidatartikler 92[rediger kilde]

Artikkelen Svalestjerter er nominert til WP:AA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Svalestjerter
Dette er en notis for å informere om hendelser i Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. M Haugen 27. jan 2011 kl. 19:04 (CET)

Notis om kandidatartikler 93[rediger kilde]

Artikkelen Sommer-OL 2008 er nominert til WP:UA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Sommer-OL 2008
Dette er en notis for å informere om hendelser i Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. M Haugen 30. jan 2011 kl. 11:14 (CET)