Brukerdiskusjon:Plommespiser

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi



Arkiver

Tråder eldre enn 30 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.


Hei Plommespiser, takk for dine bidrag og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Se nn.wikipedia for Wikipedia på nynorsk. Her er noen lenker du kan få bruk for:
Hjelp
Samleside for hjelpsidene
Stilmanualen
Stilmanualen for utformingen av Wikipedia-artikler
Dugnad / Månedens konkurranse
Sider for inspirasjon til samarbeid.
Fem søyler
Wikipedias offisielle regler og retningslinjer er basert på fem søyler, og innholdet skal oppfylle kravene om nøytralt ståsted, verifiserbarhet og ingen original forskning.
Torget
Torget er forumet for spørsmål, hjelp og prosjektrelatert prat (skriv nytt innlegg)

Sentrale wikipediaprinsipper: Opphavsrett, objektivitet, konsensus, wikikette og hva Wikipedia ikke er
Andre lenker som kan være nyttige: Navnekonvensjoner, oppsettsveiledning og bildeveiledning

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Du kan eventuelt begynne å kladde på personlig kladd. Og still gjerne spørsmål på nybegynnerforumet om du lurer på noe.



Hello, and welcome to the Norwegian (bokmål and riksmål) Wikipedia! Your contributions are appreciated. If you do not understand, or cannot write Norwegian, you can inquire for further information in your native language at the embassy.

Hvis det er noe du lurer på, ikke vær redd for å spørre meg. Jon Harald Søby 6. des 2009 kl. 15:53 (CET)

Takk for velkomsthilsen, skal notere meg det. :-) Plommespiser 6. des 2009 kl. 15:56 (CET)


Portal vitenskap[rediger kilde]

Hei! Så akkurat nå at du har valgt Tycho Brahe som utvalgt biografi på portalen. Tenkte bare å si fra at den biografien også er utvalgt biografi på Danmarkportalen denne måneden. Kanskje du skulle ta en annen - for variasjonens skyld? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 12. mar 2010 kl. 14:31 (CET)

Tycho Brahe har vært utvalgt biografi på vitenskapportalen siden 2007 (jeg bare oppdaterte den med interne lenker), men den må gjerne byttes ut for min del. Har du noen forslag? :) Plommespiser 12. mar 2010 kl. 14:42 (CET)
Siden 2007?! Ler høyt! Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 12. mar 2010 kl. 14:55 (CET)
Man kan trygt si at det var på høy tid med en utskiftning der ja. La inn Niels Henrik Abel, en av våre mest anerkjente matematikere. Vennlig hilsen Plommespiser 13. mar 2010 kl. 01:51 (CET)

Flytting av artikler[rediger kilde]

Hei. Angående flyttingen din av Gul feber til Gulfeber: Når du flytter artikler du gjøre det med "flytt"-knappen øverst på siden. Dette for å ta vare på artikkelens historikk. Hvis du ikke får flyttet artikkelen selv på denne måten, må du be en administrator om å gjøre det for deg. Å kopiere ut innholdet og lime det inn under et annet navn, ivaretar ikke historikken, noe som er helt uakseptabelt. Jeg skal fikse denne artikkelen nå, så det er ingen problem, men husk det til neste gang. - Soulkeeper 14. mar 2010 kl. 23:42 (CET)

Artikkelen lot seg ikke flytte ettersom «Gul feber» allerede eksisterte og hadde historikk, men takk for opplysningen – skal huske på å kontakte en administrator neste gang. Beklager evt. bryderier det medførte. - Plommespiser 14. mar 2010 kl. 23:57 (CET)

Hei! Angående din redigering her i seksjonen om de forbudte, vil jeg faktisk kalle det riktig vandalisme. Det om at det ikke står noe om rasen am. pitbullterrier i statistikken er faktisk et faktum. Se den her: http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/00047723 . Du ser at rasen amerikansk pitbullterrier ikke er nevnt, men det står pitbull. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 89.9.102.114 (diskusjon · bidrag) 24. mar 2010 kl. 14:14 (Husk å signere dine innlegg!)

Hei. Det er litt uklart for meg hva som har hendt her, men skal se nærmere på det senere. Om du vil kalle det vandalisme blir et definisjonsspørsmål. Har jeg gjort en feil så er jeg villig til å vedgå og beklage det, men å ødelegge for andre har absolutt ikke vært min hensikt. Vennlig hilsen Plommespiser 24. mar 2010 kl. 14:45 (CET)
Hei igjen, jeg har nå fått sett på redigeringene. Redigeringen din ser ut til å ha vært gyldig, men ser at maskinen med samme ip-adresse som da denne redigeringen fant sted hadde aktivitet som førte til blokkering av bruker. Jeg antar derfor at det som har hendt her er at jeg har vært for rask på avtrekkeren og dermed tilbakestilt en endring som ikke skulle vært tilbakestilt. Så jeg får bare krype til korset og sterkt beklage hendelsen! Til en liten ettertanke vil jeg anbefale deg å registrere et brukernavn, da det er enklere å forholde seg til et enkelt brukernavn enn x antall ip-adresser. – Med vennlig hilsen Plommespiser 24. mar 2010 kl. 16:04 (CET)

Utbredelse[rediger kilde]

Hei. Utbredelse-feltet i taksoboksene er ment for naturlig utbredelse, og ikke for steder hvor arten/gruppen er innført. For davidshjort er altså dette «Kina», ikke «i fangenskap». At arten er utryddet i naturen står jo rett over, i rødlistestatus-feltet, og kan godt også nevnes i brødteksten. - Soulkeeper 24. mar 2010 kl. 14:23 (CET)

Hei. Ja, det gav med ett mer mening. Ser også du har rettet i Aylacostoma guaraniticum, så takk for det og god forklaring! :) Vennlig hilsen Plommespiser 24. mar 2010 kl. 14:53 (CET)