Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:Jágrmeister

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Jágrmeister, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

--Christoffer 21. nov 2007 kl. 15:08 (CET)

Arkiv
2008–2010

Hei, jeg ser du har bidratt mye til artikkelen om Vinterkrigen; kunne du tenkt deg å forbarme deg over Slaget om Kuhmo? Den har ikke noe innhold nå, og risikerer å bli sletta om det ikke endrer seg. Jon Harald Søby 5. mar 2011 kl. 19:48 (CET)

Prosjektdeltakelse

[rediger kilde]

Hei Realismadder! Jeg tenker å starte et underprosjekt om valg og tenkte du kanskje kunne være interessert. Prosjektet ønsker å lage gode artikler om valg, valgsystemer og folkeavstemninger og vi kunne trenge din kompetanse og interesse for å gjøre at prosjektet skal få et utvidet antall artikler om valg. Jeg tenker å starte opp prosjektet om ikke lenge og hvis du ønsker å delta kan du svare under. Bli også gjerne med i utformingen av prosjektsiden som er påbegynt her. – Kristian Vangen (d) 10. mai 2011 kl. 19:26 (CEST)[svar]

Takk for at du har meldt interesse! Jeg sier ifra når prosjektet går igang. Flere har eksamen og slikt som først må gjennomføres. Ser frem til samarbeidet. – Kristian Vangen (d) 18. mai 2011 kl. 14:41 (CEST)[svar]
Har selv eksamener i juni, men burde ellers ha tid til noe arbeid. Hadde tenkt å arbeide noe med tsjekkiske valg (da jeg som sagt er halvt tsjekkisk). Realismadder 18. mai 2011 kl. 19:57 (CEST)[svar]

Valgprosjektet har oppstart!

[rediger kilde]
Underprosjektets logo
Underprosjektets logo

Etter en lengre oppholdsperiode etter at prosjektet ble utformet er det meg nå en glede å invitere deg til underprosjektet om valg! Prosjektet søker å utforme og forbedre artikler som vedrører valg på både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå samt deres organisering og system. Da prosjektet er nyoppstartet er bidrag til selve prosjektet (legge inn {{Underprosjekt Valg}} på relevante diskusjonssider, diskutere utforming og bruk av prosjektet, lage stilmanualer og lignende) godt velkomne. Også tillegg til ressurser, kilder og nettsteder som brukere kan benytte for å lære om valg er også viktig å få på plass da temaet valg ofte kan bli noe omfattende og detaljert der det hjelper lite med helhetskunnskap.


Som et oppstartsprosjekt på siden av videre utforming av selve prosjektet foreslås en artikkel om Valg i Norge. Wikipedia på norsk har mange artikler om de forskjellige valgene i Norge, men et lite forklarende materiale som legger til grunn for organisering, system, typer og forhold. Det er begynt på en stilmanual for valg i område> der Norge er brukt som eksempel. Jeg (Kristian Vangen) kommer til å begynne artikkelen, og håper at flere vil bidra med sin kunnskap, for min er helt klart ikke tilstrekkelig.


Besøk gjerne også underprosjektets tilhørende sider, som fremtidig presentasjon av prosjektet, nyheter, ting du kan gjøre, vurdering, medlemssiden, diskusjonssiden, støtte og verktøy. Prosjektet ser frem til å samarbeide med deg og andre. Velkommen!

Du mottok denne meldingen fordi du står på listen over «Medlemmer» eller «Brukere som har meldt interesse». Hvis du ikke ønsker videre meldinger kan du fjerne ditt brukernavn fra listen.

Kristian Vangen (d) 22. jun 2011 kl. 16:37 (CEST)

Angående designet på din brukerside

[rediger kilde]

Jeg har lånt det, og håper det er i orden :) Ellers lurer jeg på hvordan du klarte å legge inn din Babel, jeg får den automatisk nederst på siden uten overskriften... Hvordan løste du det? --Helenecatty 31. okt 2011 kl. 16:49 (CET)

Helt i orden. :) Har selv lånt grunndesignet og så tilpasset den så jeg kan ikke ta all æren for det. :P Ang. babelen så kunne jeg se det var litt mere komplisert enn bare å forklare det så tok meg friheten å ordne det for deg - håper det ikke er et problem. :)
Og velkommen her! godt å se nye bidragsytere komme for å forbedre Wikipedia på norsk. Imponerende hva du kan om kaniner - ganske langt vekk fra det jeg fokuserer på emnemessig (hvordan du kom frem til meg er for meg en gåte :P), men supert at noen tar seg tid til å skrive om det - for hvis man ikke selv gjør det, hvem skal så gjøre det, ikke sant? :)
God arbeidslyst!
- Realismadder 31. okt 2011 kl. 23:22 (CET)


Selvfølgelig er det greit at du ordnet det, jeg er kjempeglad for at du gadd! :)
Takker for velkommelsen :) Deg fant jeg helt tilfeldig, faktisk. Jeg likte veldig godt brukersiden til denne brukeren, Bruker:Kristian Vangen, men hans system var så avansert at jeg ga opp, og lette etter et liknende. Og da fant jeg jo deg! :) Og din brukerside var mye enklere også.
Haha, jeg synes det er morsomt du synes artikkelen min er imponerende! Jeg kan jo ganske så lite egentlig, og lærer stadig mer, men jeg har iallefall begynt på artikkelen, og håpefullt kan jeg få hjelp av de som virkelig kan. Som du sikkert fikk med deg synes jeg det var sjokkerende at Norges tredje vanligste kjæledyr var så vanskelig å finne info om, og det er fortsatt nærmest umulig å finne gode kilder, men jeg prøver iallefall :)
Ha en god dag! :) --Helenecatty 1. nov 2011 kl. 19:14 (CET



Bare hyggelig! :)
Og det er jo ofte sånn artikler her inne skrives. :) Ta ishockey-VM for eksempel - som halvt tsjekke er dette min nasjonalsport fremfor skisport (selvom jeg selv elsker å stå på ski), men det er utrolig lite informasjon om det på norsk Wikipedia - og spesielt turneringer før 2009-2010 (gjelder også engelsk wikipedia) er det urovekkende lite informasjon. Da ingen andre gidder å skrive noe om det så tenkte jeg at jeg skulle lage de mest detaljerte sidene om ishockey-VM fra 1998 (før det er informasjon ganske så få) til i dag. Samme med ukjente militære begivenheter (Vinterkrigen for eksempel) og historiske personer. :)
Realismadder 1. nov 2011 kl. 22:08 (CET)


Ja, noen må jo begynne et sted :) Ha en god dag! --Helenecatty 2. nov 2011 kl. 14:52 (CET)

En smiley til deg!

[rediger kilde]
Takk for hjelp!
Takk for hjelp på min brukerside! Jeg er evig takknemlig :) Helenecatty 1. nov 2011 kl. 17:19 (CET)

Českomoravský fotbalový svaz

[rediger kilde]

Kan du se på Českomoravský fotbalový svaz, jeg har sjekket med tilsvarende på andre språkutgaver og stiller meg spørrende til det som står der. Ulf Larsen 1. des 2011 kl. 18:28 (CET)

Har sett på det og endret en del ting - blant annet skiftet de i juni 2011 navn fra Českomoravský fotbalový svaz til Fotbalová asociace České republiky. Realismadder 10. des 2011 kl. 02:07 (CET)
Spørsmålet er hva Ulf Larsen stiller seg spørrende til i artikkelen? Bortsett fra navneform, som nå er byttet to ganger siden opprettelse, er innholdet faktisk basert på andre språkutgaver. Beagle84 10. des 2011 kl. 13:22 (CET)
Så også egentlig kun navnet og presidenten som skulle endres men nok for meg som miniprosjekt her i eksamensperioden. Realismadder 11. des 2011 kl. 20:13 (CET)

Infoboks lagspiller

[rediger kilde]

Etter dine redigeringer på {{Infoboks lagspiller}} vises ikke lenger dato for når informasjonen er oppdatert i artiklene. Det er heller ingen forklarende fotnoter til informasjon som er merket med asterikser (se f.eks. denne). Hva var hensikten med dine endringer (savner redigeringsforklaring)? - mvh 4ing 12. jan 2012 kl. 10:41 (CET)

Beklager den feilen. Jeg var i gang med å fikse en mindre bug på den, men PC'en skulle absolutt velge å oppdatere og så slå seg av midt i arbeidet, så jeg glemte å fikse den. Har endret det tilbake til det gamle.Realismadder 12. jan 2012 kl. 12:51 (CET)
OK, takk skal du ha. Jeg vil for øvrig oppfordre deg til å benytte redigeringsforklering oftere. - 4ing 12. jan 2012 kl. 12:58 (CET)
Ja, jeg burde gjøre det. Beklager at jeg glemmer det. :) Realismadder 12. jan 2012 kl. 13:56 (CET)

Jeg flyttet artikkelen Jonas Andersson tilbake til det navnet den hadde før. All den tid vi bare har én artikkel om «Jonas Andersson» trenger vi ikke å spesifisere vedkommendes yrke. Skulle det opprettes artikler om andre Jonas Andersson, vil det nok være passende å flytte den. V85 (diskusjon) 3. mar 2012 kl. 22:48 (CET)

Ishockey-VM

[rediger kilde]

Hei, og takk for arbeidet med Ishockey-VM 2012 – så langt. Alltid moro å finne det man trenger de gangene man bare er her for å lese. Mvh Ooo86 (diskusjon) 4. mai 2012 kl. 16:01 (CEST)[svar]

Kopiert hit fra Torget, tirsdag morgen

[rediger kilde]

Ishockey-VM 2012 (elite) - tanker på en søndag morgen

[rediger kilde]

Hvorfor er hockey-VMs kvartfinaler allerede satt opp i sluttspillet? Der er nesten helt riktig at lagene er klare for kvartfinale, men selv om det er sannsynlig, er det er ikke avgjort hvem som vil vinne H-puljen, de tre første plassene er ennå ikke avklart. Det kreves ikke mye hoderegning for å se at Finland stadig har muligheten til å vinne pulja. Og med sin seier over Canada, har faktisk USA også denne muligheten, ihvertfall teoretisk. Jeg dropper videre forklaringer, de er enkle nok, om jeg ikke er helt på jordet. TorSch (diskusjon) 13. mai 2012 kl. 08:46 (CEST)[svar]

Og så er det tirsdag morgen, og kvartfinalene er satt opp igjen, til tross for at bare TO lag er sikre og bekreftede. Jeg sikter ikke til at noen av de åtte kan miste kvartfinaleplassene, de er sikre alle sammen, men før siste kamper er spilt, er det bare to lag, Russland og Sverige, som er definitivt satt på rett plass. Canada som puljevinner er 99,5% sikre også, for å få annenplass i pulja si må de tape for Hviterussland samtidig som USA slår Sveits. Vi «vet» at Canada burde klare brasene, men kampen er ikke spilt! I pulje S har Norge en mulighet til å ta tredjeplassen fra Tsjekkia, og dermed møte Sverige istedet for Russland. Tabellen over totalrekkefølgen i mesterskapet er også satt opp, de fire lagene som i øyeblikket ligger dårligst an er satt opp med rekkefølge. Dette er også for tidlig, det er uspilte kamper. Så hvorfor slike profetier ut fra status pr. igår? TorSch (diskusjon) 15. mai 2012 kl. 08:11 (CEST)[svar]
My bad - siden jeg er stort sett den eneste som redigerer den så plasserte jeg dem ut ifra hvilke kamper de resterende landene har og hvilke motstandere de har. Men jeg vet at jeg egentlig burde ha ventet til etter at de siste kampene i dag er blitt spilt ferdig. Tar selvkritikk for det og skal huske det til neste gang. Beklager det.
Realismadder (diskusjon) 15. mai 2012 kl. 13:54 (CEST)[svar]

Tsjekkia, Slovakia og Tsjekkoslovakia

[rediger kilde]

Dobrý den/Dobrý deň! Siden det er 20 år siden Tsjekkia og Slovakia skilte lag så tenkte vi å markere det med en konkurranse neste uke der alle bidrag i kategoriene Tsjekkia, Slovakia eller Tsjekkoslovakia teller. Siden du har medfødt ekspertise på feltet og har skrevet en del tsjekkiske artikler så håper jeg du har lyst til å bidra til konkurransen. mvh Profoss (kontakt) 19. jan 2013 kl. 16:00 (CET)

Ukens konkurranse uke 4

[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 04 i 2013. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 04, 2013: Tsjekkia og Slovakia {{UK premie|lilla|uke=04|år=2013}}
Husk at denne ukens konkurranse er Luftfart. Lykke til! Hilsen Gálaniitoluodda og UKBot (diskusjon) 29. jan 2013 kl. 12:32 (CET)

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Böhmens herrelandslag i ishockey har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på våre løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 12. mai 2013 kl. 17:13 (CEST)[svar]

Ukens konkurranse uke 19

[rediger kilde]

Gratulerer med seieren i ukens konkurranse i uke 19 i 2013! Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 19, 2013: Ishockey {{UK premie|blå|uke=19|år=2013}}
Ukens konkurranse uke 19, 2013: Ishockey {{UK premie|lilla|uke=19|år=2013}}

Husk at denne ukens konkurranse er Afghanistan. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 13. mai 2013 kl. 11:26 (CEST)[svar]

Hei Realismadder. Du som er aktiv sportswikipedianer har kanskje noen synspunkter om at Liste over dopingsaker er oppe til slettediskusjon. Den har allerede ligget noen dager og foreløpig er det flere slette-stemmer enn behold-stemmer. Så om du har noen synspunkter på at artikkelen eventuelt blir slettet så er tidspunktet for å ytre det nå. Ps. Denne meldingen er også sendt til andre vilkårlige aktive sportswikipedianere som jeg kjenner til. Mvh Migrant (diskusjon) 10. okt. 2013 kl. 01:25 (CEST)[svar]

Wikipedia Academy 2013

[rediger kilde]
Hei ! Jeg håper å se deg på årets wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 01:31 (CET)[svar]

Husk interwiki

[rediger kilde]

Husk å legge til interwiki på nye artikler. Lenken finner du nederst i venstre marg. --Avilena (diskusjon) 13. feb. 2014 kl. 21:42 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 7 og 8

[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 07 i 2014. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 07, 2014: Vinter-OL 2014 {{UK premie|sølv|uke=07|år=2014}}
Boten funket ikke denne gangen, så den kommer personlig og litt på etterskudd =) Hilsen Løken (diskusjon) 26. feb. 2014 kl. 22:28 (CET)[svar]

Ukens konkurranse uke 7–8

[rediger kilde]

Gratulerer med seieren i ukens konkurranse i uke 07 og 08 i 2014! Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 07, 2014: Vinter-OL 2014 {{UK premie|blå|uke=07|år=2014}}
Ukens konkurranse uke 07, 2014: Vinter-OL 2014 {{UK premie|sølv|uke=07|år=2014}}

Husk at denne ukens konkurranse er Kvinnedagen. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 4. mar. 2014 kl. 11:39 (CET)[svar]


Wikimedia Norges julebord

[rediger kilde]

Tradisjonen tro blir Wikimedia Norges julebord også i år avholdt i andre etasje på Gamle Rådhus i Oslo, og det skjer 8. desember kl 18.00. Det blir premiering av vinnerne av Wiki Loves Monuments, og styret vil i tillegg markere valget av Årets Wikipedianer.

Det er valg mellom pinnekjøtt og lutefisk på Gamle Rådhus, og prisen for juletallerken per person er kr 400 for ikke-medlemmer, og kroner 200 for medlemmer. Drikke betales av hver enkelt. Påmelding kan skje innen 23. november enten ved å bruke skjemaet her (innlogget), eller ved å sende en mail til erlend@wikimedia.no.

Husk å oppgi navn og ønsket meny. Betaling skjer enten på forhånd (konto 1503 08 00866) eller kontant ved ankomst på Gamle Rådhus.

Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 14. nov. 2014 kl. 16:15 (CET)[svar]

Global account

[rediger kilde]

Hi Realismadder! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskusjon) 17. jan. 2015 kl. 02:18 (CET)[svar]

Ishockeyredigeringer av IP

[rediger kilde]

Hei Realismadder. Du som har god peil på ishockey, så vil jeg si at det er kommet veldig mange redigeringer på dette temaet fra Spesial:Bidrag/193.161.216.4. Er dette noe du kjenner til eller noe som du kan patruljere ? Med vennlig sommerhilsen Migrant (diskusjon) 28. jul. 2015 kl. 16:09 (CEST)[svar]

David D. McKiernan

[rediger kilde]

Hei. Det eksisterte en duplikatartikkel av din David D. McKiernan under tittelen David McKiernan. Jeg omdirigerte den andre til din artikkel. Hvis det skulle være noe stoff derfra du kunne tenke deg å flette inn, kan du se versjonen før den ble omdirigert her. Mvh. --Wikijens (diskusjon) 3. aug. 2017 kl. 15:11 (CEST)[svar]

Ishockey under OL 2018

[rediger kilde]

Hei. Har du lyst å oppdatere resultatene også etterhvert? Jeg kan gjøre det hvis du ikke vil, men vil nok da bruke oversettelsesmalen, så da er det ikke vits for deg å oversette de =) -- Løken (diskusjon) 13. feb. 2018 kl. 00:01 (CET)[svar]

Hei hei! Hadde tenkt å oppdatere resultater mm. løpende, ja. :) Og nå spørr jeg kanskje litt dumt, men oversettelsesmalen? :P Realismadder (diskusjon) 13. feb. 2018 kl. 00:03 (CET)[svar]
Rettelse: OK, ser nå at hockeybox2-malen oversetter parametrene fra den engelske til norsk - var ikke klar over denne. Da vet jeg det til neste gang! ^^ Realismadder (diskusjon) 13. feb. 2018 kl. 00:21 (CET)[svar]
Knall! I slike maler som brukes minimalt oversetter jeg ikke malene, men selvfølgelig ikke en uting at de blir det =)
Men da har du hockey-ansvar, mer enn nok som jeg kan gjøre =) --- Løken (diskusjon) 13. feb. 2018 kl. 00:59 (CET)[svar]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

[rediger kilde]
WMF Surveys, 29. mar. 2018 kl. 20:40 (CEST)[svar]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

[rediger kilde]
WMF Surveys, 13. apr. 2018 kl. 03:38 (CEST)[svar]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

[rediger kilde]
WMF Surveys, 20. apr. 2018 kl. 02:48 (CEST)[svar]

Eishockey-Bundesliga

[rediger kilde]

Hei Realismadder. I mine kategoriseringer av sport i Vest-Tyskland så ble jeg litt usikker på denne vesttyske ligaen (Eishockey-Bundesliga) som trolig opphørte i 1994 men er litt usikker på når den startet opp/ble etablert. I opprettelsen av artikkelen, som ble gjort av en IP-adresse, så ble det skrevet inn at den startet i 1972. Senere har det bare ballet seg på med kategoriseringer via denne opplysningen, men om jeg bytter om til et annet språk for det samme artikkeltemaet så kan det se ut som at den kanskje startet i 1958 istedenfor 1972. Kunne du sett nærmere på denne differansen og eventuelt korrigert i artikkelen og mulige aktuelle kategorier. For jeg er overbevist om at du har mye mer kontroll på dette artikkeltemaet enn undertegnede. PS. Tusen hjertelig takk for alle dine ishockeyredigeringer på NO:WP de settes pris på av de med ishockeyinterresse. Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 30. okt. 2019 kl. 18:49 (CET)[svar]

Hei Migrant. Etter nærmere undersøkelser så kan jeg ikke se hvorfor det i første omgang ble notert som at ligaen startet i 1972. Ligaen startet i 1958 (altså var første sesong 1958/59) og avløste den tidligere Eishockey-Oberliga (som selv hadde 1948/49 som første sesong). --Realismadder (diskusjon) 31. okt. 2019 kl. 10:08 (CET)[svar]
Den er grei, bra du fant ut av det da, og fikset det. :) Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 1. nov. 2019 kl. 00:12 (CET)[svar]

Davos Eisstadion vs Vaillant Arena

[rediger kilde]

Hei Jágrmeister. Du som elsker ishockey, og jeg som elsker hurtigløp på skøyter burde kanskje finne ut av wikidata-iden til nåværende no:wp-artikkel Davos Eisstadion og omdirigeringen som går dit Vaillant Arena med sine omdirigeringslenker. Med nåværende innhold i den norske wp-artikkelen mener jeg at den egentlig bør skifte wikidata-identitet til Davos Eisstadion (Q15110281) med lenker til de:Eisstadion Davos, fr:Eisstadion Davos (ancien) og fi:Jäästadion (Davos). Og at nåværende wikidata-id for den norske Davos Eisstadion (Q676087) hovedsakelig har info om ishockey-/kunstløpshallen og ikke den store utendørs skøyteisen som det jo ble gått hurtigløp på skøyter på. Hva tenker du om å flytte etter min mening til den riktige andre wikidata-ID Davos Eisstadion (Q15110281). Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 27. feb. 2022 kl. 16:17 (CET)[svar]

Hei Migrant! Det høres fornuftig ut. Godt tenkt! :) Jágrmeister (diskusjon) 27. feb. 2022 kl. 20:04 (CET)[svar]
Da endrer jeg dette på wikidata. Men hva gjør vi med omdirigeringen Vaillant Arena lar vi den bare være eller har du lyst til å lage en start-artikkel for ishockey-hallen ? Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 27. feb. 2022 kl. 22:08 (CET)[svar]
Supert! Jeg lager en artikkel om ishallen. Jágrmeister (diskusjon) 28. feb. 2022 kl. 09:52 (CET)[svar]

Månedens konkurranse 2022-02

[rediger kilde]

Takk for innsatsen i månedens konkurranse i februar 2022. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Månedens konkurranse i februar 2022: Vinter-OL {{UK premie|sølv|måned=2|år=2022}}
Husk at denne månedens konkurranse er Ukraina. Lykke til! Hilsen Løken og UKBot (diskusjon) 9. mar. 2022 kl. 00:11 (CET)[svar]

Norges herrelandslag i ishockey

[rediger kilde]

Hei, dine nylige redigeringer i artikkelen Norges herrelandslag i ishockey introduserte flere feilmeldinger i referanselista. Deh ser ut til at du fjernet noen referansespesifikasjoner som fremdeles brukes andre steder i artikkelen. Klarer du å rydde i det selv, eller trenger du hjelp? - mvh 4ing (diskusjon) 19. des. 2022 kl. 21:04 (CET)[svar]

Toppdivisjonen i ishockey-VM 2019 for menn

[rediger kilde]

Hei. Noe ser ikke ut til å stemme helt med IIHF-ranking på Toppdivisjonen i ishockey-VM 2019 for menn#Rangering etter gruppespill. Kunne du se over? Mvh. 2A02:586:C43A:C02:5DBC:A20C:9A20:B9DE 26. jan. 2023 kl. 13:20 (CET)[svar]

Tropper fra 2022

[rediger kilde]

Hei. Lurer på om du har tenkt å fullføre troppsartiklene fra OL 2022? (Ishockey under Vinter-OL 2022 – Menn – Tropper og Ishockey under Vinter-OL 2022 – Kvinner – Tropper). Hvis du gjør det, og jeg oppretter artiklene kan det føre til God liste for begge :) Løken (diskusjon) 14. mai 2023 kl. 22:32 (CEST)[svar]

Working on it! :) Jágrmeister (diskusjon) 15. mai 2023 kl. 14:00 (CEST)[svar]

Krigen i Afghanistan

[rediger kilde]

Hei, kan du se hvilke(t) ord som mangler i setningen som er markert i denne redigeringen? Setningen har stått slik siden 2009. - 4ing (diskusjon) 10. jul. 2023 kl. 08:12 (CEST)[svar]

Canada Cup

[rediger kilde]

Hei Jágrmeister. Jeg lurer litt på om ikke denne artikkel-suite'n kanskje bør benevnes som Canada Cup (ishockey) for hovedartikkel og Canada Cup 1991 (ishockey) med tilhørende Canada Cup 1991 – Tropper (ishockey) for de enkelte utgaver med nåværende artikkelnavn som omdirigeringer. Hva mener du ? Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 25. feb. 2024 kl. 00:36 (CET)[svar]

Månedens konkurranse 2024-03

[rediger kilde]

Takk for innsatsen i månedens konkurranse i mars 2024. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Månedens konkurranse i mars 2024: Rødlenke-prosjektet {{UK premie|brun|måned=3|år=2024}}
Husk at denne månedens konkurranse er Estland, Latvia og Litauen. Lykke til! Hilsen Jon Harald Søby (WMNO) og UKBot (diskusjon) 4. apr. 2024 kl. 13:36 (CEST)[svar]