Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:Ictys

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Korte artikler

[rediger kilde]

Hei! Det er flott at du bidrar med nytt stoff, men artikler på en halv linje er så korte og innholdsløse at de blir verdiløse og derfor gjerne slettet som uencyklopediske, spesielt om de verken er kategorisert eller gitt lenker til andre relevante artikler her. Du bør heller ikke slette innholdet på diskusjonssiden (denne siden) din, for det gjør det bare litt mer tungvindt å finne tilbake til ting (innholdet ligger alikevel i historikken for siden og er tilgengelig for alle). Tbjornstad 27. mar 2007 kl. 11:21 (CEST)

OK, det skyldes måten jeg jobber på. Jeg er "vant" med å lagre ting før jeg jobber videre med de. Den artikkelen som du nevnte la jeg inn to linjer med informasjon. Så skulle jeg sjekke ut noe og da jeg kom tilbake hadde du slettet hele greia. Ikke vær så vanvittig kjapp å slette!!

Jeg ser at du har fjernet substubbmerke, uten at du har utvidet artikkelen. Jeg forstår at du liker å jobbe på denne måten, men det må være mulig å vedlikeholde Wikipedia. Ikke fjern slike maler før du utvider artikkelen. Cnyborg 26. jun 2007 kl. 14:35 (CEST)

Biografier

[rediger kilde]

Hei, ser du jobber med Frelsesarmégeneraler. Det ville være fint om du kan formattere artiklene som William Booth. Se hvordan den første setningen der er gjort, og bruk den metoden videre. Litt mer flytende setninger, og mindre stenografi ville også være bra. Lykke til! C 26. jun 2007 kl. 15:21 (CEST)
P.S. På diskusjonssider pleier vi undertegne med nick, det gjør du enklest ved å skrive inn ~~~~

OK, null problem. Jeg er ganske ny på dette enda. Lærer stadig.
Regnet med det. Om du tviler, bruk andre artikler av samme type (biografier f.eks.) som eksempel. Alle har vært nye her, selv om noen glemmer det fortere enn andre. Lykke til, og fortsett å spørre. C 26. jun 2007 kl. 15:40 (CEST)
Har gjort noe på Erik Wickberg for å vise hva som menes. Tar du resten? C 26. jun 2007 kl. 15:56 (CEST)
Jeg har pusset litt jeg også, så med dine, C's og mine anstrengelser er boigrafien om Erik Wickberg av helt grei standard. Tror denne artikkelen kan brukes som forbilde for resten, det vil selvfølgelig være litt ulikt hvor mye stoff som finnes om de forskjellige generalene, noen er også komponister eller forfatter f.eks. Jeg la en ekstern lenke til Salvationarmy.org [1] hvor det er korte biografier om alle verdenslederne, vår biografi mer uttfyllende men armeen har bilde (som vi ikke kan bruke pga opphavsrettigheter. Spør dersom det er noe, lykke til. FinnR 26. jun 2007 kl. 16:58 (CEST)

Kategori

[rediger kilde]

Har opprettet Kategori:Frelsesarmégeneraler, foreløpig er det bare Kitching som er omkategorisert dit. Det er en underkategori av Kategori:Frelsesarméoffiserer slik at vi erstatter bare offiser med general i koden. Tar du jobben med å forandre kategorinavnet på de andre? FinnR 26. jun 2007 kl. 16:06 (CEST)

Du sa jeg kunne spørre så nå spør jeg: Er det interessant med en egen kategori med "tittler og begreper" i Frelsesarmeen? Feks så føler jeg at det er bortkastet arbeid å skrive at den og den har vært territorialleder da 99,99% av de som leser det ikke har peiling. kunne da hatt en egen kategori med general, sjefssekretær, sersjantmajor, osv osv
Men jeg må bli ferdig med generalene førstHEH 26. jun 2007 kl. 22:34 (CEST)
Om vi trenger en kategori avhenger av hvor mange slike artikler det er relevant å skrive, de kan jo også ligge i kategori:frelsesarmeen. Vi kan jo tenke oss en artikkel Territoralleder i Frelsesarmeen som forklarer hvilket ansvar en slik leder, og kanskje Territorier i Frelsesarmeen som forklarer inndelingen. Eller kanskje det er hensiktsmessig å ha denne informasjonen samlet i en artikkel. Uansett vil vi kunne lenke fra generalartiklene til denne og andre underartikler som forklarer begrepet - det er jo noe av det beste med et internettbasert oppslagsverk ;-). Men det er du som skrive disse artiklene, for jeg har ikke peiling på hva en territorialleder er... .
Flott at du spør om ting forresten. Jeg overvåker denne siden, men dersom det går lang tid før jeg svarer kan du jo prøve å legge spørsmålet på Brukerdiskusjon:finnrind, så får du nok svar av meg eller andre litt raskere. FinnR 26. jun 2007 kl. 23:25 (CEST)
OK nå har jeg laget Territorialleder i Frelsesarmeen Ser den grei ut eller? Ikke store saken. Laget en Sjefssekretær i Frelsesarmeen også. Tror jeg må lage en om Territoriene også, men da vil jeg ha med ei liste over alle territorier. Det er litt mye jobb, men den kommer nok. HEH 27. jun 2007 kl. 11:57 (CEST)
Territorialleder i Frelsesarmeen så grei ut, litt smårusk men stort sett bra. Noen språkting: Det heter territorium-territoriet-territorier-territoriene, og ett brukes bare som tallord, ikke som artikkel. Per hadde et eple. Nils hadde to epler, men Par hadde bare ett.
Ellers er det flott at du lager artikler om frelsesarmeens folk og institusjoner, men det hadde vært fint om du prøvde å gjøre deg ferdig før du gikk videre til neste. Nå er f.eks. Clive Adams merket med {{uencyklopedisk}} av en annen bruker, og vi risikerer at det blir slettet dersom den ikke ryddes opp i. Fint om du gjør dette selv, jeg kan heller gi noen tips. Første setning må forklare i hvilken egenskap han omtales på wikipedia, det er jo ikke fordi han er Sør-afrikaner at han fortjener en artikkel. «Clive Adams (født dato år i sted) er en offiser i Frelsesarmeen som fra høsten 2007 tiltrer som [sjefssekretær] (nestleder) for [Norge], [Island] og [Færøyene].» Eller noe slikt. Så bør du også lese korrektur på det du selv har skrevet (skrivefeil gir dårlig inntrykk) og lenke relevante ord i teksten første gang de brukes. Det er det jeg rekker i denne omgang. Lykke til. FinnR 27. jun 2007 kl. 13:32 (CEST)
HOLD AN Se hva jeg skriver selv med store bokstaver, som Paulus sa. Jeg mener faktisk dette: Ikke opprett flere nye artikler før du har fått skikk på de du allerede har opprettet. Spør om hjelp dersom det er noe du lurer på. FinnR 27. jun 2007 kl. 14:13 (CEST)
OK, se på Clive Adams nå, ser det greit ut? Kan du fjerne det {{uencyklopedisk}} eller? Når kan jeg egentlig fjerne sånt? På Generalene så ligger det jo sånne på alle, men de vurderes vel når datoen går ut.

Pedagogisk grep ;-)

[rediger kilde]

I stedet for å rette Clive Adams har jeg skrevet ned hva som bør rettes. Det tok litt lenger tid, men kan forhåpentligvis vise deg bedre hva som kreves av artikler på wikipedia.

Følgende ville jeg ha rettet:

  • Navnet skal utheves, altså Clive Titus Adams (kode: '''Clive Titus Adams''').
  • Fødselsår må med.
  • Sjefssekretær lenkes til den nye artikkelen (første gang ordet nevnes)
  • Norge, Island og Færøyene må lenkes
  • «blant annet» skriver fortrinnsvis helt ut, eventuelt «bl.a.»
  • Skrivefeil må bort, og Sør-Afrika skal ikke lenkes to ganger.
  • «beordringer» må brukes istedet for «ordrer»
  • mellomrom før parentes
  • Graden bør flyttes opp slik at innledningen blir «CTA er offiser i Frelsesarmeen, og er oppnevnt som ...» osv (med formuleringen «er oppnevnt som» unngår du at artikkelen må oppdateres når han faktisk har tiltrådt)
  • Navnene på barna skal bort av hensyn til personvern , jfr Wikipedia:Stilmanual/Biografier om nålevende personer.

Lykke til, jeg kan se over og ta bort tagger etterhvert som artiklene blir bra. FinnR 27. jun 2007 kl. 15:18 (CEST)

Flotte greier, klarer jo nesten ikke å fjerne stubbmerker fortere enn du skriver. En liten sak: Skriv hele setninger. Han ble sjefssekretær i XXXX, etc. Vi trenger ikke spare på plassen her, og telegramstilen er mindre lesbar enn hele setninger. FinnR 28. jun 2007 kl. 12:11 (CEST)
Vet det, jeg tenker "leksikon" hele veien. Må bare venne meg til å skrive litt mer. Er ikke flink nok til å linke heller. Tror jeg har fått det meste med på generalene, en av de nyeste som må språkvaskes.

En liten ting til. En del av disse folka har fått noen "æresbevisninger" som jeg aldri har ført om. Jeg lar disse stå på engelsk, så får noen som har greie på det oversetteHEH 28. jun 2007 kl. 12:19 (CEST)

Seriebokser

[rediger kilde]

Ser på engelsk wikipedia at de har noen kjekke "serie-bokser".

Se feks http://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_Booth

Er det noen som vet om det finnes noen oversikt over hvordan man lager slike på norsk?

HEH 21. jan 2008 kl. 13:26 (CET)

Du kan jo f.eks. se på denne[2]. mvh, Apple farmer 21. jan 2008 kl. 14:11 (CET)
Vi har for så vidt en hel kategori av dem, se Kategori:Navigasjonsbokser. --EivindJ 21. jan 2008 kl. 14:14 (CET)

Joda det er fint, men hvordan lager jeg en ny? Jeg skjønner innholdet osv, men fatter ikke hvordan man lager den. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Ictys (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Husk å signere innleggene dine. Ta en titt på [3], den burde gi deg en ide om hvordan de lages. Kageet/d·c/b·e 21. jan 2008 kl. 15:24 (CET)
Ok nå skjønner jeg litt mer - tror jeg [4], ser den grei ut? Må vel utvide den litt, men det er da en start :-) HEH 21. jan 2008 kl. 21:18 (CET) (se jeg lærer sakte, men sikkert)

Nytt spørsmål om navigasjonsboksene: Kan jeg legge inn en kategori i navigasjonsboksene? Se på [5] der virker ikke kategoriene. Jeg skjønner det ikke? Men muligens er det bare en skrivefeil jeg ikke kan se?HEH 24. jan 2008 kl. 15:50 (CET)

Jeg har det på magefølelsen at det er lenker til kategorier du er på jakt etter. prøv
[[:Kategori:Frelsesarmeen]]
for en kategorilenke av typen Kategori:Frelsesarmeen, og
[[:Kategori:Frelsesarmeen|Frelsesarmeen]]
for en lenke av denne typen: Frelsesarmeen
Kageet/d·c/b·e 24. jan 2008 kl. 20:12 (CET)
Joda det hjalp men se nå på [6] det kommer da under denne kategorien når navigasjonsboksen ligger der? Det blir jo feil?HEH 24. jan 2008 kl. 21:08 (CET)

Nei, jeg kan ikke se at de ligger der. Kan hende du har fikset det. Kanskje denne diskusjonen burde flyttes til malens diskusjonsside? Kageet/d·c/b·e 1. feb 2008 kl. 11:18 (CET)

Ikke jeg heller kan se de ligger der. Jeg skal sjekke historikken på den og se om noen har fikset denHEH 7. feb 2008 kl. 09:14 (CET)

Kategori Hardangervidda

[rediger kilde]

Hei, har flyttet ditt innlegg på Tinget til Diskusjon:Hardangervidda nasjonalpark, det passer best der. Ulf Larsen 7. feb 2008 kl. 09:50 (CET) Javel? er det noen som ser det der da?HEH 7. feb 2008 kl. 14:34 (CET)

Henry Albert Tandberg

[rediger kilde]

Hei, flott arbeid du gjør, men pass på objektivitet i artiklene, vakre sanger kan for andre være forferdelige osv. Sanger merkes med «sangtittel» og ikke "sangtittel". Mvh KEN 3. jul 2008 kl. 13:08 (CEST)

OK, det med "vakre sanger" blir litt voldsomt - jeg tar den. HEH 3. jul 2008 kl. 13:17 (CEST)

Korpsartikler

[rediger kilde]

Hei, artiklene dine om korps er altfor korte, slike blir merket som substubber og blir da etter en uke om de ikke blir utvidet. Fint om du kan skrive litt mer i artiklene slik at det ikke skjer. Mvh KEN 11. sep 2008 kl. 14:01 (CEST)

Jeg er ikke enig, men slett i vei. Jeg tenkte kanskje en slik liste ville være av interesse feks for ungdom som skal skrive skoleoppgaver~~

Wikikilden

[rediger kilde]

Hei, jeg har foretatt en opprydning på Wikikilden, og har dessverre vært nødt til å slette mange av sidene du har opprettet, fordi de utgjorde brudd på opphavsretten. For at et verk ikke lenger skal være beskyttet av opphavsretten, må forfatteren ha vært død i minst 70 år. Når det gjelder artiklene av Herbert Booth, William Booth, John Lawley og Lina Sandell, er verkene deres riktignok ikke lenger beskyttet av opphavsretten, men det gjelder ikke oversettelsene til norsk. Så dersom du ikke kan gi opplysninger om hvem som har oversatt disse verkene, er også de dessverre nødt til å slettes (Se kategorien s:Kategori:Sider_som_er_foreslått_slettet/Ukjente_oversettere). Les mer om Wikikildens opphavsrettsretningslinjer på s:Hjelp:Opphavsrett. Kåre-Olav 12. nov 2008 kl. 17:41 (CET)

Hei, jeg flyttet spørsmålet ditt om å gjøre artikkelen Utmerket over til Diskusjon:Frelsesarmeen, og har dessuten allerede svart på den. Mvh MHaugen 15. jan 2009 kl. 13:12 (CET)

Opphavsrettsbrudd

[rediger kilde]

I dagens Vårt Land blir vi gjort oppmerksomme på en artikkel på Wikipedia som er kopiert rett fra en annen nettside. Dette er Henry Albert Tandberg som du opprettet.[7] Å kopiere stoff på denne måten er ikke akseptabelt! Jeg har forsøkt å rydde vekk det som vi ikke kan bruke nå. Det er noen år siden du gjorde dette, så jeg håper du har lært siden da at slikt ikke er verken lov eller ønskelig, på Wikipedia eller andre steder. 3s 30. mar 2011 kl. 09:12 (CEST)

Ljosland nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Ictys! Jeg har nominert Ljosland, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Ljosland. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. J. P. Fagerback (diskusjon) 28. okt 2012 kl. 08:27 (CET)

Stiftelsen Brobyggerne nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Ictys! Jeg har nominert Stiftelsen Brobyggerne, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Stiftelsen Brobyggerne. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 27. jan. 2019 kl. 20:51 (CET)[svar]

Per Arne Pettersen nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Ictys! Jeg har nominert Per Arne Pettersen, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Per Arne Pettersen. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 20. mar. 2020 kl. 22:17 (CET)[svar]

Per Arne Pettersen nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Ictys! Jeg har nominert Per Arne Pettersen, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Per Arne Pettersen. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 2. aug. 2020 kl. 18:09 (CEST)[svar]

Thormod Langeland nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Ictys! Jeg har nominert Thormod Langeland, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Thormod Langeland. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 2. aug. 2020 kl. 19:53 (CEST)[svar]

Ingerborg Pedersen nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Ictys! Jeg har nominert Ingerborg Pedersen, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Ingerborg Pedersen. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 2. aug. 2020 kl. 20:05 (CEST)[svar]

10-årsklubben

[rediger kilde]

Hei Ictys. Ser du er tilbake etter en pause. Det er godt å se - vi trenger alle gode bidragsytere vi kan få. Jeg vil bare tipse deg om 10-årsklubben, en uformell gruppe av brukere som har vært aktive på Wikipedia på bokmål og riksmål i ti år eller mer.

Klubben er en norskspråklig del av Ten Year Society.

Medlemskapet er frivillig og åpent for alle som har bidratt på Wikipedia i minst ti år.

Den som ønsker å markere sitt medlemskap på brukersiden sin kan gjøre det med malen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne malen på brukersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben.

Velkommen! --84.209.26.97 4. aug. 2020 kl. 11:41 (CEST)[svar]

Anne Marie Reinholdtsen nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Ictys! Jeg har nominert Anne Marie Reinholdtsen, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Anne Marie Reinholdtsen. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 6. sep. 2020 kl. 12:24 (CEST)[svar]

Jan Risan nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Ictys! Jeg har nominert Jan Risan, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Jan Risan. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 26. feb. 2021 kl. 20:00 (CET)[svar]

Peder Reinert Refstie nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei Ictys! Jeg har nominert Peder Reinert Refstie, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Peder Reinert Refstie. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 4. apr. 2021 kl. 13:19 (CEST)[svar]

Olav Kvam nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei, Ictys! Jeg så du har opprettet artikkelen Olav Kvam. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Olav Kvam om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 10. apr. 2023 kl. 13:39 (CEST)[svar]

Thor Fjellvang nominert for sletting

[rediger kilde]

Hei, Ictys! Jeg så du har opprettet artikkelen Thor Fjellvang. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Thor Fjellvang om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Telaneo (Diskusjonsside) 25. apr. 2023 kl. 17:35 (CEST)[svar]