Diskusjon:Frelsesarmeen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Fairytale Trash No.svg Denne artikkelen ble nominert for sletting i september 2008, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.
Anbefalt artikkel Frelsesarmeen er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Cscr-former.png Frelsesarmeen har vært oppe til avstemning for å bli anbefalt eller utmerket, men ble ikke vedtatt.

Artikkelen har også vært kandidat en gang tidligere.

Wikipedia Frelsesarmeen har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 51, 2006.

Hurra! Hvordan kan den bli bedre?

Frelsesarmeen til Utmerket?[rediger kilde]

En gang var denne oppe til avstemning for "utmerket artikkel", men falt igjennom. Den er "anbefalt artikkel", men nå ville jeg gjerne fått den til utmerket. Sist den var oppe var i 2006 og det er jobbet ganske masse med den etter det.

Så: Er det noen kommentarer?HEH 15. jan 2009 kl. 09:01 (CET)

Ja, jeg kan gjerne kommentere, og jeg beklager at det blir en forholdsvis brutal kommentar. Siden den ble anbefalt sommeren 2006, har det skjedd en lang rekke utvidelser av artikkelen, men det er fremdeles svært mye som mangler ved artikkelen: mange av utvidelsene er bare volum, uten realinnhold: liste over navn på land hvor Frelsesarmeen arbeider, og armeens trosbekjennelse. Dertil er det flere andre ting som må bli bedre: Avsnittet om historie er pinlig kort, på nivå med et ettbindsleksikon; avsnittet om medlemskap er skrevet i "man-form" og har litt brukerveilednings-stil; og avsnittet om sosialt arbeid består av mange helt banale underavsnitt av typen «Frelsesarmeens fengselsarbeider også godt kjent, mange innsatte møter Frelsesarmeen i sin hverdag» - her finnes det nesten ikke en eneste realopplysning. (Og: som følge av alle disse énsetnings-avsnittene er artikkelen grovt overdisponert: Det er ikke nødvendig å bruke
=== Overskrift === for hver ny setning slik det er gjort i avsnittet #Terminologi).
Jeg stemte imot å gjøre denne til utmerket i desember 2006, og slik artikkelen står nå vil jeg komme til å gjøre det igjen. Mvh MHaugen 15. jan 2009 kl. 13:10 (CET)
Oj, det var en brutal kommentar også da. Jeg har til nå jobbet med denne artikkelen utfra tankegangen om at å skrive mest mulig konsentrert er best. I utgangspunktet så var også tanken at denne artikkelen skulle være en "portal" inn til andre Frelsesarmee artikler, men disse har blitt flyttet inn i hovedartikkelen. Men ok, takk for tilbakemelding. Da jobber jeg videre med artikkelen.HEH 16. jan 2009 kl. 15:15 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 7 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Frelsesarmeen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 21:28 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Frelsesarmeen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. des. 2017 kl. 05:26 (CET)