Sigrid Bonde Tusvik

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Sigrid Bonde Tusvik

Sigrid Bonde Tusvik født 2. februar 1980 er en norsk komiker og forfatter bosatt i Oslo. Hun har utdannelse som reklameforfatter ved Westerdals School of Communication og har vært stand up-komiker siden 2003.

Hun har vært reporter for Rikets Røst, og var i 2010 programleder i SMS-rulett, en konkurranse mellom kjendiser som går på VGTV. Samme år medvirket hun på NRK i Sigrid søker kjæreste. Gjennom TV-serien ble hun kjæreste med Martin Jøndahl. 7. april 2013 fikk paret datteren Jenny.

I 2011 var hun vikar for Henriette Steenstrup i Torsdag Kveld fra Nydalen. I 2012 ble hun fast medlem av gjengen etter at Morten Ramm sluttet. I Torsdag kveld fra Nydalen jobber hun sammen med blant andre Henrik Thodesen.

11. oktober 2012 startet hun med sin komikervenninne Lisa Tønne et podcastprogram som de beskriver slik: «Sigrid og Lisa er to altfor frittalende komikere. Ett sted må de få lov til å tømme seg, det er blitt til Tusvik & Tønnes podcast.»

Høsten 2013 viste TV2 Sigrid blir mamma, en dokumentar i fire deler, om Sigrid Bonde Tusviks tid som gravid og spebarnsmor.

Bibliografi[rediger | rediger kilde]

personstubbDenne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)