STS Education

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
STS Education AS
BransjeUtdannelse
Etablert1958
HovedkontorGøteborg
LandSverige
Produkt(er)Språkreiser, utveksling, høyere utdanning

STS Education eller STS Student Travel Schools, er et selskap som arrangerer og spesialiserer seg på språkreiser og utveksling av elever fra videregående skoler og høyere utdanning i utlandet. STS ble grunnlagt i Gøteborg i 1958 av Lars Magnusson,[1] og var i 2019 etablert i 17 land, med hovedkontor i Gøteborg. I Norge ligger kontorene ved Solli Plass i Oslo.

STS Education arrangerer utenlandsbaserte utdanninger på en rekke ulike nivåer, for studenter mellom 10 og 50+ år, med varighet med alt fra en uke til flere år.

  • STS Språkreiser tilbyr ungdommer mellom 10 og 19 år å dra på språkreiser på 2-4 uker. Reisene går til ulike land i Europa, Asia, USA og Canada.
  • STS High School arrangerer internasjonal elevutveksling. Elever på videregående (vanligvis i andreklasse) tilbringer et helt, eller et halvt skoleår som utvekslingselever i blant annet USA, Canada, Australia, England, New Zealand, Spania, Tyskland, Japan, Italia, Frankrike og Argentina.
  • STS Study Abroad samarbeider med utenlandske universiteter og college. Det er mulig å ta både Diploma og Certificate-utdannelser, så vel som Bachelor- og Mastergrader.
  • Tidligere hadde STS også et Au Pair program, men dette eksisterer nå kun i Sverige.

STS Education tar også imot elever fra hele verden som kommer til Norge og jobber med å finne vertsfamilier til dem.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 15. februar 2019. Besøkt 14. februar 2019.