Rockehuset

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Rockehuset i Halden er et kommunalt prosjekt og fungerer som et ungdomshus for musikere og musikkinteresserte. Huset har sju øvingsrom, eget studio og konsertlokale. Rockehuset befinner seg inne i tilfluktsrommet i Rødsfjellet.

Historie[rediger | rediger kilde]

1980-tallet – Starten[rediger | rediger kilde]

Utenfor det Gamle Rockehuset

På begynnelsen av 80-tallet fantes det ikke mange øvingsmuligheter for unge mennesker som ville spille musikk i Halden. For mange var eneste mulighet å ta i bruk loft og kjellere, noe som verken er populært blant foreldre eller naboer. I 1979 flyttet Front Page inn i den gamle møllermesterboligen ved Saugbrugs og brukte det som øvingslokalet, men det var ikke før i 1982 Rockehuset offisielt ble starta. Per-Arne Torp (PAT), som var musiker og bruker av huset, og Jan-Erik Andersen, som på den tiden arbeidet på Halden kulturkontor, var grundere. Per-Arne tok seg av den praktiske delen av prosjektet, som ombygging og leieavtaler med Saugbrugs-foreningen som var eier av huset. Brukerne fikk selv sette preg på eget øvingsrom med maling, og fellesarealer ble malt i fellesskap. Jan-Erik tok seg av det administrative i kommunen. Underskriftslister for å muliggjøre dette ble også brakt rundt av Per-Arne Torp. Ole Evenrud (Ole I`dole) ble den aller første til å underskrive denne. Selv var Per-Arne Torp den siste som skrev under på listen. Dette skulle bli starten på Rockehuset, som utviklet seg til å bli ikke bare byens men hele Norges viktigste utviklingsarena for rockemusikere de neste årene, da dette var det første offentlige øvingslokalet for rockeutøvere i Norge. I kjølvannet av dette fulgte rockeverkstedordningen.

Rockehuset ble tilholdssted for artister som blant annet Henning Kvitnes and the Young Lords, Front Page, som forøvrig øvde i huset før Rockeuset ble dannet. Ole Evenrud (Ole I'dole) var også en liten tur innom og hadde pre-produksjon før "Det var ikke min skyld"-turneen. The Gost Riders, Saturday Cowboys, Shanghai, Lipstick Image, City Wankers, Rovers og Heads`n Tails og mange flere var også aktive brukere av huset.

Den øde beliggenheten som gjorde møllermesterboligen til et så godt egnet sted for musikere, ble også et problem. Huset var svært utsatt for innbrudd, og svært mange av brukerne opplevde å bli frastjålet utstyret sitt. ”Ikke bare er huset en eksistensnødvendighet, men også en klar forutsetning for at miljøet skal forbli levedyktig og fortsette å utvikle byens rockemusikk”, skrev musikkjournalist Morten Ståle Nilsen i Halden Arbeiderblad 4. juni 1988.

1990-tallet – Fra hus til fjell[rediger | rediger kilde]

På begynnelsen av 90-tallet ble imidlertid brukerne tvunget til å flytte ut og måtte begynne å se seg om etter et annet sted å oppholde seg. Kommunen vedtok at tilfluktsrommet i Rødsfjellet, som på den tiden ble betjent av Sivilforsvaret, skulle huse Rockehusets nye lokaler. Planen var at det nye Rockehuset skulle inneholde et lite demostudio og en liten konsertscene, samt øvelokaler til utleie.

1. november 1995 var datoen for åpningen av det nye Rockehuset, som da fikk navnet Rockehuset Musikksenter Rødsfjellet. The Basement Brats var blant banda som spilte på åpningskonserten, og daværende ordfører Carsten Dybevig dro noen strofer på gitaren. Etter dette tok det ikke lang tid før øverommene begynte å fylle seg opp med spillelystne band.

De neste årene ble Rockehuset drevet av sivilarbeidere. Deres oppgave var å låne ut øverommene og ta seg av den daglige driften av huset. Det var også en sivilarbeider, Espen Holtan, som tok initiativ til å starte Krocketfestivalen i 1999. Den fant på denne tiden sted på skolestadion utenfor Rockehuset.

Det hadde lenge vært snakk om en samle-CD med band som holdt til på Rockehuset, og 17. august 2001 ble den sluppet på Fredriksten Festning i forbindelse med Festningsdagene. I oktober markerte man plateslippen med konsert på Rockehuset, der PMS og Deluxe 66 var blant bandene som spilte.

2005 til 2008 – Hindringer, kjemping og satsing[rediger | rediger kilde]

I 2005 ble det iverksatt et prosjekt, og det ble da opprettet én hundre prosent stilling på Rockehuset som et ledd i Statens opptrappingsplan for psykisk helse. Dette prosjektet var et samarbeid mellom Helse -og sosialetaten og Kultur -og idrettetaten. Stillingen ble fordelt på tre kulturarbeidere, Liv Randi Dahl, Laurits Mosseby og Linda Haug, samtidig som Fredrik Ahlsen fortsatt var daglig leder. Dermed ble mulighetene for å utnytte Rockehusets kapasitet som et samlingspunkt for ungdommen større. Man fikk nå muligheten til å holde huset åpent tre dager i uka, arrangere temakvelder og utflukter, og i tillegg til flere konserter.

2005 var også året da Fredriksten festning var valgt ut som Østfolds tusenårssted, samtidig som Norge hadde vært et selvstendig land i 100 år. Dette var også året da Rockehuset feiret tiårsjubileum, og dette ble markert med Re-Union-turneen. Her deltok fem norske og fem svenske band, og det ble spilt konserter på Rockehuset og i Uddevalla.

I november det samme året hadde Rockehuset besøk av brannvesenet. De bestemte at huset var en mulig dødsfelle, og at det blant annet trengtes brannvegger for at det skulle være trygt å oppholde seg der. Rockehuset ble midlertidig stengt for konserter, men det var fortsatt mulig for bandene å øve. Ikke lenge etter ble Rockehuset rammet av enda et tilbakeslag.

Natt til andre juledag 2006 ble Rockehuset rammet av innbrudd. Det gikk verst ut over studioet, og til sammen ble utstyr til over 500.000 kroner stjålet. I februar ble huset stengt, og store utbedringer krevdes. Samtidig som at alt utstyret som var stjålet skulle erstattes, ble det installert nye dører og innbruddsalarm. I tillegg ble brannvesenets krav om bedring av brannsikkerheten oppfylt. Rockehuset åpnet igjen i april det året, og i juli ble Rockehusets egen nettside lansert.

I oktober fikk Rockehuset avslått sin søknad om å få dekket de resterende 85.000 kronene som manglet for å få studioet ferdig. Uten disse midlene var hele studioets eksistens i fare, og flere hundre tusen kroner ville vært kastet bort i utstyr som ikke kunne brukes. Derfor var det ekstra gledelig da Rockehuset endelig fikk pengene av kommunen. Studioet var ikke nå bare tilbake i sin opprinnelige stand, det var kraftig forbedret.

I begynnelsen av 2007 møtte Rockehuset en ny hindring. Siden 2005 hadde fire kulturarbeidere vært ansatt på Rockehuset, da under etaten Helse og sosial. Nå ville ikke Helse og sosial bruke ressurser på Rockehuset lenger, og kulturarbeidernes stillinger var lenge i ferd med å bli innstilt. Dette ville fått dramatiske konsekvenser for driften av Rockehuset. Åpningstidene ville blitt kraftig redusert, noe også mulighetene for arrangementer og konserter ville blitt. I verste fall kunne driften blitt nedlagt. Kommunestyremøtet 1. mars viste imidlertid hvor viktig Rockehuset er for så mange mennesker i Halden. Parti etter parti erklærte sin støtte til Rockehuset, og understreket hvilken katastrofe det ville være for Haldens musikkmiljø om det ble borte. Det ble fattet et enstemmig vedtak om å opprettholde stillingene, og senere kom også et vedtak om fast ansettelse.

Dermed kunne man fortsetteå drive huset på samme måte som man hadde gjort de siste årene, og mulighetene for å gi ungdommen et best mulig tilbud ble enda bedre. I 2008 resulterte dette i at Rockehuset fikk Berg Sparebanks Nærmiljøpris for 2008, og en pengesum på 50.000 kroner, for sitt bidrag til musikk -og ungdomsmiljøet i byen.

Fredrik Ahlsen[rediger | rediger kilde]

Fredrik Ahlsen (født 1982) ble i 2003 daglig leder for Rockehuset, og er det fremdeles. Hans arbeid og engasjement for ungdommen på Rockehuset har vært viktig for å kunne forme et kulturtilbud som Rockehuset er i dag.[1][2] I 2010 var Ahlsen leder for Ungdommens kulturmønstring i Halden.[3] Ahlsen er styreleder og bookingansvarlig i den ideelle organisasjonen Rox Konsertforening som arrangerer konserter i Halden[4][5] og driver også firmaet webdesignfirmaet Rockweb. Ahlsen har designet Rockehusets nettsider som blant annet inneholder musikkrelatert informasjon fra Haldenregionen.[6]

Spill og Grill[rediger | rediger kilde]

Spill og Grill er en ungdoms og musikkfestival som arrangeres på skolestadion i Halden sent i juni. Den startet opp i 2007 og har blitt arrangert hvert år etter det. Festivalen har hatt headlinere som Rumle in Rhodos, Honningbarna, Dead By April og Keep of kalessin.

Konserter på Rockehuset[rediger | rediger kilde]

(Denne lista inneholder bare konserter 2008-2009-2010-2011-2012)

2012[rediger | rediger kilde]

  • 2012-06-23: Spill og Grill, Envy, Gerilja, Rundown, Gringo Bandido, Halden Patriotene, Future Idiots, Nedbør, Twang-O-Matics, Garden, Toni Classic, ilu og D´Lux
  • 2012-05-26: Göttemia, Messerschmitt og The Monotrons
  • 2012-04-28: Jack And The Bearded Fishermen, Warp Riders, Death By Unga Bunga og Crescent Reflections
  • 2012-03-24: Capricorn, Dorm Patrol og Samsari
  • 2012-02-22: Zoom-konsert: Slim-B & Horvei The Greatness, Casual Friday, D´lux og Springskalle
  • 2012-01-28: Penga til bandet-konsert: The Red Parrot, Attention Readers, Haldenpatriotene og Asylum Leftovers

2011[rediger | rediger kilde]

2010[rediger | rediger kilde]

  • 2010-11-27: The Mormones, Vaya Con Satan og Attention Readers
  • 2010-10-30: Seventribe, Izakaya Heartbeat og Dorm Patrol
  • 2010-09-25: Mindy Misty, Far From Tellus, Aeonic Dream og Påfunn
  • 2010-06-19, Spill & Grill: Dead By April, Pale Kids, Honningbarna, Göttemia, Olafly, Dakari, Cocky Mountains, Imposters, Slayble, Påfunn og Plain Steel
  • 2010-05-22: Trixxie Guns, Kalashnikov, Lex Ronny & Tobaksvagnpojkarna, Snakes in southern Flames
  • 2010-03-27: Leaders Off, Moffarammes, Blood Command.
  • 2010-02-27: Bøyen Beng, Lucky Malice, Messerschmitt og Fork
  • 2010-01-30: Next Life, Haust, Anti Poision Slammer

2009[rediger | rediger kilde]

  • 2009-11-28: Blodspor, Dakari, Deluxe 66, Dvergpornoklubben
  • 2009-10-31, Halloween: Kite, Bulk, Dirty Boys, Jack Stillwater, 22 og Göttemia
  • 2009-09-26: Quit Your Dayjob, Dunderbeist, Glorification og Döwntown Gunz
  • 2009-06-13, Spill & Grill: The Wonderfull Mc. Jizzle Orchestra, Döwntown Gunz, mamma jeg blør, Krønsj, Serenity Trace, Aurora Plastic Monster, Anti Poison Slammer, The irska og Sera
  • 2009-05-30: Benea Reach, Welderking, Are K og Everfear
  • 2009-03.28: Göttemia, Babe Rawlins, Skilla, The Nations
  • 2009-02-26, Zoom Urørt: Pony the pirate, Norma Sass og Dakari
  • 2009-01-31: Planet Mastergod, Soundstorage, Mehe og Lars Ludvig Löfgren

2008[rediger | rediger kilde]

  • 2008-11-29: Har-Megiddo, Crash!, Messerschmitt, Hero Academy, Small Places tour
  • 2008-10-31: Pale Kids, Use me, Krønsj, When hope falls
  • 2008-09-27: Gatas Parlament, The Murder Mystery, A Burial At Sea, Shot At Dawn
  • 2008-06-21, Spill & Grill: Lucky Malice, Seven Doors Hotel, Ninth Circle, Mesayah Alongside Elephant Unity, Nightrain, Deep Repair, Glorification, DJ Board aka Lion Paw Sound, Göttemia, Rølp Fiction, Depui, Høygir
  • 2008-05-31: Lowdown, Grace Will Fall, H.M.K.G – (Garden), Ponytale (Patrick), Now &Sleep,
  • 2008-03-29: Seventribe, Aurora Plastic Monster
  • 2008-03-01: Ja Nu!, Fork, The Zoids, Ionisation, AlligatorX
  • 2008-01-26: Radio Noise, Mamma jeg blör, Raging Fugitives, Psycho Candy

Rockehusets cdutgivelser[rediger | rediger kilde]

Rockehuset 1995-2001[rediger | rediger kilde]

I 2001 ga Rockehuset ut en cd ned Rockehusband fra 1995 til 2001. Dette er en samling av 16 av banda som øvde på Rockehuset fra det flyttet til Rødsfjellet og frem til 2001.

Spor:

01. The Basemen Brats: Stay Away From My Girl
Ole 'Magnum' Olsen – Vokal, Egil Pinds – Gitar/vokal, Nils 'Tempo' Olsen – Gitar, Mads 'Bratman' Husevik – Trommer, Ulf Larsen – Bass
Spilt inn: Athletic Sound, Kai Andersen 1993
02. Dammit: Holliday
Magnum – Vokal, David Aleksandersen – Hendrix, Ann-Charlott Kindblad – Gitar, Stenis – Bass, Torben Jolma – Trommer
Spilt inn: RMR, E. Jammne 1996
03. The Marsmen: Women
Kim Buckholm – Gitar, Steinar Nilsen – Bass/Vokal, Tom Andre Rekdal – Gitar, Anders Hansen – Trommer
Spilt inn; Athletic Sound, E. Jammne, 1997
04. Machinegun Surfers: It's Not The Right Time
Vegar Neeb – Vokal, Håkon Borg – Gitar/Vokal, Petter 'Rallyrock' Jensen – Gitar/Vokal, Robert Eriksen – Bass, Hans Westberg Aas – Trommer
Spilt inn: RMR, E. Jammne 1997
05. Soil: Mrs. Salt
Marianne K. Theiste – Vokal/Gitar, Malin Andersen – Gitar, Ann Charlott Kindblad – Bass/Vokal, Karianne Stenbock – Trommer
Spilt inn: RMR S. Olsen 1999
06. Flush: What You Want
Alexander Klanderud – Gitar, Tommy Strømsborg – Trommer, Stian Stiansen – Bass, Torkild Sire Andersen – Vokal
Spilt inn: RMR, S. Olsen 1999
07. Camaros: Loopy Loop
Christian Sandaker – Vokal/Gitar, Karianne Stenbock – Bass/Vokal, Torben Jolma – Trommer
Spilt inn: Athletic Sound, S. Olsen 1999
08. Evergreens: Brainstorming
Elin Bøe – Vokal, Ingela Nøding – Gitar/Kor, Hege Larsen – Gitar, Karine Brekke – Bass, Ingrid Jensen – Trommer
Spilt inn: RMR, E. Jammne 2000
09. Incomplete: If you were around
Arne K. Wang Holthe – Gitar/Vokal, Tore Wennevold – Gitar/Vokal, Tom Roger Knudsen – Bass, Stig Buckholm – Trommer
Spilt inn: RMR, E. Jammne 2000
10. Deluxe 66: I Don't Wanna Know
Fredrik Brekke – Vokal, Petter Andersen – Gitar, Martin Eriksen – Bass, Sindre Rye – Trommer, Robert Eriksen (Gjest) – Orgel
Spilt inn: RMR, E. Holtan 2000
11. PMS: I And Myself
Helene Lorentzen – Bass/Vokal, Silje Jolma Bergstrøm – Gitar/Vokal, Anette Helene Henriksen – Gitar, Lena Marie Ljungquist – Trommer
RMR, K.M Røsnæs 2000
12. Dødt Løp: Roadkill
Lars Edvardsen – Vokal/Gitar, Espen Holtan – Bass, Glenn Vidar Solheim – Trommer
Spilt inn: RMR, E. Jammne 2000
13. 454 Step On It: 68 Ford
Vegar Neeb – Vokal, Petter Jensen – Gitar, Eivind Morland – Gitar, Jens Tore 'Fisken' Standerholen – Bass, Anders Hansen – Trommer
Spilt inn: RMR, E. Jammne 2000
14. Helldiver: Up To No Good
Frank Kåre Larsen – Vokal/Gitar, Håkon Borg – Gitar, Ulf Larsen – Bass, Hans Aas – Trommer, Christer Anderson (Gjest) – Hammond
Spilt inn: RMR, S. Olsen 2000
15. The Poppets: Hold On
Thor Martin Thorsen – Vokal/Gitar, Christian Ebeltoft – Gitar, Karianne Stenbock – Bass, Jon Wang – Trommer, Espen Holtan (Gjest) – Cello
Spilt inn: RMR, S. Olsen 2000
16. Pale Kids: Electro Shock
Thomas Eriksen – Gitar, Frode Neeb – Bass/Vokal, Mads Golden – Gitar, Kim Andersen – Trommer
Spilt inn: RMR, K. M. Røsnæs 2001

Rockehuset i Halden 2005[rediger | rediger kilde]

I 2005 ga Rockehuset ut en ny cd. Denne utgivelsen ble gjort mulig etter en gave fra familien Marhaug, og hele cd-en er dedikert til Jarl Terje Marhaug.

Spor:

01. Royal Porn Celebrities: Going Down
Stig Buckholm – trommer, Tom-Roger Knudsen – bass, Kristoffer Holthe – gitar/back/vokal, Vidar Thorsen – sang, Petter Solberg – gitar
Spilt inn: Athletic Sound mai 2004, Kai ø. Andersen
02. Already Taken: If I don`t know
Vegar Neeb – vokal, Frode Neeb – bass/back/gitar, Remo G. Munkeboe – gitar/back/vokal, Jens-Tore Standerholen – Trommer
Spilt inn: Rockehuset, februar 2005, Michael Olden
03. The Offenders: Take A Look (at my face)
Maria Bakken – Vokal, Mats-Henrik Hansen – Gitar, Jon Kanon Pettersen – Bass, Stine Hov Karlsen – Trommer, Trygve W. Mathisen – saksofon
Spilt inn: Rockehuset, februar 2005, Michael Olden
04. One Way Straight: What's wrong
Frode Neeb – Vokal, William Fagerhøi – trommer, Remo G. Munkeboe – gitar/back/vokal, Eskild Gjessing – bass
Spilt inn: Rockehuset februar 2005, Michael Olden
05. Lucky Malice: Malice Barbie
Linda Haug – gitar/vokal, Karine Brække – trommer/kor, Ewa Marie "Bølla" Hansen – bass/vokal
Spilt inn: Rockehuset, Michael Olden
06. Reduced: Something
Andreas Pettersen – vokal, Bjørn Magnus – gitar, Petter Solberg – gitar, Robin – bass, Stig Buckholm – trommer, Magnus Nymo – perkusjon
Spilt inn: Skrevet, innspilt og mikset av Andreas Pettersen
07. Militant: The Perfect Lie
Morten Karlsen – bass/vokal, Petter Hazen – trommer, Martin Kvifte – lead gitar, Magnus Gregersen – gitar
Spilt inn: Rockehuset februar 2005, Michael Olden
08. Adarma: Something's Wrong
Lars Kolbjørn Weme – vokal/gitar, Simen F. Nilsen – gitar, Magnus Glomsrød – bass, Ole Anders Amundsen – trommer
Spilt inn: Rockehuset, februar 2005, Michael Olden
09. FORK: Talks at the asylum
Magnus Nymo – trommer/vokal, Tim Tråbreten – gitar, Magnus Glosli – gitar, Per Morten Høvik – bass
Spilt inn: Rockehuset mars 2005, Michael Olden
10. Buttcrack: Veritas Spirit
Ingrid Andersen – vokal, Maria Kjøll – trommer, Ida-Sophie Engen Lund – gitar
Spilt inn: Rockehuset, Michael Olden
11. Deluxe 66: Hangover
Sindre N. Rye – trommer, Martin Eriksen – bass, Jens Petter Andersen – gitar, Vegard Neeb – vokal
Spilt inn: Sound Riot Studio av Anders Gjesti og Thomas Fredriksen, oktober 2005
12. Negatives: No
Magnus Nymo – bass/vokal, Mats-Henrik Hansen -trommer, Casper Støten – gitar
Skrevet av: Magnus Nymo 2004
Spilt inn: Rockehuset mars 2005, Michael Olden
13. Yonakit: Guns for kim
Magnus Rauan – trommer, Lars Remy Hansen – gitar/vokal, Vegard Størholdt Engen – gitar, Ann-Charlott Kindblad – bass
Spilt inn: Rockehuset, desember 2003, Michael Olden
14. Imposters: A World Beneath
Christian Wroldsen – Vokal/Gitar, Stian Martinsen – Gitar, Christoffer Torp – Trommer, Per-Arne Torp – Bass
Spilt inn: PAT studio
15. Jeg er ikke et band: Denne låta har ikke noe navn, eller?
Spilt inn og skrevet av: Andy "Gjør det selv, men Heavy Metal!"

Rockehuset 2008[rediger | rediger kilde]

I 2008 ga Rockehuset ut en cd til minne om Halstein Bakke Olaussen. I coveret står det "Takk til familien hans som gjorde denne utgivelsen mulig".

Spor:

01. Tirade Prosjects
Atle Arnesen – Vokal/Tattoos, Andreas Pettersen – Gitar/Trommer/Bass/Vokal
02. Lucky Malice: The Happy Days
Karine Brekke – Trommer/Vokal, Linn Frostad – Bass/Kor, Linda E. Haug – Gitar/Kor
03. Glorification: Saints
Magnus Granholt – Gitar/Vokal, Marius Akerbæk – Gitar/Vokal, Espen Grandahl – Bass, Frans Sonsterud – Perc
04. We Have Theories: In the quiet town of choir coir
Petter Hazen – Trommer/diverse/Lyd, Magnus Nymo – Bariton/Gitar/Diverse
05. Deep Down: Future of my past
Marianne Olsen – Vokal, Pål Andreassen – Gitar, Jan Ingar Thomassen – Gitar, Terje Husløs – Gitar, Rino Johansen – Bass, Andre` Dahl – Trommer
06. Deluxe 66: Down Like A Dog
Magnum – Vokal, Jon Terje Vaglen – Gitar/Tangenter, Sindre Rye – Trommer, Martin Eriksen – Bass, Linn Frostad (Gjest) – Kor
07. Hans Majestet Kongens Garde: War is over
Roy Arne Klemetsrud – Trommer, Laurits Mosseby – Bass/Vokal, Karine Brække – Orgel/Kor
08. Deep Repair: Crocodile Junkie
Håvard Dahle – Gitar/Sang, Knut Gustav Ravn – Tablas/Kor, Kim Robert Westheim – Trommer/Kor
09. Göttemia: Exterminate All Females
Christer Jensen – Vokal, Roy Arne – Trommer, Laurits Mosseby – Bass, Rolf Gjersdal – Gitar
10. Dakari: And Still We Fight
Thomas Mathisen – Gitar/Vokal, Aleksander Hauge – Gitar, Eimund Aadahl – Trommer, Richard Ottosson – Bass
11. Hairytales: Poetry for you from me
Fabian Caspersen – Gitar, Ida Horpestad – Vokal, Oscar Andersen – Bass, Sindre Breda – Trommer, Henrik Næss Diesen – Gitar
12. AG3: Demon
Gjedda- the black cross, eagle of thunder – Gitar/Vokal, Pandy Puck – Trommer/Kor, Eddie Stalone – Bass/Kor
13. Messerschmitt: Ich habe eine messerschmitt gefaren
Mats Henrik Hansen – Gitar/Vokal, Jon Kanon Pettersen – Bass, Magnus Rauan & Kristian Djuve – Trommer
14. Wugherum: Die in a sofa
Kim – Trommer, Patric – Vokal/Gitar, Christian Guy – Bass, George – Gitar
15. Rølp Fiction: Even in his youth
Linn Frostad – Vokal, Schwein med jackan – Bass, Dildo Dan – Gitar, Terje Husløs – Gitar, Stine Stikka – Trommer
16. Sera: We Keep Company
Petter Hazen – Gitar, Andreas Pettersen – Trommer/Vokal, Ulrick Nygård Berge – Gitar

Innspilling, Mixing og Mastring er gjort i Rockehusets studio av Petter Hazen med unntak av: "Tirade Projects" som er mixa og mastra av Andreas Pettersen "Messerschmitt" er mixa av Mats Henrik Hansen "Sera" er mixa av Andreas Pettersen og Petter Hazen

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ haldendagblad.no, 11. oktober 2006: Ber formannskapet gi Rockehus-penger[død lenke]
  2. ^ halden.net, 2007: Ser etter artister til rockmesterskapet[død lenke]
  3. ^ nrk.no, 21. mars 2010: UKM-fest i Halden
  4. ^ ha-halden.no, 29. april 2010: Halden hyller "Jokke"
  5. ^ norskrockforbund.no: Rox[død lenke]
  6. ^ halden.kommune.no: Rockehuset har fått ny nettside Arkivert 15. januar 2010 hos Wayback Machine.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]