Nintendogs

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Nintendogs
Utvikler Nintendo Entertainment Analysis and Development
Utgiver Nintendo
Produsent Hideki Konno
Plattform Nintendo DS
Sjanger List of artificial pet games
Modus flerspiller og enspiller

Nintendogs er et kjæledyrsimulatorspill til Nintendo DS som går ut på å oppdra virtuelle hunder. Det finnes fire forskjellige versjoner av spillet: Chihuahua & Friends, Dachshund & Friends, Labrador & Friends og Dalmatian & Friends. Forskjellen mellom disse versjonene er minimale. Det som i hovedsak skiller de fra hverandre, er at man begynner med forskjellige hunder i starten. Alle hunder er etter hvert mulig å få tak i, i alle versjonene.

I 2011 kommer en oppfølger til NintendogsNintendo 3DS kalt Nintendogs + Cats. Spillet vil som navnet tilsier også inkludere katter.

Gameplay[rediger | rediger kilde]

Spillet begynner med at spilleren kjøper en hund og gir den et navn, som må snakkes inn i mikrofonen slik at hunden læres opp til å gjenkjenne det. Deretter er det opp til spilleren å oppdra hunden. Det er mulig å kjøpe mat og leker til hunden, gå virtuelle turer med den, og lære den triks. For å få penger til å kjøpe ting, kan man delta i forskjellige konkurranser med hunden: frisbeehenting, agility trial og lydighetskonkurranse.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.