Nintendogs

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Nintendogs er et kjæledyrsimulatorspill til Nintendo DS som går ut på å oppdra virtuelle hunder. Det finnes fire forskjellige versjoner av spillet: Chihuahua & Friends, Dachshund & Friends, Labrador & Friends og Dalmatian & Friends. Forskjellen mellom disse versjonene er minimale. Det som i hovedsak skiller de fra hverandre, er at man begynner med forskjellige hunder i starten. Alle hunder er etter hvert mulig å få tak i, i alle versjonene.

I 2011 kommer en oppfølger til NintendogsNintendo 3DS kalt Nintendogs + Cats. Spillet vil som navnet tilsier også inkludere katter.

Gameplay[rediger | rediger kilde]

Spillet begynner med at spilleren kjøper en hund og gir den et navn, som må snakkes inn i mikrofonen slik at hunden læres opp til å gjenkjenne det. Deretter er det opp til spilleren å oppdra hunden. Det er mulig å kjøpe mat og leker til hunden, gå virtuelle turer med den, og lære den triks. For å få penger til å kjøpe ting, kan man delta i forskjellige konkurranser med hunden: frisbeehenting, agility trial og lydighetskonkurranse.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.