Miranda Sings

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Miranda Sings: VidCon 2014, California

Miranda Sings er en rollefigur som er skapt og spilt av den amerikanske skuespilleren Colleen Ballinger. Miranda tror hun er bedre enn alle andre til alt, spesielt synging, noe hun viser hele verden når hun legger ut videoer av seg selv på Youtube, i håp om å bli superstjerne. Dessverre er det få som synes hun har noe talent, og hun for derfor mange «haters».

Mange elsker denne figuren, selv om den er skapt for å være så irriterende og smakløs som mulig. En av grunnene til at «Miranda» ble så kjent var at det i starten ikke var tydelig at det var en fiktiv person, og det var mange som delte Youtube-videoene i den tro at dette var en ekte person.

Miranda[rediger | rediger kilde]

YouTube-figuren ble laget for å være en parodi av alle som la ut videoer av dem selv hvor de synger. Miranda sier selv at talentene hennes er synging, dansing, skuespill, magi, og å være modell, men først og fremst sang. Siden 2008 har Ballinger vært på turne med figuren i både USA, Canada, og enkelte land i Europa. Under opptredenen fremfører hun sine favorittsanger og store ballader, samt magitriks, duetter, og sangtimer for andre kjendiser som blant andre Ariana Grande, Fifth Harmony og Tori Kelly. Hun har også hatt en gjesteopptreden i tv-programmet VictoriousNickelodeon, i tillegg til å ha vært til flere intervjuer i YouTube-verdenen.

YouTube-kanalen[rediger | rediger kilde]

På YouTube-kanalen MirandaSings, viser Ballinger videoer av den komisk talentløse, sære, og egoistiske rollefiguren som selv mener hun er bedre enn alle andre. Eksempler på typiske videoer er sangvideoer, Q&As, spørsmål fra seere, og diskusjoner om ting hun som oftest misforstår. I tillegg snakker hun om kritikken hun får fra sine «haters», de som misliker henne. Kanalen har over 10 millioner følgere.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]