Men in Black: The Game

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Men in Black: The Game
Basert påMen in Black
PlattformMicrosoft Windows
PlayStation
Utgivelse1997
SjangerEventyr
AldersgrenseTeen (ESRB)

Men in Black: The Game er et eventyrspill som kom ut i 1997 til Windows.[1] Det er basert på Men in Black-filmen,[2] men er heller et overlevelsesskrekkspill,[3] i motsetning til filmen som var en komedie. Det kom også ut til PlayStation i 1998.[4]

Handling[rediger | rediger kilde]

James Darrell Edwards III fra New York City Police Department blir sendt for å etterforske et ran i en leilighet. Etter å ha desarmert en bombe og oppdaget at innbruddstyven er en romvesen, blir Edwards oppsøkt av Agent K, et medlem av organisasjonen Men in Black, som overvåker alle utenomjordiske som lever på jorden. Agent K kan se hvor dyktig Edwards er, og rekrutterer han ham. Edwards går deretter under kallenavnet Agent J. I sitt første møte hos Men in Black orienterer sjefen deres Zed om at de har mistet kontakten med en MIB-divisjon som ligger i Artic. Han sender derfor en av agentene for å undersøke saken, hvor spilleren får velge mellom agentene J, K eller L. Etter å ha innsett at menneskene i Artic lider av vrangforestillinger og en merkelig influensa, oppdager spilleren et hemmelig romvesen-laboratorium under Artic-basen. Men laboratoriumet destruerer seg selv, og spilleren klarer å rømme i tide.

Tilbake ved MIB-hovedkvarteret sender Zed spilleren til Amazonas-området, hvor det har kommet rapporter om bisarre hendelser og gruve-arbeidere i området påstår at de har blitt angrepet av ikke-humanoide vesener. Ved ankomst finner spilleren en informant som bekrefter at rapporten er sann, og at flere arbeidere har mistet fornuften på grunn av sjokket de har opplevd. Spilleren går deretter inn i gruven og oppdager flere romvesener og deres leder. Etter å ha eliminert denne trusselen, går spilleren tilbake til basen. I en ny briefing får spilleren vite at gruve-selskapet i Amazonas er koblet til Skip Frales, en data-mogul som bor på en avsidesliggende øy. Agent H ble sendt dit for å undersøke situasjonen, men han har ikke blitt hørt fra siden. På øya oppdager spilleren snart en underjordisk base med hemmelige romvesen - hvor Skip Frales gjemmer seg.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Game Revolution PC Review Page - Game Revolution». web.archive.org. 26. november 2004. Archived from the original on 26. november 2004. Besøkt 5. desember 2022. 
  2. ^ «At least it's better than Will Smith's rapping Review». GameRevolution (engelsk). Besøkt 5. desember 2022. 
  3. ^ Kurland, Daniel (29. juli 2019). «Looking at the PlayStation’s Many Curious ‘Resident Evil’ Clones». Bloody Disgusting! (engelsk). Besøkt 5. desember 2022. 
  4. ^ «MEN IN BLACK - (PAL)». psxdatacenter.com. Besøkt 5. desember 2022. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]