Liste over sørkoreanske filmer fra 2011

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 2011 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 2011.

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.
Utgitt Engelsk tittel Koreansk tittel Sjanger Regi Billettsalg Ref.
5. januar Heartbeat 심장이 뛴다 Drama Yoon Jae-geun 3&506&1033746&1 033 746 [1]
13. januar Cuban Boyfriend 쿠바의 연인 Dokumentar Joung Ho-hyun 3&503&4407&4 407 [2]
13. januar Invisible 2:
Chasing The Ghost Sound
인비져블 2: 귀신 소리 찾기 Skrekk You Joon-suk 3&502&408&408 [3]
20. januar Be My Guest 죽이러 갑니다 Komedie Park Soo-yeong 3&502&321&321 [4]
20. januar Glove 글러브 Drama Kang Woo-suk 3&506&1895026&1 895 026 [5]
27. januar Battlefield Heroes 평양성 Krig Lee Jun Ik 3&506&1719652&1 719 652 [6]
27. januar Detective K 조선명탐정: 각시투구꽃의 비밀 Action Kim Seok-yoon 3&506&4795442&4 795 442 [7]
27. januar Night Fishing 파란만장 Drama Park Chan-wook
Park Chan-kyong
[8]
17. februar Children 아이들... Thriller Lee Kyoo-man 3&506&1871490&1 871 490 [9]
17. februar Late Autumn 만추 - 晚秋 Romanse Kim Tae-Yong 3&505&846560&846 560 [10]
17. februar Late Blossom 그대를 사랑합니다 Drama Choo Chang-min 3&506&1648079&1 648 079 [11]
17. februar Re-encounter 혜화,동 Drama Min Yong-geun 3&504&11227&11 227 [12]
17. februar Super Monkey Returns 서유기 리턴즈 Eventyr Sin Dong-yeop 3&504&12843&12 843 [13]
17. februar The Final Tundra 최후의 툰드라 (극장판) Dokumentar Jang Kyeong-soo
Kim Jong-il
3&504&10672&10 672 [14]
24. februar Nice Shorts! 2011 촌철살인 Drama Eom Tae-hwa /Kang Jina /Lee Yong-seung
Park Hyeong Ik /Yoon Hong Ran
3&502&320&320 [15]
24. februar The Showdown 혈투 Historisk fiction Park Hoon-jeong 3&504&44102&44 102 [16]
3. mars Bleak Night 파수꾼 Drama Yoon Sung hyun 3&504&20954&20 954 [17]
3. mars Come Rain, Come Shine 사랑한다, 사랑하지 않는다 Drama Lee Yoon-ki 3&504&66472&66 472 [18]
3. mars Goodbye, Pyeongyang 굿바이, 평양 Dokumentar Yang Yonghi 3&503&2977&2 977 [19]
3. mars Jungle Fish 2 정글 피쉬 2 (극장판) Drama Kim Jeong-hwan
Min Doo-sik
3&502&335&335 [20]
3. mars The Age of Twenty-nine 스물아홉살 Drama Jeon Hwa-seong 3&502&166&166 [21]
10. mars Animal Town 애니멀 타운 Drama Jeon Kyu-hwan 3&503&1365&1 365 [22]
10. mars Drifting Away 꼭 껴안고 눈물 핑 Drama Kim Dong-won 3&502&614&614 [23]
10. mars Shotgun Love 사랑이 무서워 Romantikk Jeong Woo-cheol 3&505&404257&404 257 [24]
17. mars Dooman River 두만강 Drama Zhang Lu Kina 3&503&2361&2 361 [25]
17. mars End of Animal 짐승의 끝 Fantasi Jo Sung-hee 3&503&1096&1 096 [26]
17. mars Hanji 달빛 길어올리기 Drama Im Kwon-taek 3&504&57309&57 309 [27]
17. mars Short! Short! Short! 2010 환상극장 Fantasi Han Jihyeh /Kim Tae-gon
Ko Dong-seon /Lee Kyoo-man
3&502&273&273 [28]
17. mars The Depths 심도 Drama Ryusuke Hamaguchi Japan 3&501&74&74 [29]
17. mars The House Animasjon Ban Joo-young /Lee Hyun-jin /Lee Jae-ho
Park Eun-young /Park Mi-sun
3&501&81&81 [30]
24. mars Little Black Dress 마이 블랙 미니드레스 Drama Heo In-moo 3&505&316218&316 218 [31]
24. mars Rolling Stars: The Greatest Space Baseball Competition 지구대표 롤링 스타즈 Animasjon Lim Sang-joon 3&504&35584&35 584 [32]
24. mars Romantic Heaven 로맨틱 헤븐 Drama Jang Jin 3&504&73983&73 983 [33]
24. mars Tears of Africa 아프리카의 눈물 (극장판) Dokumentar Han Hak-soo
Jang Hyeong-won
3&503&3824&3 824 [34]
31. mars Clash of the Families 위험한 상견례 Romanse, Komedie Kim Jin-yeong 3&506&2602603&2 602 603 [35]
31. mars Mother Is a Whore 엄마는 창녀다 Drama Lee Sang-woo 3&502&525&525 [36]
7. april Calling 3: Himalayan Schweitzer 소명3: 히말라야의 슈바이처 Dokumentar Shin Hyeon-won 3&504&31865&31 865 [37]
7. april Sin of a family 우리 이웃의 범죄 Thriller Min Byeong-jin 3&503&4223&4 223 [38]
7. april The Way Back 돌아오는 길 Drama Steve Lee 3&502&164&164 [39]
14. april Beautiful Legacy 아름다운 유산 Drama Kim Chang-man 3&502&678&678 [40]
14. april Funny Neighbors 수상한 이웃들 Drama Yang Young-chul 3&503&2487&2 487 [41]
14. april I Am a Dad 나는 아빠다 Action Jeon Man-bae
Lee Se-yeong
3&505&168704&168 704 [42]
14. april Suicide Forecast 수상한 고객들 Komedie Jo Jin-mo 3&506&1062617&1 062 617 [43]
14. april The Journals of Musan 무산일기 Drama Park Jung-bum 3&504&11281&11 281 [44]
21. april Fool 바보야 Dokumentar Kang Seong-ok 3&504&17108&17 108 [45]
21. april The Last Blossom 세상에서 가장 아름다운 이별 Drama Min Gyoo-dong 3&505&318629&318 629 [46]
27. april In Love And the War 적과의 동침 Melodrama Park Geon-yong 3&505&243755&243 755 [47]
28. april If You Were Me 5 시선 너머 Drama Boo Ji-young /Kang Yi-kwan /Kim Dae-seung
Sin Dong-il /Yoon Sung hyun
3&503&1823&1 823 [48]
3. mai Dream Affection 몽정애 Drama Lee Soong-hwan [49]
4. mai Officer of the Year 체포왕 Komedie, Action Lim Chan-ik 3&505&872449&872 449 [50]
4. mai Sunny 써니 Drama, Komedie Kang Hyeong-cheol 3&506&7372055&7 372 055 [51]
12. mai Empty Fullness 법정 스님의 의자 Dokumentar Lim Seong-goo 3&503&9387&9 387 [52]
12. mai No Name Stars 오월愛 Dokumentar Kim Tae-il 3&503&4104&4 104 [53]
19. mai Father's Love 회초리 Drama Park Kwang-woo 3&504&74801&74 801 [54]
26. mai Head 헤드 Thriller, Action Cho Un 3&504&61626&61 626 [55]
26. mai Sorry, Thanks 미안해, 고마워 Drama Lim Soon-rye /Oh Jeom-gyoon
Park Heung-sik /Song Il-gon
3&504&10203&10 203 [56]
1. juni Mama 마마 Drama Choi Ik-hwan 3&505&243457&243 457 [57]
2. juni Boy 굿바이 보이 Drama Roh Hong-jin 3&503&3054&3 054 [58]
2. juni Katuri - A Story of a Mother Bird 엄마 까투리 Animasjon Jung Gil-hoon 3&504&18719&18 719 [59]
2. juni Miracle on Jongno Street 종로의 기적 Dokumentar Lee Hyuk-sang 3&503&6443&6 443 [60]
2. juni The True-taste Show 트루맛쇼 Dokumentar Kim Jae-hwan 3&504&12434&12 434 [61]
9. juni A Time to Love 애정만세 Romanse Boo Ji-young
Yang Ik-joon
3&503&3893&3 893 [62]
9. juni Moby Dick 모비딕 Thriller Park In-je 3&505&431978&431 978 [63]
9. juni The Story of My Life 멋진 인생 Musikal Shin Chun-soo 3&503&3095&3 095 [64]
9. juni White: The Melody of the Curse 화이트: 저주의 멜로디 Skrekk Kim Gok
Kim Sun
3&505&792208&792 208 [65]
23. juni Green Days: Dinosaur and I 소중한 날의 꿈 Animasjon Ahn Jae-hoon
Han Hye-jin
[66]
23. juni Play 플레이 Drama Nam Da-jeong 3&504&12548&12 548 [67]
23. juni Poongsan 풍산개 Drama Juhn Jai-hong 3&505&714746&714 746 [68]
30. juni Dr. Jump 도약선생 Komedie Yoon Seong-ho 3&503&2262&2 262 [69]
7. juli The Cat 고양이: 죽음을 보는 두 개의 눈 Skrekk Byeon Seung-wook 3&505&673152&673 152 [70]
7. juli Winter Butterfly 겨울나비 Drama Kim Gyoo-min 3&502&635&635 [71]
14. juli The Last Liaison 마지막 밀애 Drama Lee Soong-hwan [72]
20. juli Quick Action Jo Bum-gu 3&506&3129225&3 129 225 [73]
20. juli The Front Line 고지전 Drama, Action Jang Hun 3&506&2949198&2 949 198 [74]
27. juli Leafie, A Hen Into The Wild 마당을 나온 암탉 Animasjon Oh Seong-yoon [75]
28. juli Link 링크 Thriller Woody Han 3&502&860&860 [76]
28. juli My Heart Beats 심장이 뛰네 Drama Huh Eunhee 3&502&879&879 [77]
28. juli The Beast 짐승 Thriller, Action Hwang Yoo-sik 3&502&614&614 [78]
4. august Ghastly 기생령 Skrekk Ko Seok-jin 3&504&97100&97 100 [79]
4. august Sector 7 7광구 Action Kim Ji-hoon [80]
10. august Arrow, The Ultimate Weapon 최종병기 활 Historie Kim Han-min [81]
10. august Blind 블라인드 Thriller Ahn Sang-hoon 3&506&2363154&2 363 154 [82]
18. august Fantastic Modern Gayagumer 환타스틱 모던가야그머 Dokumentar Choi Seung-ho 3&502&754&754 [83]
18. august Hong Gil-dong 2084 홍길동 2084 Animasjon Lee Jeong-in 3&503&4347&4 347 [84]
18. august Winter Smells 겨울냄새 Dokumentar Jeon Hwa-seong 3&502&656&656 [85]
25. august Invasion of Alien Bikini 에얼리언 비키니 Komedie Oh Young-Doo 3&503&1101&1 101 [86]
25. august Nostalgia 어이그 저 귓것 Drama O Muel 3&502&737&737 [87]
25. august Pong Ddol 뽕똘 Komedie O Muel [88]
25. august Hindsight 푸른 소금 Film noir Lee Hyeon-seung 3&505&769188&769 188 [89]
1. september About Alcohol 술에 대하여 (극장판) Dokumentar Jo Seung-won
Fan Lin Kina
[90]
1. september Dance Town 댄스 타운 Drama Jeon Kyu-hwan 3&502&512&512 [91]
1. september Dream Factory 꿈의 공장 Dokumentar Kim Sung-kyun 3&502&912&912 [92]
1. september Elbowroom Drama Ham Kyoung-rock [93]
1. september Themselves 바다 Drama Yoon Tae-sik 3&503&1242&1 242 [94]
3. september Share The Vision 쉐어 더 비전 Drama Yang Yoon-ho [95]
7. september Champ 챔프 Drama Lee Hwan-gyeong [96]
7. september Marrying the Mafia IV 가문의 영광 4 - 가문의 수난 Komedie Jeong Tae-won 3&506&2370075&2 370 075 [97]
7. september Pained 통증 Melodrama Kwak Kyung-taek 3&505&700727&700 727 [98]
8. september The Day He Arrives 북촌 방향 Drama Hong Sang-soo [99]
15. september Mozart Town 모차르트 타운 Drama Jeon Kyu-hwan 3&502&455&455 [100]
22. september Miracle 고래를 찾는 자전거 Drama Kim Yeong-ro 3&503&9488&9 488 [101]
22. september The Crucible 도가니 Drama Hwang Dong-hyeok [102]
29. september Countdown 카운트다운 Action Heo Jong-ho [103]
29. september Hi, Dokdo 독도야 반갑다 Dokumentar Kang Tae-won 3&502&206&206 [104]
29. september Ordinary Days 평범한 날들 Omnibus Inan [105]
29. september The Client 의뢰인 Thriller Son Young-sung [106]
6. oktober Fighting Spirit 투혼 Drama Kim Sang-jin 3&505&212641&212 641 [107]
13. oktober HIT 히트 Action, Komedie Lee Seong-han [108]
13. oktober Scars 흉터 Drama Lim Woo-seong [109]
20. oktober Only You / Always 오직 그대만 Melodrama Song Il-gon [trenger referanse]

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Heartbeat». HanCinema. 5. januar 2011. 
  2. ^ «Cuban Boyfriend». HanCinema. 13. januar 2011. 
  3. ^ «Invisible 2: Chasing The Ghost Sound». HanCinema. 13. januar 2011. 
  4. ^ «Be My Guest». HanCinema. 20. januar 2011. 
  5. ^ «Glove». HanCinema. 20. januar 2011. 
  6. ^ «Battlefield Heroes». HanCinema. 27. januar 2011. 
  7. ^ «Detective K». HanCinema. 27. januar 2011. 
  8. ^ «Night Fishing». HanCinema. 27. januar 2011. 
  9. ^ «Children...». HanCinema. 17. februar 2011. 
  10. ^ «Late Autumn». HanCinema. 17. februar 2011. 
  11. ^ «Late Blossom». HanCinema. 17. februar 2011. 
  12. ^ «Re-encounter». HanCinema. 17. februar 2011. 
  13. ^ «Super Monkey Returns». HanCinema. 17. februar 2011. 
  14. ^ «The Final Tundra». HanCinema. 17. februar 2011. 
  15. ^ «Nice Shorts! 2011». HanCinema. 24. februar 2011. 
  16. ^ «The Showdown». HanCinema. 24. februar 2011. 
  17. ^ «Bleak Night». HanCinema. 3. mars 2011. 
  18. ^ «Come Rain Come Shine». HanCinema. 3. mars 2011. 
  19. ^ «Goodbye, Pyeongyang». HanCinema. 3. mars 2011. 
  20. ^ «Jungle Fish 2». HanCinema. 3. mars 2011. 
  21. ^ «The Age of Twenty-nine». HanCinema. 7. mars 2011. 
  22. ^ «Animal Town». HanCinema. 10. mars 2011. 
  23. ^ «Drifting Away». HanCinema. 10. mars 2011. 
  24. ^ «Shotgun Love». HanCinema. 10. mars 2011. 
  25. ^ «Dooman River». HanCinema. 17. mars 2011. 
  26. ^ «End of Animal». HanCinema. 17. mars 2011. 
  27. ^ «Hanji». HanCinema. 17. mars 2011. 
  28. ^ «Short! Short! Short! 2010». HanCinema. 17. mars 2011. 
  29. ^ «The Depths». HanCinema. 17. mars 2011. 
  30. ^ «The House». HanCinema. 17. mars 2011. 
  31. ^ «Little Black Dress». HanCinema. 24. mars 2011. 
  32. ^ «The House». HanCinema. 24. mars 2011. 
  33. ^ «Romantic Heaven». HanCinema. 24. mars 2011. 
  34. ^ «Tears of Africa». HanCinema. 24. mars 2011. 
  35. ^ «Clash of the Families». HanCinema. 31. mars 2011. 
  36. ^ «Mother Is a Whore». HanCinema. 31. mars 2011. 
  37. ^ «Calling 3: Himalayan Schweitzer». HanCinema. 7. april 2011. 
  38. ^ «Sin of a family». HanCinema. 7. april 2011. 
  39. ^ «The Way Back». HanCinema. 7. april 2011. 
  40. ^ «Beautiful Legacy». HanCinema. 14. april 2011. 
  41. ^ «Funny Neighbors». HanCinema. 14. april 2011. 
  42. ^ «I Am a Dad». HanCinema. 14. april 2011. 
  43. ^ «Suicide Forecast». HanCinema. 14. april 2011. 
  44. ^ «The Journals of Musan». HanCinema. 14. april 2011. 
  45. ^ «Fool». HanCinema. 21. april 2011. 
  46. ^ «The Last Blossom». HanCinema. 21. april 2011. 
  47. ^ «In Love and the War». HanCinema. 28. april 2011. 
  48. ^ «If You Were Me 5». HanCinema. 28. april 2011. 
  49. ^ «Dream Affection». HanCinema. 3. mai 2011. 
  50. ^ «The Apprehenders». HanCinema. 4. mai 2011. 
  51. ^ «Sunny». HanCinema. 4. mai 2011. 
  52. ^ «Empty Fullness». HanCinema. 12. mai 2011. 
  53. ^ «No Name Stars». HanCinema. 12. mai 2011. 
  54. ^ «The Cane». HanCinema. 19. mai 2011. 
  55. ^ «Head». HanCinema. 26. mai 2011. 
  56. ^ «Sorry, Thanks». HanCinema. 26. mai 2011. 
  57. ^ «Mama». HanCinema. 1. juni 2011. 
  58. ^ «Boy». HanCinema. 2. juni 2011. 
  59. ^ «Katuri - A Story of a Mother Bird». HanCinema. 2. juni 2011. 
  60. ^ «Miracle on Jongno Street». HanCinema. 2. juni 2011. 
  61. ^ «The True-taste Show». HanCinema. 2. juni 2011. 
  62. ^ «A Time To Love». HanCinema. 9. juni 2011. 
  63. ^ «Moby Dick». HanCinema. 9. juni 2011. 
  64. ^ «The Story Of My Life». HanCinema. 9. juni 2011. 
  65. ^ «White: The Melody of the Curse». HanCinema. 9. juni 2011. 
  66. ^ «Green Days: Dinosaur and I». HanCinema. 23. juni 2011. 
  67. ^ «Play». HanCinema. 23. juni 2011. 
  68. ^ «Poongsan». HanCinema. 23. juni 2011. 
  69. ^ «Dr. Jump». HanCinema. 30. juni 2011. 
  70. ^ «The Cat». HanCinema. 7. juli 2011. 
  71. ^ «Winter Butterfly». HanCinema. 7. juli 2011. 
  72. ^ «The Last Liaison». HanCinema. 14. juli 2011. 
  73. ^ Elley, Derek (30. juli 2011). «Quick». Film Business Asia. Arkivert fra originalen 2011-08-20. Besøkt 4. august 2011. 
  74. ^ «The Front Line». HanCinema. 26. august 2011. 
  75. ^ «Leafie, A Hen Into The Wild». HanCinema. 27. juli 2011. 
  76. ^ «Link». HanCinema. 28. juli 2011. 
  77. ^ «My Heart Beats». HanCinema. 28. juli 2011. 
  78. ^ «The Beast». HanCinema. 28. juli 2011. 
  79. ^ «Ghastly». HanCinema. 4. august 2011. 
  80. ^ «Sector 7». HanCinema. 4. august 2011. 
  81. ^ «Arrow, The Ultimate Weapon». HanCinema. 10. august 2011. 
  82. ^ «Blind». HanCinema. 10. august 2011. 
  83. ^ «Fantastic Modern Gayagumer». HanCinema. 18. august 2011. 
  84. ^ «Hong Gil-dong 2084». HanCinema. 18. august 2011. 
  85. ^ «Winter Smells». HanCinema. 18. august 2011. 
  86. ^ «Invasion of Alien Bikini». HanCinema. 25. august 2011. 
  87. ^ «Nostalgia». HanCinema. 25. august 2011. 
  88. ^ «Pong Ddol». HanCinema. 25. august 2011. 
  89. ^ «Hindsight». HanCinema. 25. august 2011. 
  90. ^ «About Alcohol». HanCinema. 1. september 2011. 
  91. ^ «Dance Town». HanCinema. 1. september 2011. 
  92. ^ «Dream Factory». HanCinema. 1. september 2011. 
  93. ^ «Elbowroom». HanCinema. 1. september 2011. 
  94. ^ «Themselves». HanCinema. 1. september 2011. 
  95. ^ «Share The Vision». HanCinema. 3. september 2011. 
  96. ^ «Champ». HanCinema. 7. september 2011. 
  97. ^ «Marrying the Mafia IV». HanCinema. 7. september 2011. 
  98. ^ «Pained». HanCinema. 7. september 2011. 
  99. ^ «The Day He Arrives». HanCinema. 8. september 2011. 
  100. ^ «Mozart Town». HanCinema. 15. september 2011. 
  101. ^ «Miracle». HanCinema. 22. september 2011. 
  102. ^ «The Crucible». HanCinema. 22. september 2011. 
  103. ^ «Countdown». HanCinema. 29. september 2011. 
  104. ^ «Hi, Dokdo». HanCinema. 29. september 2011. 
  105. ^ «Ordinary Days». HanCinema. 29. september 2011. 
  106. ^ «The Client». HanCinema. 29. september 2011. 
  107. ^ «Fighting Spirit». HanCinema. 6. oktober 2011. 
  108. ^ «HIT». HanCinema. 13. oktober 2011. 
  109. ^ «Scars». HanCinema. 13. oktober 2011. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]