Liste over sørkoreanske filmer fra 2011

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 2011 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 2011.

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.
Utgitt Engelsk tittel Koreansk tittel Sjanger Regi Billettsalg Ref.
5. januar Heartbeat 심장이 뛴다 Drama Yoon Jae-geun 3&506&1033746&1 033 746 [1]
13. januar Cuban Boyfriend 쿠바의 연인 Dokumentar Joung Ho-hyun 3&503&4407&4 407 [2]
13. januar Invisible 2:
Chasing The Ghost Sound
인비져블 2: 귀신 소리 찾기 Skrekk You Joon-suk 3&502&408&408 [3]
20. januar Be My Guest 죽이러 갑니다 Komedie Park Soo-yeong 3&502&321&321 [4]
20. januar Glove 글러브 Drama Kang Woo-suk 3&506&1895026&1 895 026 [5]
27. januar Battlefield Heroes 평양성 Krig Lee Jun Ik 3&506&1719652&1 719 652 [6]
27. januar Detective K 조선명탐정: 각시투구꽃의 비밀 Action Kim Seok-yoon 3&506&4795442&4 795 442 [7]
27. januar Night Fishing 파란만장 Drama Park Chan-wook
Park Chan-kyong
[8]
17. februar Children 아이들... Thriller Lee Kyoo-man 3&506&1871490&1 871 490 [9]
17. februar Late Autumn 만추 - 晚秋 Romanse Kim Tae-Yong 3&505&846560&846 560 [10]
17. februar Late Blossom 그대를 사랑합니다 Drama Choo Chang-min 3&506&1648079&1 648 079 [11]
17. februar Re-encounter 혜화,동 Drama Min Yong-geun 3&504&11227&11 227 [12]
17. februar Super Monkey Returns 서유기 리턴즈 Eventyr Sin Dong-yeop 3&504&12843&12 843 [13]
17. februar The Final Tundra 최후의 툰드라 (극장판) Dokumentar Jang Kyeong-soo
Kim Jong-il
3&504&10672&10 672 [14]
24. februar Nice Shorts! 2011 촌철살인 Drama Eom Tae-hwa /Kang Jina /Lee Yong-seung
Park Hyeong Ik /Yoon Hong Ran
3&502&320&320 [15]
24. februar The Showdown 혈투 Historisk fiction Park Hoon-jeong 3&504&44102&44 102 [16]
3. mars Bleak Night 파수꾼 Drama Yoon Sung hyun 3&504&20954&20 954 [17]
3. mars Come Rain, Come Shine 사랑한다, 사랑하지 않는다 Drama Lee Yoon-ki 3&504&66472&66 472 [18]
3. mars Goodbye, Pyeongyang 굿바이, 평양 Dokumentar Yang Yonghi 3&503&2977&2 977 [19]
3. mars Jungle Fish 2 정글 피쉬 2 (극장판) Drama Kim Jeong-hwan
Min Doo-sik
3&502&335&335 [20]
3. mars The Age of Twenty-nine 스물아홉살 Drama Jeon Hwa-seong 3&502&166&166 [21]
10. mars Animal Town 애니멀 타운 Drama Jeon Kyu-hwan 3&503&1365&1 365 [22]
10. mars Drifting Away 꼭 껴안고 눈물 핑 Drama Kim Dong-won 3&502&614&614 [23]
10. mars Shotgun Love 사랑이 무서워 Romantikk Jeong Woo-cheol 3&505&404257&404 257 [24]
17. mars Dooman River 두만강 Drama Zhang Lu Kina 3&503&2361&2 361 [25]
17. mars End of Animal 짐승의 끝 Fantasi Jo Sung-hee 3&503&1096&1 096 [26]
17. mars Hanji 달빛 길어올리기 Drama Im Kwon-taek 3&504&57309&57 309 [27]
17. mars Short! Short! Short! 2010 환상극장 Fantasi Han Jihyeh /Kim Tae-gon
Ko Dong-seon /Lee Kyoo-man
3&502&273&273 [28]
17. mars The Depths 심도 Drama Ryusuke Hamaguchi Japan 3&501&74&74 [29]
17. mars The House Animasjon Ban Joo-young /Lee Hyun-jin /Lee Jae-ho
Park Eun-young /Park Mi-sun
3&501&81&81 [30]
24. mars Little Black Dress 마이 블랙 미니드레스 Drama Heo In-moo 3&505&316218&316 218 [31]
24. mars Rolling Stars: The Greatest Space Baseball Competition 지구대표 롤링 스타즈 Animasjon Lim Sang-joon 3&504&35584&35 584 [32]
24. mars Romantic Heaven 로맨틱 헤븐 Drama Jang Jin 3&504&73983&73 983 [33]
24. mars Tears of Africa 아프리카의 눈물 (극장판) Dokumentar Han Hak-soo
Jang Hyeong-won
3&503&3824&3 824 [34]
31. mars Clash of the Families 위험한 상견례 Romanse, Komedie Kim Jin-yeong 3&506&2602603&2 602 603 [35]
31. mars Mother Is a Whore 엄마는 창녀다 Drama Lee Sang-woo 3&502&525&525 [36]
7. april Calling 3: Himalayan Schweitzer 소명3: 히말라야의 슈바이처 Dokumentar Shin Hyeon-won 3&504&31865&31 865 [37]
7. april Sin of a family 우리 이웃의 범죄 Thriller Min Byeong-jin 3&503&4223&4 223 [38]
7. april The Way Back 돌아오는 길 Drama Steve Lee 3&502&164&164 [39]
14. april Beautiful Legacy 아름다운 유산 Drama Kim Chang-man 3&502&678&678 [40]
14. april Funny Neighbors 수상한 이웃들 Drama Yang Young-chul 3&503&2487&2 487 [41]
14. april I Am a Dad 나는 아빠다 Action Jeon Man-bae
Lee Se-yeong
3&505&168704&168 704 [42]
14. april Suicide Forecast 수상한 고객들 Komedie Jo Jin-mo 3&506&1062617&1 062 617 [43]
14. april The Journals of Musan 무산일기 Drama Park Jung-bum 3&504&11281&11 281 [44]
21. april Fool 바보야 Dokumentar Kang Seong-ok 3&504&17108&17 108 [45]
21. april The Last Blossom 세상에서 가장 아름다운 이별 Drama Min Gyoo-dong 3&505&318629&318 629 [46]
27. april In Love And the War 적과의 동침 Melodrama Park Geon-yong 3&505&243755&243 755 [47]
28. april If You Were Me 5 시선 너머 Drama Boo Ji-young /Kang Yi-kwan /Kim Dae-seung
Sin Dong-il /Yoon Sung hyun
3&503&1823&1 823 [48]
3. mai Dream Affection 몽정애 Drama Lee Soong-hwan [49]
4. mai Officer of the Year 체포왕 Komedie, Action Lim Chan-ik 3&505&872449&872 449 [50]
4. mai Sunny 써니 Drama, Komedie Kang Hyeong-cheol 3&506&7372055&7 372 055 [51]
12. mai Empty Fullness 법정 스님의 의자 Dokumentar Lim Seong-goo 3&503&9387&9 387 [52]
12. mai No Name Stars 오월愛 Dokumentar Kim Tae-il 3&503&4104&4 104 [53]
19. mai Father's Love 회초리 Drama Park Kwang-woo 3&504&74801&74 801 [54]
26. mai Head 헤드 Thriller, Action Cho Un 3&504&61626&61 626 [55]
26. mai Sorry, Thanks 미안해, 고마워 Drama Lim Soon-rye /Oh Jeom-gyoon
Park Heung-sik /Song Il-gon
3&504&10203&10 203 [56]
1. juni Mama 마마 Drama Choi Ik-hwan 3&505&243457&243 457 [57]
2. juni Boy 굿바이 보이 Drama Roh Hong-jin 3&503&3054&3 054 [58]
2. juni Katuri - A Story of a Mother Bird 엄마 까투리 Animasjon Jung Gil-hoon 3&504&18719&18 719 [59]
2. juni Miracle on Jongno Street 종로의 기적 Dokumentar Lee Hyuk-sang 3&503&6443&6 443 [60]
2. juni The True-taste Show 트루맛쇼 Dokumentar Kim Jae-hwan 3&504&12434&12 434 [61]
9. juni A Time to Love 애정만세 Romanse Boo Ji-young
Yang Ik-joon
3&503&3893&3 893 [62]
9. juni Moby Dick 모비딕 Thriller Park In-je 3&505&431978&431 978 [63]
9. juni The Story of My Life 멋진 인생 Musikal Shin Chun-soo 3&503&3095&3 095 [64]
9. juni White: The Melody of the Curse 화이트: 저주의 멜로디 Skrekk Kim Gok
Kim Sun
3&505&792208&792 208 [65]
23. juni Green Days: Dinosaur and I 소중한 날의 꿈 Animasjon Ahn Jae-hoon
Han Hye-jin
[66]
23. juni Play 플레이 Drama Nam Da-jeong 3&504&12548&12 548 [67]
23. juni Poongsan 풍산개 Drama Juhn Jai-hong 3&505&714746&714 746 [68]
30. juni Dr. Jump 도약선생 Komedie Yoon Seong-ho 3&503&2262&2 262 [69]
7. juli The Cat 고양이: 죽음을 보는 두 개의 눈 Skrekk Byeon Seung-wook 3&505&673152&673 152 [70]
7. juli Winter Butterfly 겨울나비 Drama Kim Gyoo-min 3&502&635&635 [71]
14. juli The Last Liaison 마지막 밀애 Drama Lee Soong-hwan [72]
20. juli Quick Action Jo Bum-gu 3&506&3129225&3 129 225 [73]
20. juli The Front Line 고지전 Drama, Action Jang Hun 3&506&2949198&2 949 198 [74]
27. juli Leafie, A Hen Into The Wild 마당을 나온 암탉 Animasjon Oh Seong-yoon [75]
28. juli Link 링크 Thriller Woody Han 3&502&860&860 [76]
28. juli My Heart Beats 심장이 뛰네 Drama Huh Eunhee 3&502&879&879 [77]
28. juli The Beast 짐승 Thriller, Action Hwang Yoo-sik 3&502&614&614 [78]
4. august Ghastly 기생령 Skrekk Ko Seok-jin 3&504&97100&97 100 [79]
4. august Sector 7 7광구 Action Kim Ji-hoon [80]
10. august Arrow, The Ultimate Weapon 최종병기 활 Historie Kim Han-min [81]
10. august Blind 블라인드 Thriller Ahn Sang-hoon 3&506&2363154&2 363 154 [82]
18. august Fantastic Modern Gayagumer 환타스틱 모던가야그머 Dokumentar Choi Seung-ho 3&502&754&754 [83]
18. august Hong Gil-dong 2084 홍길동 2084 Animasjon Lee Jeong-in 3&503&4347&4 347 [84]
18. august Winter Smells 겨울냄새 Dokumentar Jeon Hwa-seong 3&502&656&656 [85]
25. august Invasion of Alien Bikini 에얼리언 비키니 Komedie Oh Young-Doo 3&503&1101&1 101 [86]
25. august Nostalgia 어이그 저 귓것 Drama O Muel 3&502&737&737 [87]
25. august Pong Ddol 뽕똘 Komedie O Muel [88]
25. august Hindsight 푸른 소금 Film noir Lee Hyeon-seung 3&505&769188&769 188 [89]
1. september About Alcohol 술에 대하여 (극장판) Dokumentar Jo Seung-won
Fan Lin Kina
[90]
1. september Dance Town 댄스 타운 Drama Jeon Kyu-hwan 3&502&512&512 [91]
1. september Dream Factory 꿈의 공장 Dokumentar Kim Sung-kyun 3&502&912&912 [92]
1. september Elbowroom Drama Ham Kyoung-rock [93]
1. september Themselves 바다 Drama Yoon Tae-sik 3&503&1242&1 242 [94]
3. september Share The Vision 쉐어 더 비전 Drama Yang Yoon-ho [95]
7. september Champ 챔프 Drama Lee Hwan-gyeong [96]
7. september Marrying the Mafia IV 가문의 영광 4 - 가문의 수난 Komedie Jeong Tae-won 3&506&2370075&2 370 075 [97]
7. september Pained 통증 Melodrama Kwak Kyung-taek 3&505&700727&700 727 [98]
8. september The Day He Arrives 북촌 방향 Drama Hong Sang-soo [99]
15. september Mozart Town 모차르트 타운 Drama Jeon Kyu-hwan 3&502&455&455 [100]
22. september Miracle 고래를 찾는 자전거 Drama Kim Yeong-ro 3&503&9488&9 488 [101]
22. september The Crucible 도가니 Drama Hwang Dong-hyeok [102]
29. september Countdown 카운트다운 Action Heo Jong-ho [103]
29. september Hi, Dokdo 독도야 반갑다 Dokumentar Kang Tae-won 3&502&206&206 [104]
29. september Ordinary Days 평범한 날들 Omnibus Inan [105]
29. september The Client 의뢰인 Thriller Son Young-sung [106]
6. oktober Fighting Spirit 투혼 Drama Kim Sang-jin 3&505&212641&212 641 [107]
13. oktober HIT 히트 Action, Komedie Lee Seong-han [108]
13. oktober Scars 흉터 Drama Lim Woo-seong [109]
20. oktober Only You / Always 오직 그대만 Melodrama Song Il-gon [trenger referanse]

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Heartbeat». HanCinema. 5. januar 2011. 
  2. ^ «Cuban Boyfriend». HanCinema. 13. januar 2011. 
  3. ^ «Invisible 2: Chasing The Ghost Sound». HanCinema. 13. januar 2011. 
  4. ^ «Be My Guest». HanCinema. 20. januar 2011. 
  5. ^ «Glove». HanCinema. 20. januar 2011. 
  6. ^ «Battlefield Heroes». HanCinema. 27. januar 2011. 
  7. ^ «Detective K». HanCinema. 27. januar 2011. 
  8. ^ «Night Fishing». HanCinema. 27. januar 2011. 
  9. ^ «Children...». HanCinema. 17. februar 2011. 
  10. ^ «Late Autumn». HanCinema. 17. februar 2011. 
  11. ^ «Late Blossom». HanCinema. 17. februar 2011. 
  12. ^ «Re-encounter». HanCinema. 17. februar 2011. 
  13. ^ «Super Monkey Returns». HanCinema. 17. februar 2011. 
  14. ^ «The Final Tundra». HanCinema. 17. februar 2011. 
  15. ^ «Nice Shorts! 2011». HanCinema. 24. februar 2011. 
  16. ^ «The Showdown». HanCinema. 24. februar 2011. 
  17. ^ «Bleak Night». HanCinema. 3. mars 2011. 
  18. ^ «Come Rain Come Shine». HanCinema. 3. mars 2011. 
  19. ^ «Goodbye, Pyeongyang». HanCinema. 3. mars 2011. 
  20. ^ «Jungle Fish 2». HanCinema. 3. mars 2011. 
  21. ^ «The Age of Twenty-nine». HanCinema. 7. mars 2011. 
  22. ^ «Animal Town». HanCinema. 10. mars 2011. 
  23. ^ «Drifting Away». HanCinema. 10. mars 2011. 
  24. ^ «Shotgun Love». HanCinema. 10. mars 2011. 
  25. ^ «Dooman River». HanCinema. 17. mars 2011. 
  26. ^ «End of Animal». HanCinema. 17. mars 2011. 
  27. ^ «Hanji». HanCinema. 17. mars 2011. 
  28. ^ «Short! Short! Short! 2010». HanCinema. 17. mars 2011. 
  29. ^ «The Depths». HanCinema. 17. mars 2011. 
  30. ^ «The House». HanCinema. 17. mars 2011. 
  31. ^ «Little Black Dress». HanCinema. 24. mars 2011. 
  32. ^ «The House». HanCinema. 24. mars 2011. 
  33. ^ «Romantic Heaven». HanCinema. 24. mars 2011. 
  34. ^ «Tears of Africa». HanCinema. 24. mars 2011. 
  35. ^ «Clash of the Families». HanCinema. 31. mars 2011. 
  36. ^ «Mother Is a Whore». HanCinema. 31. mars 2011. 
  37. ^ «Calling 3: Himalayan Schweitzer». HanCinema. 7. april 2011. 
  38. ^ «Sin of a family». HanCinema. 7. april 2011. 
  39. ^ «The Way Back». HanCinema. 7. april 2011. 
  40. ^ «Beautiful Legacy». HanCinema. 14. april 2011. 
  41. ^ «Funny Neighbors». HanCinema. 14. april 2011. 
  42. ^ «I Am a Dad». HanCinema. 14. april 2011. 
  43. ^ «Suicide Forecast». HanCinema. 14. april 2011. 
  44. ^ «The Journals of Musan». HanCinema. 14. april 2011. 
  45. ^ «Fool». HanCinema. 21. april 2011. 
  46. ^ «The Last Blossom». HanCinema. 21. april 2011. 
  47. ^ «In Love and the War». HanCinema. 28. april 2011. 
  48. ^ «If You Were Me 5». HanCinema. 28. april 2011. 
  49. ^ «Dream Affection». HanCinema. 3. mai 2011. 
  50. ^ «The Apprehenders». HanCinema. 4. mai 2011. 
  51. ^ «Sunny». HanCinema. 4. mai 2011. 
  52. ^ «Empty Fullness». HanCinema. 12. mai 2011. 
  53. ^ «No Name Stars». HanCinema. 12. mai 2011. 
  54. ^ «The Cane». HanCinema. 19. mai 2011. 
  55. ^ «Head». HanCinema. 26. mai 2011. 
  56. ^ «Sorry, Thanks». HanCinema. 26. mai 2011. 
  57. ^ «Mama». HanCinema. 1. juni 2011. 
  58. ^ «Boy». HanCinema. 2. juni 2011. 
  59. ^ «Katuri - A Story of a Mother Bird». HanCinema. 2. juni 2011. 
  60. ^ «Miracle on Jongno Street». HanCinema. 2. juni 2011. 
  61. ^ «The True-taste Show». HanCinema. 2. juni 2011. 
  62. ^ «A Time To Love». HanCinema. 9. juni 2011. 
  63. ^ «Moby Dick». HanCinema. 9. juni 2011. 
  64. ^ «The Story Of My Life». HanCinema. 9. juni 2011. 
  65. ^ «White: The Melody of the Curse». HanCinema. 9. juni 2011. 
  66. ^ «Green Days: Dinosaur and I». HanCinema. 23. juni 2011. 
  67. ^ «Play». HanCinema. 23. juni 2011. 
  68. ^ «Poongsan». HanCinema. 23. juni 2011. 
  69. ^ «Dr. Jump». HanCinema. 30. juni 2011. 
  70. ^ «The Cat». HanCinema. 7. juli 2011. 
  71. ^ «Winter Butterfly». HanCinema. 7. juli 2011. 
  72. ^ «The Last Liaison». HanCinema. 14. juli 2011. 
  73. ^ Elley, Derek (30. juli 2011). «Quick». Film Business Asia. Arkivert fra originalen 2011-08-20. Besøkt 4. august 2011. 
  74. ^ «The Front Line». HanCinema. 26. august 2011. 
  75. ^ «Leafie, A Hen Into The Wild». HanCinema. 27. juli 2011. 
  76. ^ «Link». HanCinema. 28. juli 2011. 
  77. ^ «My Heart Beats». HanCinema. 28. juli 2011. 
  78. ^ «The Beast». HanCinema. 28. juli 2011. 
  79. ^ «Ghastly». HanCinema. 4. august 2011. 
  80. ^ «Sector 7». HanCinema. 4. august 2011. 
  81. ^ «Arrow, The Ultimate Weapon». HanCinema. 10. august 2011. 
  82. ^ «Blind». HanCinema. 10. august 2011. 
  83. ^ «Fantastic Modern Gayagumer». HanCinema. 18. august 2011. 
  84. ^ «Hong Gil-dong 2084». HanCinema. 18. august 2011. 
  85. ^ «Winter Smells». HanCinema. 18. august 2011. 
  86. ^ «Invasion of Alien Bikini». HanCinema. 25. august 2011. 
  87. ^ «Nostalgia». HanCinema. 25. august 2011. 
  88. ^ «Pong Ddol». HanCinema. 25. august 2011. 
  89. ^ «Hindsight». HanCinema. 25. august 2011. 
  90. ^ «About Alcohol». HanCinema. 1. september 2011. 
  91. ^ «Dance Town». HanCinema. 1. september 2011. 
  92. ^ «Dream Factory». HanCinema. 1. september 2011. 
  93. ^ «Elbowroom». HanCinema. 1. september 2011. 
  94. ^ «Themselves». HanCinema. 1. september 2011. 
  95. ^ «Share The Vision». HanCinema. 3. september 2011. 
  96. ^ «Champ». HanCinema. 7. september 2011. 
  97. ^ «Marrying the Mafia IV». HanCinema. 7. september 2011. 
  98. ^ «Pained». HanCinema. 7. september 2011. 
  99. ^ «The Day He Arrives». HanCinema. 8. september 2011. 
  100. ^ «Mozart Town». HanCinema. 15. september 2011. 
  101. ^ «Miracle». HanCinema. 22. september 2011. 
  102. ^ «The Crucible». HanCinema. 22. september 2011. 
  103. ^ «Countdown». HanCinema. 29. september 2011. 
  104. ^ «Hi, Dokdo». HanCinema. 29. september 2011. 
  105. ^ «Ordinary Days». HanCinema. 29. september 2011. 
  106. ^ «The Client». HanCinema. 29. september 2011. 
  107. ^ «Fighting Spirit». HanCinema. 6. oktober 2011. 
  108. ^ «HIT». HanCinema. 13. oktober 2011. 
  109. ^ «Scars». HanCinema. 13. oktober 2011. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]