Liste over sørkoreanske filmer fra 1957

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 1957 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 1957.

Utgitt Engelsk tittel Koreansk tittel Regi Skuespillere Sjanger Noter
1957
31. januar Hwang Jin-I 황진이 Jo Keung-ha Historie, Melodrama [1]
16. februar Story of Great Chun-hyang 대춘향전 Kim Hyang Historical, Melodrama [2]
20. februar Wife and Mistress 처와 애인 Kim Seong-min Melodrama [3]
1. mars A Woman's War 여성전선 Kim Ki-young Jo Mi-ryeong
Park Am
Melodrama [4]
7. mars The Unforgettable Peoble 잊을 수 없는 사람들 Yu Jae-won Melodrama [5]
21. mars Exorcism of Bae-Baeng-Yi 배뱅이굿 Yang Ju-nam Historie [6]
1. april The Devil 마인 Han Hyung-mo Drama, Thriller [7]
19. april Arirang 아리랑 Kim So-dong Drama [8]
20. april A Wild Chrysanthemum 산유화 Lee Yong-min Melodrama [9]
27. april The Confess 애원의 고백 Hong Seong-ki Melodrama, Thriller [10]
12. mai A Life of the Woman 그 여자의 일생 Kim Han-il Melodrama [11]
22. mai I Don't Like You 나는 너를 싫어한다 Kwon Yeong-sun Melodrama [12]
23. mai The Daughter of a Bandit 산적의 딸 Yun Ye-dam Historie, Action [13]
1. juni Love 사랑 Lee Kang-cheon Melodrama [14]
2. juli Love Caused Pain 다정도 병이련가 Yun Bong-chun Melodrama [15]
13. juli A Lady of Destiny 운명의 여인 Gang Won-ju Um Aing-ran
Kim Yun-bong
Melodrama [16]
16. juli A Brier Flower 찔레꽃 Shin Kyeong-gyun Melodrama [17]
18. juli The Wanderer 김삿갓 Lee Man-heung Historie [18]
26. juli The Postwar Generation 전후파 Jo Jeong-ho Drama [19]
5. september The Princess Seon-Hwa 선화공주 Choi Sung-kwan Historie [20]
18. september The Lost Youth 잃어버린 청춘 Yu Hyun-mok Choi Mu-ryong
Lee Kyung-hee
Melodrama [21]
28. september The Star of Lost Paradise 실락원의 별 Hong Seong-ki Kim Dong-won
Ju Jeung-ryu
Melodrama [22]
15. oktober The Red and Blue Thread 청실홍실 Jeong Il-taek Lee Min
Ju Jeung-ryu
Melodrama [23]
16. oktober A Night of Harbor 항구의 일야 Kim Hwa-rang Choi Mu-ryong
Jeon Ok
Melodrama [24]
23. oktober Bong-i Kim Seondal 봉이 김선달 Han Hong-yeol Historie [25]
11. november The Night of Truth 진리의 밤 Kim Han-il Melodrama [26]
15. november The Pure Love 순애보 Han Hyeong-mo Melodrama [27]
20. november Farewell Sorrow! 가거라 슬픔이여 Jo Keung-ha Melodrama [28]
30. november The Sorrow of Wanderer 나그네 설움 Lee Sun-kyung Melodrama [29]
10. desember The Life 인생화보 Lee Chang-chun Melodrama [30]
18. desember The Palace of Ambition 풍운의 궁전 Chung Chang-hwa Historie, Action [31]
22. desember Lady of Freedom (sequel) 자유부인(속) Kim Hwa-rang Melodrama [32]
? Don't Misunderstand 오해마세요 Kwon Yeong-sun Komedie [33]
? The Double Rainbow Hill 쌍무지개 뜨는 언덕 Son Jun Melodrama [34]
? The No-Deul Riverside 노들강변 Shin Kyeong-gyun Melodrama [35]
? The Pagoda of No Shadow 무영탑 Shin Sang-ok Han Eun-jin
Kwak Geon
Historie, Melodrama [36]
? Twilight Train 황혼열차 Kim Ki-young Park Am
Do Kum-bong
Melodrama [37]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Hwang Jin-I[død lenke] in Korean Movie Database.
  2. ^ Story of Great Chun-hyang in Korean Movie Database.
  3. ^ Wife and Mistress[død lenke] in Korean Movie Database.
  4. ^ A Woman's War in Korean Movie Database.
  5. ^ The Unforgettable Peoble[død lenke] in Korean Movie Database.
  6. ^ Exorcism of Bae-Baeng-Yi in Korean Movie Database.
  7. ^ The Devil[død lenke] in Korean Movie Database.
  8. ^ Arirang in Korean Movie Database.
  9. ^ A Wild Chrysanthemum in Korean Movie Database.
  10. ^ The Confess in Korean Movie Database.
  11. ^ Life of the Woman in Korean Movie Database.
  12. ^ I Don't Like You in Korean Movie Database.
  13. ^ The Daughter of a Bandit in Korean Movie Database.
  14. ^ Love in Korean Movie Database.
  15. ^ Love Caused Pain[død lenke] in Korean Movie Database.
  16. ^ A Lady of Destiny in Korean Movie Database.
  17. ^ A Brier Flower in Korean Movie Database.
  18. ^ The Wanderer in Korean Movie Database.
  19. ^ The Postwar Generation in Korean Movie Database.
  20. ^ The Princess Seon-Hwa[død lenke] in Korean Movie Database.
  21. ^ The Lost Youth in Korean Movie Database.
  22. ^ The Star of Lost Paradise in Korean Movie Database.
  23. ^ The Red and Blue Thread in Korean Movie Database.
  24. ^ A Night of Harbor in Korean Movie Database.
  25. ^ Bong-i Kim Seondal in Korean Movie Database.
  26. ^ The Night of Truth[død lenke] in Korean Movie Database.
  27. ^ The Pure Love in Korean Movie Database.
  28. ^ Farewell Sorrow! in Korean Movie Database.
  29. ^ The Sorrow of Wanderer[død lenke] in Korean Movie Database.
  30. ^ The Life[død lenke] in Korean Movie Database.
  31. ^ The Palace of Ambition in Korean Movie Database.
  32. ^ Lady of Freedom (sequel)[død lenke] in Korean Movie Database.
  33. ^ Don't Misunderstand in Korean Movie Database.
  34. ^ The Double Rainbow Hill[død lenke] in Korean Movie Database.
  35. ^ The No-Deul Riverside in Korean Movie Database.
  36. ^ The Pagoda of No Shadow in Korean Movie Database.
  37. ^ Twilight Train in Korean Movie Database.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]