Liste over sørkoreanske filmer fra 1957

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 1957 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 1957.

Utgitt Engelsk tittel Koreansk tittel Regi Skuespillere Sjanger Noter
1957
31. januar Hwang Jin-I 황진이 Jo Keung-ha Historie, Melodrama [1]
16. februar Story of Great Chun-hyang 대춘향전 Kim Hyang Historical, Melodrama [2]
20. februar Wife and Mistress 처와 애인 Kim Seong-min Melodrama [3]
1. mars A Woman's War 여성전선 Kim Ki-young Jo Mi-ryeong
Park Am
Melodrama [4]
7. mars The Unforgettable Peoble 잊을 수 없는 사람들 Yu Jae-won Melodrama [5]
21. mars Exorcism of Bae-Baeng-Yi 배뱅이굿 Yang Ju-nam Historie [6]
1. april The Devil 마인 Han Hyung-mo Drama, Thriller [7]
19. april Arirang 아리랑 Kim So-dong Drama [8]
20. april A Wild Chrysanthemum 산유화 Lee Yong-min Melodrama [9]
27. april The Confess 애원의 고백 Hong Seong-ki Melodrama, Thriller [10]
12. mai A Life of the Woman 그 여자의 일생 Kim Han-il Melodrama [11]
22. mai I Don't Like You 나는 너를 싫어한다 Kwon Yeong-sun Melodrama [12]
23. mai The Daughter of a Bandit 산적의 딸 Yun Ye-dam Historie, Action [13]
1. juni Love 사랑 Lee Kang-cheon Melodrama [14]
2. juli Love Caused Pain 다정도 병이련가 Yun Bong-chun Melodrama [15]
13. juli A Lady of Destiny 운명의 여인 Gang Won-ju Um Aing-ran
Kim Yun-bong
Melodrama [16]
16. juli A Brier Flower 찔레꽃 Shin Kyeong-gyun Melodrama [17]
18. juli The Wanderer 김삿갓 Lee Man-heung Historie [18]
26. juli The Postwar Generation 전후파 Jo Jeong-ho Drama [19]
5. september The Princess Seon-Hwa 선화공주 Choi Sung-kwan Historie [20]
18. september The Lost Youth 잃어버린 청춘 Yu Hyun-mok Choi Mu-ryong
Lee Kyung-hee
Melodrama [21]
28. september The Star of Lost Paradise 실락원의 별 Hong Seong-ki Kim Dong-won
Ju Jeung-ryu
Melodrama [22]
15. oktober The Red and Blue Thread 청실홍실 Jeong Il-taek Lee Min
Ju Jeung-ryu
Melodrama [23]
16. oktober A Night of Harbor 항구의 일야 Kim Hwa-rang Choi Mu-ryong
Jeon Ok
Melodrama [24]
23. oktober Bong-i Kim Seondal 봉이 김선달 Han Hong-yeol Historie [25]
11. november The Night of Truth 진리의 밤 Kim Han-il Melodrama [26]
15. november The Pure Love 순애보 Han Hyeong-mo Melodrama [27]
20. november Farewell Sorrow! 가거라 슬픔이여 Jo Keung-ha Melodrama [28]
30. november The Sorrow of Wanderer 나그네 설움 Lee Sun-kyung Melodrama [29]
10. desember The Life 인생화보 Lee Chang-chun Melodrama [30]
18. desember The Palace of Ambition 풍운의 궁전 Chung Chang-hwa Historie, Action [31]
22. desember Lady of Freedom (sequel) 자유부인(속) Kim Hwa-rang Melodrama [32]
? Don't Misunderstand 오해마세요 Kwon Yeong-sun Komedie [33]
? The Double Rainbow Hill 쌍무지개 뜨는 언덕 Son Jun Melodrama [34]
? The No-Deul Riverside 노들강변 Shin Kyeong-gyun Melodrama [35]
? The Pagoda of No Shadow 무영탑 Shin Sang-ok Han Eun-jin
Kwak Geon
Historie, Melodrama [36]
? Twilight Train 황혼열차 Kim Ki-young Park Am
Do Kum-bong
Melodrama [37]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Hwang Jin-I[død lenke] in Korean Movie Database.
  2. ^ Story of Great Chun-hyang in Korean Movie Database.
  3. ^ Wife and Mistress[død lenke] in Korean Movie Database.
  4. ^ A Woman's War in Korean Movie Database.
  5. ^ The Unforgettable Peoble[død lenke] in Korean Movie Database.
  6. ^ Exorcism of Bae-Baeng-Yi in Korean Movie Database.
  7. ^ The Devil[død lenke] in Korean Movie Database.
  8. ^ Arirang in Korean Movie Database.
  9. ^ A Wild Chrysanthemum in Korean Movie Database.
  10. ^ The Confess in Korean Movie Database.
  11. ^ Life of the Woman in Korean Movie Database.
  12. ^ I Don't Like You in Korean Movie Database.
  13. ^ The Daughter of a Bandit in Korean Movie Database.
  14. ^ Love in Korean Movie Database.
  15. ^ Love Caused Pain[død lenke] in Korean Movie Database.
  16. ^ A Lady of Destiny in Korean Movie Database.
  17. ^ A Brier Flower in Korean Movie Database.
  18. ^ The Wanderer in Korean Movie Database.
  19. ^ The Postwar Generation in Korean Movie Database.
  20. ^ The Princess Seon-Hwa[død lenke] in Korean Movie Database.
  21. ^ The Lost Youth in Korean Movie Database.
  22. ^ The Star of Lost Paradise in Korean Movie Database.
  23. ^ The Red and Blue Thread in Korean Movie Database.
  24. ^ A Night of Harbor in Korean Movie Database.
  25. ^ Bong-i Kim Seondal in Korean Movie Database.
  26. ^ The Night of Truth[død lenke] in Korean Movie Database.
  27. ^ The Pure Love in Korean Movie Database.
  28. ^ Farewell Sorrow! in Korean Movie Database.
  29. ^ The Sorrow of Wanderer[død lenke] in Korean Movie Database.
  30. ^ The Life[død lenke] in Korean Movie Database.
  31. ^ The Palace of Ambition in Korean Movie Database.
  32. ^ Lady of Freedom (sequel)[død lenke] in Korean Movie Database.
  33. ^ Don't Misunderstand in Korean Movie Database.
  34. ^ The Double Rainbow Hill[død lenke] in Korean Movie Database.
  35. ^ The No-Deul Riverside in Korean Movie Database.
  36. ^ The Pagoda of No Shadow in Korean Movie Database.
  37. ^ Twilight Train in Korean Movie Database.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]