Liste over sørkoreanske filmer fra 1956

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 1956 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 1956.

Utgitt Engelsk tittel Koreansk tittel Regi Skuespillere Sjanger Noter
1956
15. januar The Crossroad 교차로 Yu Hyun-mok Jo Mi-ryeong Melodrama [1]
25. januar The Sea 해정 Park Sang-ho Melodrama [2]
11. februar The Wedding Day 시집가는 날 Lee Byung-il Choi Hyeon
Kim Yu-hui
Historie, Komedie [3]
12. februar The Tragedy of King Danjong 단종애사 Jeon Chang-keun Historie [4]
19. februar Biryu 비류 Lee Man-heung Melodrama [5]
21. februar The Flower of Relief 구원의 정화 Lee Man-heung Historie, Religion [6]
27. mars The Virgin Star 처녀별 Yun Bong-chun Historie, Melodrama [7]
4. april Beat Back 격퇴 Lee Kang-cheon Action, Krig [8]
10. april Hyperbola of Youth 청춘쌍곡선 Han Hyeong-mo Hwang Hae Komedie [9]
15. mai A Cross in Gunfire 포화속의 십자가 Lee Yong-min Kim Jin-kyu Action, Krig [10]
21. mai An Overnight Official 벼락감투 Hong Il-myeong Historie, Komedie [11]
28. mai A Lasting Regret 천추의 한 Ahn Jong-hwa Historie, Melodrama [12]
9. juni Madame Freedom 자유부인 Han Hyeong-mo Park Am
Kim Jeong-rim
Melodrama [13]
13. juni Prince Hodong and Princess Nakrang 왕자호동과 낙랑공주 Kim So-dong Kim Dong-won
Jo Mi-ryeong
Historie, Melodrama [14]
17. juni Janghwa and Hongryeon Story 자유부인 Chung Chang-wha Skrekk, Historie [15]
13. juli Ok-Dan-Chun 옥단춘 Kwon Yeong-sun Historie, Melodrama [16]
25. juli Sadness of Heredity 유전의 애수 Yu Hyun-mok Choi Mu-ryong
Moon Jung-suk
Melodrama [17]
11. september Stagecoach of Life 인생역마차 Kim Seong-min Lee Hyang Gangster, Melodrama [18]
19. september Prince in Yam Clothes 마의 태자 Jeon Chang-keun Lee Hyang
Yoo Gye-seon
Historie [19]
25. september Lover 애인 Hong Seong-ki Melodrama [20]
16. oktober The Life of Sim-Cheong 심청전 Lee Gyu-hwan Historie [21]
1. november The Wave of Love 애정파도 Mun Hwa-seong Melodrama [22]
5. november Nongae 논개 Yun Bong-chun Kim Sam-hwa Historie [23]
10. november Touch-Me-Not 봉선화 Kim Ki-young Na Gang-hui
An Seok-jin
Historie [24]
15. november The Enemy of Woman 여성의 적 Kim Han-il Jo Mi-ryeong
Kim Dong-won
Melodrama [25]
21. november Holiday in Seoul 서울의 휴일 Lee Yong-min Yang Mi-hui
No Neung-geol
Melodrama [26]
25. november The Tragic Prince 사도세자 Ahn Jong-hwa Historie [27]
31. desember Story of Lady Suk-Young 숙영낭자전 Sin Hyeon-ho Historie, Melodrama [28]
? An Idiot Adada 백치 아다다 Lee Kang-cheon Na Ae-sim Historie [29]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]