Liste over sørkoreanske filmer fra 2004

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 2004 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 2004.

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.
Tittel Regi Skuespillere Sjanger Noter
2004
100 Days with Mr. Arrogant Shin Dong-yeop Ha Ji-won
Kim Jaewon
3-Iron Kim Ki-duk Lee Seung-yeon Romantisk drama
Arahan Ryu Seung-wan Ryu Seung-beom
Au Revoir, UFO Kim Jin-min Lee Eun-ju
Lee Beom-soo
The Big Swindle Choi Dong-hun Park Shin-yang
Bunshinsaba An Byung-ki
Clementine Kim De-yeong Lee Dong-jun
Steven Seagal
Dance with the Wind Park Jeong-woo Lee Seong-jae
Park Sol-mi
Desire Kim Eung-soo
Dead Friend Kim Tae-gyeong Kim Ha-neul
Nam Sang-mi
DMZ Lee Kyu-hyung
Doll Master Jeong Yong-gi Kim Ha-neul
Ryu Jin
Nam Sang-mi
Everybody Has Secrets Jang Hyeon-su Lee Byung-hun
Chu Sang-mi
Face Yoo Sang-gon Song Yun-ah
Shin Hyeon-jun
A Family Lee Jeong-cheol
Fighter in the Wind Yang Yun-ho Yang Dong-geun
Masaya Kato
Aya Hirayama
Flying Boys Byeon Yeong-joo Yoon Kye-sang
Kim Min-jeong
Ungdomsdrama
Ghost House Kim Sang-Jin Cha Seung-won
Hypnotized Kim In-sik
Ice Rain Kim Eun-sook
He Was Cool Lee Hwan-gyeong Song Seung Hun
Jung Da Bin
Love, So Divine Heo In-moo Ha Ji-won
Kwon Sang-woo
Romantisk komedie
Lovely Rivals Jang Gyu-seong Yeom Jeong-ah
Low Life Im Kwon-taek Jo Seung-woo
Mokpo, Gangster's Paradise Kim Jee-hoon
A Moment to Remember John H. Lee Jung Woo-sung
Son Ye-jin
Mr. Gam's Victory Kim Jong-hyun
Mr. Handy Kang Seok-beom
My Brother Ahn Kwon-tae Won Bin
Shin Ha-kyun
My Generation Noh Dong-seok
My Little Bride Kim Ho Jun Moon Geun-young
Kim Rae Won
Romantisk komedie
My Mother, the Mermaid Park Heung-shik Jeon Do-yeon
Park Hae-il
The President's Barber Im Chan-sang Song Kang-ho
Moon So-ri
Once Upon a Time in High School: The Spirit of Jeet Kune Do Yoo Ha Dannelsesroman, Ungdom, Drama
R-Point Kong Su-chang Gam Wu-seong Mysterie, Skrekk
Rikidozan Song Hae-sung Sol Kyung-gu
Miki Nakatani
Biografisk film, Sport
S Diary Kwon Jong-kwan Kim Seon-ah Romantisk komedie
Samaritan Girl Kim Ki-duk Kwak Ji-min
The Scarlet Letter Byun Hyuk Han Suk-kyu
Lee Eun-ju
Skuespiller Lee Eun-ju sin siste film før hun begikk selvmord
Shinsukki Blues Song Hae-sung Lee Sung-jae
Lee Jong-hyuk
Kim Hyun-ju
Sisily 2km Shin Jeong-won Lim Chang-jung
A Smile Pak Kyung-hee
Some Chang Yoon-hyun
Someone Special Jang Jin Lee Na-young
Jeong Jae-yeong
Spider Forest Song Il-gon Kam Woo-seong
Suh Jung
Psykologisk thiller
Springtime Ryoo Jang-ha Choi Min-sik
Spy Girl Park Han-choon Kim Jeong-hwa
Gong Yoo
Spion, Romantisk komedie
Sweet Sixties Lee Su-in
Taegukgi Kang Je-gyu Jang Dong-gun
Won Bin
Krig
Three... Extremes Park Chan-wook Lee Byung-hun Flerspråklig trilogi, andre del, Cut på koreansk
Two Guys Park Heon Soo Cha Tae Hyeon
Park Joong Hoon
Komedie
To Catch a Virgin Ghost Shin Jung-won
When I Turned Nine
Windstruck Kwak Jae-yong Jun Ji-hyun
Jang Hyuk
The Wolf Returns Ku Ja-hong
Woman Is the Future of Man Hong Sang-soo Yu Ji-tae
Kim Tae-woo
Seong Hyeon-ah
Deltok ved Cannes filmfestival i 2004

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]