Liste over sørkoreanske filmer fra 2004

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 2004 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 2004.

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.
Tittel Regi Skuespillere Sjanger Noter
2004
100 Days with Mr. Arrogant Shin Dong-yeop Ha Ji-won
Kim Jaewon
3-Iron Kim Ki-duk Lee Seung-yeon Romantisk drama
Arahan Ryu Seung-wan Ryu Seung-beom
Au Revoir, UFO Kim Jin-min Lee Eun-ju
Lee Beom-soo
The Big Swindle Choi Dong-hun Park Shin-yang
Bunshinsaba An Byung-ki
Clementine Kim De-yeong Lee Dong-jun
Steven Seagal
Dance with the Wind Park Jeong-woo Lee Seong-jae
Park Sol-mi
Desire Kim Eung-soo
Dead Friend Kim Tae-gyeong Kim Ha-neul
Nam Sang-mi
DMZ Lee Kyu-hyung
Doll Master Jeong Yong-gi Kim Ha-neul
Ryu Jin
Nam Sang-mi
Everybody Has Secrets Jang Hyeon-su Lee Byung-hun
Chu Sang-mi
Face Yoo Sang-gon Song Yun-ah
Shin Hyeon-jun
A Family Lee Jeong-cheol
Fighter in the Wind Yang Yun-ho Yang Dong-geun
Masaya Kato
Aya Hirayama
Flying Boys Byeon Yeong-joo Yoon Kye-sang
Kim Min-jeong
Ungdomsdrama
Ghost House Kim Sang-Jin Cha Seung-won
Hypnotized Kim In-sik
Ice Rain Kim Eun-sook
He Was Cool Lee Hwan-gyeong Song Seung Hun
Jung Da Bin
Love, So Divine Heo In-moo Ha Ji-won
Kwon Sang-woo
Romantisk komedie
Lovely Rivals Jang Gyu-seong Yeom Jeong-ah
Low Life Im Kwon-taek Jo Seung-woo
Mokpo, Gangster's Paradise Kim Jee-hoon
A Moment to Remember John H. Lee Jung Woo-sung
Son Ye-jin
Mr. Gam's Victory Kim Jong-hyun
Mr. Handy Kang Seok-beom
My Brother Ahn Kwon-tae Won Bin
Shin Ha-kyun
My Generation Noh Dong-seok
My Little Bride Kim Ho Jun Moon Geun-young
Kim Rae Won
Romantisk komedie
My Mother, the Mermaid Park Heung-shik Jeon Do-yeon
Park Hae-il
The President's Barber Im Chan-sang Song Kang-ho
Moon So-ri
Once Upon a Time in High School: The Spirit of Jeet Kune Do Yoo Ha Dannelsesroman, Ungdom, Drama
R-Point Kong Su-chang Gam Wu-seong Mysterie, Skrekk
Rikidozan Song Hae-sung Sol Kyung-gu
Miki Nakatani
Biografisk film, Sport
S Diary Kwon Jong-kwan Kim Seon-ah Romantisk komedie
Samaritan Girl Kim Ki-duk Kwak Ji-min
The Scarlet Letter Byun Hyuk Han Suk-kyu
Lee Eun-ju
Skuespiller Lee Eun-ju sin siste film før hun begikk selvmord
Shinsukki Blues Song Hae-sung Lee Sung-jae
Lee Jong-hyuk
Kim Hyun-ju
Sisily 2km Shin Jeong-won Lim Chang-jung
A Smile Pak Kyung-hee
Some Chang Yoon-hyun
Someone Special Jang Jin Lee Na-young
Jeong Jae-yeong
Spider Forest Song Il-gon Kam Woo-seong
Suh Jung
Psykologisk thiller
Springtime Ryoo Jang-ha Choi Min-sik
Spy Girl Park Han-choon Kim Jeong-hwa
Gong Yoo
Spion, Romantisk komedie
Sweet Sixties Lee Su-in
Taegukgi Kang Je-gyu Jang Dong-gun
Won Bin
Krig
Three... Extremes Park Chan-wook Lee Byung-hun Flerspråklig trilogi, andre del, Cut på koreansk
Two Guys Park Heon Soo Cha Tae Hyeon
Park Joong Hoon
Komedie
To Catch a Virgin Ghost Shin Jung-won
When I Turned Nine
Windstruck Kwak Jae-yong Jun Ji-hyun
Jang Hyuk
The Wolf Returns Ku Ja-hong
Woman Is the Future of Man Hong Sang-soo Yu Ji-tae
Kim Tae-woo
Seong Hyeon-ah
Deltok ved Cannes filmfestival i 2004

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]