Liste over sørkoreanske filmer fra 2003

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 2003 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 2003.

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.
Tittel Regi Skuespillere Sjanger Noter
2003
...ing Lee Eon-hie Im Su-jeong
Kim Rae-won
Acacia Park Ki-hyeong Shim Hye-jin
Kim Jin-geun
Psykologi, Skrekk
Blue Lee Jeong-guk Shin Hyun-jun
Shin Eun-kyung
The Classic Kwak Jae-yong Zo In Sung
Son Ye Jin
Jo Seung-woo
Double Agent Kim Hyeon-jeong
Doggy Poo Kwon Oh-sung Stop motion
Garden of Heaven Lee Dong-hyeon Ahn Jae-wook
Lee Eun-joo
A Good Lawyer's Wife Im Sang-soo Moon So-ri
Hwang Jung-min
The Greatest Expectation Oh Sang-hoon Lim Chang-jung
Kim Seon-ah
Hammerboy Ahn Tae-geun Animasjon
Happy Ero Christmas Lee Geon-dong Kim Sun Ah
Cha Tae-Hyun
Park Yeong-gyu
Hwangsanbul Lee Jun-ik Park Joong-hoon
Jeong Jin-yeong
If You Were Me Six directors Omnibus-film
Into the Mirror Kim Seong-ho Yu Ji-tae
Kim Hye-na
Kim Myung Min
Invisible Light Gina Kim
Jealousy is My Middle Name Pak Chan-ok
The Last Supper Son Yeong-guk Kim Bo-seong
Jo Yoon-hee
Lee Jong-won
Komedie
Legend of the Evil Lake Lee Kwang-hun Nyinnspilling av 1969-filmen av Shin Sang-ok
A Little Monk Joo Kyung-jung
Memories of Murder Bong Joon-ho Song Kang-ho Drama, Krim
Mr. Butterfly Kim Hyeon-seong Kim Jeong-eun
Mutt Boy Kwak Kyung-taek
My Right to Ravage Myself Jeon Soo-il Choi Sung-ho
Chu Sang-mi
My Teacher, Mr. Kim Jang Gye-seong Cha Seung-won
My Tutor Friend Kim Hyeong-Kyeong Kwon Sang-Woo
My Wife Is a Gangster 2 Jeong Heung-sun Shin Eun-kyung
Natural City Min Byeong-cheon Yoo Ji-tae
North Korean Guys Ahn Jin Woo Jeong Jun Ho
Kong Hyeong Jin
Komedie
Oh! Brothers Kim Yong-hwa
Oh! Happy Day Yun Hang-ryeol Jang Nara
Park Jeong Cheol
Oldboy Park Chan-wook Choi Min-Sik Thriller, Drama Vant Grand Prix ved Cannes filmfestival i 2004
Oseam Seong Baek-yeob Animasjon
Papa, Daddy, Father Park Ji-won
Plastic Tree Eo Il-Seon
Please Teach Me English Kim Seong-soo Lee Na-young
Reversal of Fortune Park Yong-woon Kim Seung-woo
Ha Ji-won
Romantisk komedie
Rewind Kim Hak-soon Romantisk drama
The Road Taken Hong Ki-seon
Save the Green Planet! Jang Joon-hwan Shin Ha-kyun Komedie
Scent of Love Lee Jeong-wook Jang Jin-young
Park Hae-il
Romantisk drama
Season In the Sun
보리울의 여름
Boriul-ui Yeorum
Chang Mi-hee[1]
Silmido Kang Woo-suk Sol Kyung-gu
Ahn Sung-ki
Jeong Jae-yeong
Singles Kwon Chil-in Jang Jin-young
Uhm Jung-hwa
Lee Beom-soo
Kim Joo-hyuk
Romantisk komedie
Spring Bears Love Yong Yi Bae Doo-na
So Cute Kim Su-hyeon Ye Ji-won
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring Kim Ki-duk Oh Yeong-su Drama]
Sword in the Moon Kim Ui-seok Choi Min-soo Vist ved Cannes filmfestival i 2004
A Tale of Two Sisters Kim Ji-Woon Im Su-jeong
Moon Geun-young
Yeom Jeong-ah
Three Kim Ji-Woon Jeong Bo-seok
Kim Hye-su
Flerspråklig trilogy. Første del, Memories på koreansk
Tube Baek Un-hak
The Uninvited Lee Su-yeon Jun Ji-hyun
Park Shin-yang
Untold Scandal Lee Jae-Yong Lee Mi Suk
Bae Yong Joon
Jeon Do Yeon
Wishing Stairs Yun Jae-yeon Song Ji-hyo
Wonderful Days Kim Moon-saeng
Park Sun-min
Animasjon

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]