Liste over sørkoreanske filmer fra 1949

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Sørkoreansk film
KoreaSfilm.png
Liste over sørkoreanske filmer

Liste over sørkoreanske filmer fra 1949 er en kronologisk liste over filmer som ble lansert i Sør-Korea i 1949.

Utgitt Engelsk tittel Koreansk tittel Regi Skuespillere Sjanger Noter
1949
9. february A Hometown in Heart 마음의 고향 Yun Yong-gyu Drama [1]
21. mars Motherland 조국의 어머니 Yun Dae-ryong Drama [2]
9. april A Diary of Woman 여성일기 Hong Seong-ki Drama [3]
30. april The Spirit of Goguryeo 고구려의 혼 Yim Woon-hak Historie [4]
10. mai Documentary of Baek Beom's Public Funeral 백범 국민장 실기 Yun Bong-chun Dokumentar [5]
7. juni A Patriot's Son 애국자의 아들 Yun Bong-chun Drama [6]
25. juni The Son of the Earth 대지의 아들 Shin Kyeong-gyun Melodrama [7]
1. juli Wind and Waves 풍랑 Woo Hyun Melodrama [8]
5. august A Fellow Soldier 전우 Hong Gae-myeong Antikommunistisk [9]
13. august A Journey of Youth 청춘행로 Jang Hwang-yeon Melodrama [10]
15. august The Blue Hill 푸른 언덕 Yu Dong-il Musikal [11]
24. september Pilot An Chang-Nam 안창남 비행사 No Pil Biografisk [12]
4. oktober Breaking the Wall 성벽을 뚫고 Han Hyung-mo Antikommunistisk [13]
5. oktober For the Country 나라를 위하여 Ahn Jong-hwa Antikommunistisk [14]
12. oktober The reality of the North Korea 북한의 실정 Lee Chang-chun Dokumentar [15]
1. november A Mother 돌아온 어머니 Lee Gye-ha Drama [16]
15. november Pasi 파시 Choi In-kyu Drama [17]
10. desember The Collapsed 38th Parallel 무너진 삼팔선 Yun Bong-chun Dokumentar [18]
A Herd boy and a Golden Watch 목동과 금시계 Lee Yong-min Drama [19]
A Judge 심판자 Kim Seong-min Drama [20]
An Old Clown 늙은 광대 Gang Mun-su [21]
The Korean Textile Co. 고려방직 Bang Ui-seok Dokumentar [22]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ A Hometown in Heart Arkivert 19. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  2. ^ Motherland in KMDb
  3. ^ A Diary of Woman Arkivert 19. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  4. ^ The Spirit of Goguryeo in KMDb
  5. ^ Documentary of Baek Beom's Public Funeral in KMDb
  6. ^ A Patriot's Son in KMDb
  7. ^ The Son of the Earth in KMDb
  8. ^ Wind and Waves in KMDb
  9. ^ A Fellow Soldier Arkivert 20. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  10. ^ A Journey of Youth in KMDb
  11. ^ The Blue Hill Arkivert 19. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  12. ^ Pilot An Chang-Nam Arkivert 20. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  13. ^ Breaking the Wall Arkivert 20. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  14. ^ For the Country Arkivert 20. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  15. ^ The reality of the North Korea Arkivert 20. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  16. ^ A Mother in KMDb
  17. ^ Pasi Arkivert 19. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  18. ^ The Collapsed 38th Parallel Arkivert 20. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  19. ^ A Herd boy and a Golden Watch in KMDb
  20. ^ A Judge in KMDb
  21. ^ An Old Clown Arkivert 13. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb
  22. ^ The Korean Textile Co. Arkivert 13. september 2013 hos Wayback Machine. in KMDb

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]