Liste over episoder av Kim Possible

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Følgende artikkel er en liste over episodene i Disney Channel-serien Kim Possible.

Sesong 1: 2002-2003[rediger | rediger kilde]

21 episoder

# Første gang sendt Prod. kode Tittel Norsk tittel
6 28. juni 2002 101 Bueno Nacho ?
Kim tar seg jobb på Bueno Nacho for å betale for en dyr jakke, og overbeviser Ron om å jobbe sammen med henne. Rons karriere tar av og han blir skiftleder. Drakken har en ond plan om å ødelegge Wisconsin fra basen sin i en diger ost, og fanger Kim da hun prøver å avverge det. For å redde Kim må Ron velge mellom karrieren som skiftleder eller assistent.
 • Første opptreden: Nacoen, Ned
4 14. juni 2002 102 Tick-Tick-Tick ?
Mens hun unngår å bli oppdaget, snubler Kim bort i Drakken og Shegos skurkeplaner for første gang. Sammen med Ron forpurrer hun planene om å benytte en miniatyrbombe festet til en nanorobot.
 • Noe annerledes tegninger enn i serien for øvrig.
 • Første opptreden: Prof. Akari, Tara
 • Første gang nevnt: Wannaweep, Steeltoe
 • Tydeligvis den første episoden, kronologisk sett, selv om det var den fjerde som gikk på lufta og den andre som ble produsert.
13 13. september 2002 103 Monkey Fist Strikes ?
Kim og Ron hjelper eventyreren Lord Monty Fisk med å hente en apestatue, visstnok for å gi den til et museum. Imidlertid bruker Fisk statuen, sammen med resten av et sett statuer, til å bli en skummel kung-fu mester.
 • Første opptreden: Monkey Fist, Larry
 • Første glimt av Rons apefrykt
9 2. august 2002 104 Attack of the killer Bebes ?
Roboter med en mistenkelig likhet med robotene konstruert av Drew Lipsky - en av Dr. Possibles college-venner, kidnapper vennene hans, en etter en. Ron blir med i cheerleadertroppen som maskot, til Kims store fortvilelse.
 • Første opptreden: Bebeene
 • Dr Drakken opptrer uten Shego. Hans virkelige navn blir avslørt.
3 7. juni 2002 105 The new Ron ?
Kim tvinger Ron til å klippe håret, og den nye sveisen gir ham mye oppmerksomhet. Derfor vil han også prøve å forandre personligheten sin. Når han og Kim drar til Frankrike for å hente mer hårgele, inspirerer Ron en milliardær til å bli kriminell, uten å vite det selv. Dermed må han og Kim redde Frankrike fra total mørklegging.
 • Første opptreden: Señor Senior Senior, Señor Senior Junior, Amelia, Francois
8 19. juli 2002 106 Mind Games ?
Drakkens siste plan fører ved et uhell til at Kim og Ron bytter hjerner. Kim får vite hvordan det er å være et upopulært utskudd, mens Ron lærer byrden ved å ha ansvar.
 • Prof Dementor nevnes, men dukker ikke opp før epidode 120
10 16. august 2002 107 Royal Pain ?
For å unngå at han blir skadet, tar Kim med seg prinsen av Rodighan for å gjemme ham i Middleton. Den snobbete prinsen ender opp med å stille som Kims motkandidat i elevrådsledervalget. Dette kompliseres ytterligere når det dukker opp en organisasjon som skal kaste monarkiet i Rodighan.
 • Første opptreden: Brick Flagg
17 27. desember 2002 108 The Twin Factor ?
Drakken stjeler hjernekontrollteknologi som han skal kopiere og bruke til å overta verden. Når foreldrene reiser bort blir Kim nødt til å ta med seg brødrene, som viser seg å være til god hjelp tilslutt.

Cyrus Bortel

18 10. januar 2003 109 Animal Attraction ?
Kim blir tatt av den nyeste dillen på skolen, Animologi, som skal kunne fortelle om personlighet og framtidige forhold. I tllegg må hun og Ron spolere Señor Senior Seniors plan om å ødelegge milliardærklubben og takle at Animologien mener at Señor Senior Junior er sjelevennen hennes.
 • Første opptreden: Pop Pop Porter
15 1. november 2002 110 All The News ?
Ron gjør et sitat om til et scoop og gir ikke Kim annet valg enn å gå på date med quarterbacken på fotballaget. Rons journalistiske karriere går på grunn når han beskylder en våghals på TV for å konstruere alle stuntene.
 • Første opptreden: Adrena Linn
2 7. juni 2002 111 Sink Or Swim ?
På vei til en cheerleaderkonkurranse strander troppen ved en nedlagt leir som Ron har langt kjennskap til.
 • Første opptreden: Knut, ikke-flashback besøk på Camp Wannaweep, konstabel Hobble
 • Første replikker: Tara
 • Rons maskotrolle får ikke sin forklaring før "Attack of the Killer Bebees"
7 12. juli 2002 112 Number One ?
Den internasjonale antikriminalitetsorganisasjonen, Global Sikkerhet, setter Kim sammen med sin toppagent for å spore opp en kidnappet vitenskapsmann. Bonnie merker svakhetstegn hos Kim, og går for å bli kaptein i cheerleadertroppen.
 • Første opptreden: Duff Killigan, Global Sikkerhet
1 7. juni 2002 113 Crush ?
Kim må stoppe Dr. Drakken i bruke stjålet japansk spillteknologi til å bygge en gigantrobot. Å slåss mot skurker er derimot ingenting, sammenlignet med å be noen ut til skoledansen.
 • Første epdisode som gikk på lufta
 • Første opptreden: Nakasumi, Miss Kyoko, Josh Mankey
19 7. mars 2003 114 Monkey Ninjas in Space ?
For å oppfylle en gammel profeti, kidnapper Monkey Fist verdens smarteste ape og bruker Middleton romsenter for selv å komme ut i verdensrommet.
 • Første opptreden: Fredrik; apen som reiser i det ytre rom
21 16. mai 2003 115 Low Budget ?
Når en trefning med en alligator ødelegger Kims merkejeans blir hun nødt til å gå med på Rons forslag: droppe merkeklærne fra Club Banana og kjøpe til redusert pris på Smarty Mart. Her oppdager de at en av de ansatte planlegger å bruke strekkoder på utgåtte varer til å ødelegge internett.
 • Sendt som sesongens siste episode
 • Første opptreden: Frugal Lucre
5 21. juni 2002 116 Downhill ?
En skoleskitur fører til enorm flauhet når Bonnie sørger for at Kims foreldre blir med som anstand. Kim og Ron oppdager at mystiske skapninger egentlig er muterte eksperimenter.
 • Første opptreden: DNAmy
 • Første gang nevnt: "Besta" Possible
 • Kims koseklumpinteresse blir presentert for første gang. Også første gang Kims sangevner nevnes.
11 23. august 2002 117 Coach Possible ?
Når dr. Possible brekker beinet må Kim overta trenerjobben på fotballaget hans, og driver tvillingene og resten av laget til vanvidd med sin ultra-konkurranselyst som kjører dem alle mot bristepunktet. Mellom treningene må Kim og Ron hente tilbake høyteknologiske animatroniske dyr som Seniorene har stjålet
12 6. september 2002 118 Pain KIng vs. Cleopatra ?
Kim og Ron får billetter til den store brytekampen mellom Steeltoe og Pain King. Ron greier ikke å få Kim med seg, og frykter at en ny venn har kommet mellom dem. Imidlertid melder en ny konkurrent seg på i kampen vha magiske krefter han får fra en Anubisamulett.
 • Første opptreden: Monique, Pain King, Steeltoe (selv om Steeltoe er nevnt tidligere)
16 15. november 2002 119 Kimitation Nation ?
En klesdesigner kopierer Kims oppdragsklær og gjør det til en ny trend. Kimstilen blir brukt av alle jentene og noen gutter, og gir ikke innpass hos avgangselevene, som Kim først hadde håpet. Drakken blir inspirert av dette, og forsøker å lage en hær av Kim Possible-kloner for å nedkjempe henne.
20 25. april 2003 120 Ron the Man ?
Blir ikke sendt i Norge
14 11. oktober 2002 121 October 31st ?
I en kamp med Shego, Drakken og Killigan får Kim ved et uhell et merkelig armbånd festet til armen. Hun oppdager at armbåndet vokser hver gang hun lyver og fører til en rekke ydmykende situasjoner når hun må komme seg unna mange avtaler for å kunne møte Josh Mankey på en fest

Sesong 2: 2003-2004[rediger | rediger kilde]

34 episoder, 33 sendt i sesongen

# Første gang sendt Prod. kode Tittel Norsk tittel


25 8. august 2003 201 The Ron Factor ?
Global Sikkerhet iverksetter en intensiv gransking av Ron for å finne om han er hemmeligheten bak Kims suksess. Uheldigvis har en konkurrerende organisasjon liknende planer.
44 12. mars 2004 202 Partners ?
Kim håper å ikke få Ron som partner i vitenskapsprosjektet, men ender i stedet opp med et skolelys som ikke lar henne gjøre noen ting. Monique havner sammen med Ron og blir opprørt over hans sedvanlige latskap. Samtidig jobber Drakken og DNAmy sammen om å lage en monsterdrage.
23 25. juli 2003 203 Grudge Match ?
Ron går til latterlige skritt for å vekke oppmerksomheten til ei jente på kinoen. Kim avdekker en konspirasjon på romsenteret som omhandler hemmelig teknologi, kamproboter og en misfornøyd tidligere ansatt.
 • Første opptreden: Zita
30 12. september 2002 204 Virtu-Ron ?
Den virtuelle verdenen Everlot holdes i et jerngrep av en figur kjent som Wraithmaster. For å imponere Zita får Ron hjelp av Wade til å spille, og imponerer. Dessverre havner han også i konflikt med Wraithmaster, som også kjemper om hennes oppmerksomhet. Rons eneste håp er at den gåtefulle Tunnellorden skal komme tilbake, den enste som er sterk nok til å nedkjempe Wraithmaster.
24 1. august 2003 205 Two to Tutor ?
En usannsynlig evnerik Ron lærer den håpløst klumsete Kim matlaging i deres nye valgfag, mens Shego underviser SSJ i å være skurk. Når duoen setter av gårde for å stjele en verdifull oppskrift, må Kim bruke sine nye kunnskaper.
 • Et av få tilfeller der Shego opererer alene. Drakken er bare såvidt med i episoden.
22 18. juli 2003 206 Naked Genius ?
Etter et oppdrag der de hindret Drakken i å bruke en topphemmelig maskin, begynner Ron å utvise inngående kunnskap i sine skriftlige arbeider. Når han blir kidnappet av Drakken og tvunget til å lage en dommedagsmaskin, må Kim og Rufus redde ham.
 • Sendt som sesongens siste episode
27 22. august 2003 207a Rufus In Show ?
Rufus stiller som deltaker i en hundeutstilling slik at Kim kan undersøke herskapshuset til en juveltyv.
 • 1/2 episode
27 2. august 2003 207b Adventures In Rufus-Sitting ?
Kim går med på å passe Rufus mens Ron er i Frankrike. Ulike hendelser gjør Rufus til målet for Shego, Killigan og Monkey Fist, når han svelger mikrochipen de vil ha.
 • 1/2 episode
 • Et av de få tilfellene der Shego jobber på egen hånd
48 21. mai 2004 208 Motor Ed ?
Etter en rekke high-techtyverier må Kim forpurre planene til en rockende maskintekniker, med litt hjelp fra en ny venn.
 • Første opptreden: Felix, Motor Ed
31 3. oktober 2003 209 The fearless ferret ?
Ron blir sendt ut som frivillig gledesspreder fra sykehuset og rotes inn i tilværelsen til en gammel eneboer. Han antar kostymet og utstyret til Iskalde Ilder- en forkjemper for rettferdighet. Imidlertid ønsker Hvit Stripe, en av ilderens gamle fiender, å fullføre sin vendetta. Mens hun utforsker Rons nye livsstil, finner KIm ut at det er mer ved Rons mentor enn man ser ved første øyekast.
29 5. september 2003 210 The Golden Years ?
Kim prøver å omgå bestemoras overbekyttende oppførsel mens hun nøster opp Drakkens siste plan under et besøk i Florida. Hun oppdager snart at Drakkens ide om å kontrollere hjernene til tenåringer gjennom mp3-spillere i stedet har angrepet høreapparatene til pensjonistene i Miami, og må dra ut og redde dem.
 • Første opptreden: "Besta" Possible
28 29. august 2003 211 Job Unfair ?
Kim er på sporet av Drakken og Shego etter at de stjeler en værmaskin for å gjennomføre en bisarr plan om å angripe Canada. Samtidig gjør en skjebnesvanger karrieredag at hun må takle en overivrig vaktmester og Rons mystiske spionmentor.
 • Den stjålne værmaskinen dukker opp igjen i "Day of The Snowmen"
38 19. desember 2003 212 Queen Bebe ?
Kim blir overlesset med arbeid når stadige oppdrag kolliderer med hennes utallige forpliktelser gjennom klubber og skoleorganisasjoner. For å gjøre ting verre har Bebeene på mystisk vis dukket opp på nytt og blitt for raske til at noen normal person kan slåss med dem. Kim iler til for å hindre dem i å bygge en kube og innsette en dronning. Kan et par superfartsko være løsningen?
26 15. august 2003 213 Car Trouble ?
Etter å ha fullstendig feilet på kjøretesten får Kim besøk av en automatisk bil hvis eier har blitt kidnappet av Drakken. Etter å ha bestått med glans vha bilen, må Kim gjøre opp sin dårlige samvittighet ved å sabotere Drakken oppgraderte hær av Destruktoboter.
41 30. januar 2004 214 Go Team Go ?
Under et besøk i travle Go City blir Bueno Nacho avdelingen Kim og Ron besøker plutselig angrepet av en fuglemann ned navn Aviarius. Ved en feiltakelse får Kim superkrefter og får senere besøk av Shegos brødre Hego, Mego og tvillingene Wego. Hego er lederen av det nå kraftløse Team Go. For å nedkjempe deres erkefiende, Aviarius, må Kim og Team Go få hjelp fra Shego.
 • Første opptreden: Team Go
 • Første gang nevnt at Shego pleide å være snill
 • Første gang nevnt hvordan Shego og søsknene hennes fikk kreftene sine.
37 5. desember 2004 215 A Very Possible Christmas ?
Som en gave til Kim drar Ron ut for å spolere Drakkens "juleplan" selv, slik at hun kan nyte tiden med familien.
47 7. mai 2004 216 Mother's Day ?
For å knytte nærmere bånd mellom mor og datter på morsdagen drar Kim og mora ut for å stoppe Drakkens siste plan sammen. Drakken er for sin egen del tvunget til å ha sin egen mor i nærheten mens han forsøker å stjele en ladning Synto-Plasma.
 • Første opptreden: Mamma Lipsky
33 14. november 2003 217a Rufus vs Commodore Puddles ?
Drakken og Shego prøver å bryte seg inn i Område 51 (Area 51) med en gigantisk puddel, mens Ron benytter angrepet for å lage monsterfilmen sin.
 • 1/2 episode
33 14. november 2003 217b Day Of The Snowmen ?
Giftige snømenn blir levende og angriper Middleton etter en uberegnelig snøstorm
 • 1/2 episode
 • Værmaskinen dukket opp tidligere i "Job Unfair"
34 28. november 2003 218 A Sitch In Time (Del 1: Nåtid) I Tide og Utide
Ron blir putselig tvunget til å flytte, noe som setter teamets framtid i fare på et veldig dårlig tidspunkt. Shego, Monkey Fist, Drakken og Killigan har gått sammen om å stjele en Tidsmonkey som vil gi dem krefter til å forandre tidslinjen og fjerne Kim som en trussel en gang for alle.
35 28. november 2003 219 A Sitch In Time (Del 2: Fortid) I Tide og Utide
Kim reiser tilbkae i tid for å hindre skurkene i å blande seg opp i fortiden hennes og gi makt til Den Høyeste Høye. Fiendene er imidlertid et skritt foran henne og vil slå til når hun er aller mest sårbar.
36 28. november 2003 220 A Sitch In Time (Del 3: Framtid) I Tide og Utide
Kim tar opp kampen med Shego i en dyster fremtidsutgave av Middleton. Mens de ved hjelp av en gjeng opprørere forsøker å styrte den tidligere assistenten, kommer Ron tilfeldigvis til å ødelegge tidsmonkeyen, noe som sender dem begge tilbake. Gjennom en serie flashbacks blir Kim og Ron minnet på hvor viktig vennskapet deres har vært gjennom hele ildprøven og livene deres, før tidslinjen kommer tilbake til normalen og den alternative framtiden forsvinner.
 • Disse tre episodene sendes samlet som en film
39 2. januar 2004 221 Hidden Talent ?
Ron melder en uvitende Kim på skolens talentshow etter at Bonnie kunngjører sine planer om å slå ut all konkurranse. Kims planer om å synge blir forsstyrret når Wade begynner å oppføre seg uberegnelig og sender henne og Ron for å hente stjålet teleporteringsteknologi fra Dr. Dementor. Hun får mistanke om at teknologien ikke er stjålet i de hele tatt.
40 16. januar 2004 222 Return to Camp Wannaweep ?
Cheerleadertroppen havner igjen på Camp Wannaweep, denne gangen foregår det en konkurranse der. Kim må takle å dele rom med Bonnie, mens Ron ikke blir kvitt mistankene til Knut, som visstnok skal ha forandret seg.
 • Tredje gangen Camp Wannaweep dukker opp i virkeligheten
43 20. februar 2004 223 Blush ?
Akkurat i tide til å komplisere Kims forhold til Josh Mankey, sprayer Drakken Kim med et stoff som vil få henne til å gradvis forsvinne hver gang hun blir flau. Ron og Wades forsøk på å finne en motgift blir enda vanskeligere når Kim blir bedt ut av Josh
42 13. februar 2004 224 The Full Monkey ?
Kim blir tilfeldigvis påvirket av Apekongeamuletten og begynner å bli til en ape. Ron tror at Kim har blitt fullstendig til en ape, og leter desperat etter en måte å forandre henne tilbake, uten at oppmerksomheten fra Josh Mankey skal skape for store vansker.
32 7. november 200 225 Exchange ?
Middleton High ønsker en mystisk fremmed velkommen, mens Ron blir overført til en like mystisk, hemmelig ninjaskole som ledd i en studentutveksling. Mens han prøver å passe inn, havner Kim og Monique i en stadig sterkere kamp om å imponere utvekslingsstudenten. I Japan slår Ron ut Monkey Fists forsøk på å stjele det kraftige Loutssverdet v hjelp av en forræder.
 • Første opptreden: Yor
45 2. april 2004 226 Oh Boyz ?
For å støtte sønnen i hans evigvarende ønske om å bli internasjonal popstjerne kidnapper Señor Senior Senior boybandet Oh Boyz for å presse plateselskapet. Planen feiler når Ron kidnappes sammen med dem. Sjefen i plateselskapet oppdager at det er en gullgruve at Oh Boyz er borte, og har ingen hast med å finne dem, så Kim må finne Ron og de andre på egen hånd.
50 26. juli 2004 227 Triple S ?
Etter en rekke mislykkede forsøk på å bli med på et av lagene på skolen får Ron en ny sjanse ved å konkurrere i X-Games når han og Kim sendes ut for å etterforske flere innbrudd.
49 4. juni 2004 228 Ron Millionaire ?
Naco royaltiene gir Ron en formue på mange millioner, som han deretter går inn for å sløse bort på en gjeng falske venner og generelt enormt pengebruk. Drakken, som lider under alvorlige pengeproblemer, prøver naturlig nok å få tak i Rons rikdom for å gjennomføre sin siste dommedagsplan.
51 5. august 2004 230 Rewritng History ?
Kim oppdager en hundre år gammel skandale som omfatter tyveriet av en underlig energisamlende innretning, en av hennes slektninger og forfedrene til flere av hennes venner og fiender; deriblant Ron, Drakken og Wade. Kim jobber raskt, både med å renvaske slektningen sin og finne innretningen før den går i lufta og ødelegger Middleton.
 • Sendt som sesongens siste episode.
46 23. april 2004 231a Sick Day ?
Kim vokter en mystisk maskin og blir syk, og må holde sengen mens andre overtar pliktene hennes.
 • 1/2 episode
46 23. april 2004 231b The Truth Hurts ?
Under et oppdrag der de skal redde en dremstående forsker, blir Kim og Ron truffet av en mystisk stråle. Ron tilpasser seg sin nye ærlighet svært godt, mens Kim virkelig må holde seg i skinnet når Dr. Possible får besøk av sjefene sine.
 • 1/2 episode
 • Uvanlig nok blir Drakken og Shego introdusert tidlig i episoden og dukker ikke opp flere ganger.

Sesong 3: 2004-2006[rediger | rediger kilde]

13 episoder, én fra sesong 2

# Første gang sendt Prod. kode Tittel Norsk tittel
52 25. september 2004 301 Steel Wheels ?
I et forsøk på å omvende Eddie Lipsky, alias Motor Ed, plasserer Mamma Lipsky ham hos Drakken. Sammen klekker de ut en plan om å stjele kraftkilden i Felix' rullestol mens han og Ron er på en tv-spillsamling. Kim er sjalu pga all tida Ron tilbringer sammen med Felix, og satser på å bli med, selv om det de driver med ikke er hennes greie.
53 15. oktober 2004 301 Emotion Sickness ?
I forsøket på å spolere atter en av Drakkens planer, blir eksperimentielle humørkontroller sittende fast på Kim og Shego. I alt kaoset kommer Ron til å plukke opp styringen til kontrollene i stedet for Kimmunikatoren. Dette resulterer i forvirring for både Drakken og Ron når sistnevnte tror humørstyringen er et videospill, og sender jentene gjennom et vidt spekter av følelser.
54 22. oktober 2005 303 Bonding ?
Etter et mislykket forsøk på å stoppe Prof. Dementor blir Ron og Kim truffet av et merkelig klebemiddel, og må lære å leve mens de er festet til henholdsvis Barkin og Bonnie
55 14. januar 2005 304 Bad Boy ?
For å slippe å bli plaget av sin slemme fetter i et bryllup ber Ron Kim med som borddame. Drakken planlegger å bruke en innretning fra HenchCo for bli ondere. Planen slår sprekker når Ron og Kim ødelegger maskinen og gjør Ron til en superskurk, mens Drakken blir snill.
56 25. mars 2005 229 Showdown at the Crooked D ?
Når Kim og familien besøker onkelen i Montana må hun takle kusinen Joss, som er hennes største fan og ønsker å være akkurat som Kim. Sammen setter de avgårde for å stoppe Drakkens plan om å sette verdens klokeste hoder ut av spill.
57 1. april 2005 308 Dimension Twist ?
Drakkens siste stjålne oppfinnelse gjør at han, Shego, Kim, Ron og Rufus blir sugd inn i kabel-TV universet.
58 15. april 2005 309a Overdue ?
Ron besøker skjulestedene til flere av Kims fiender for å finne ei ulevert bibliotekbok som han tok, og hun må ta skylda for.
 • 1/2 episode
58 15. april 2005 309b Roachie ?
En slyngelaktig vitenskapsmann slipper en hær av enorme kakerlakker løs på Middleton, og Ron knytter uventet bånd med en av dem.
 • 1/2 episode
62 10. juni 2006 310 And the Mole Rat Will Be CGI ?
Etter å ha blitt oppdaget av en regissør, blir Ron og Kim fotfulgt av to glamourøse stjerner som skal lære hvordan de lever ril opptakene av en Kim Possible film. Kim føler seg tilsidesatt av stjernens etterapingspåfunn, mens Ron ikke får sin stjerne til å gjøre noe som helst. Filmen stanses når Señor Senior Junior bryter seg inn på settet og krever å få en rolle som skurk.
59 25. juni 2005 311 Rappin' Drakken ?
Etter at den siste planen gikk fullstendig i vasken, blir Drakken med på en TV-sendt musikkonkurranse for å promotere sin egen hjernekontrollshampoo. For å forpurre planene blir Kim med i konkurransen selv.
 • Sangene "Rappin' Drakken" og "Naked Mole Rap" framføres
61 18. november 2005 312 Gorilla Fist ?
Ron blir hentet av Yori for å hjelpe dem med å finne mester Sensei, som visstnok er kidnappet av Monkey Fist. Kim, som er både mistenksom og sjalu, følger etter dem.
60 26. august 2005 313 Team Impossible ?
Team Impossible, verdens ledende action/redningslag konfronterer Kim og krver at hun slutter sin redde-verden karriere, som spiser av profitten deres. Når Kim nekter viser det seg snart at nettverket hennes av hjelpere rundt i verden er forsvunnet.
 • Drakken opptrer uten Shego
 • Wade dukker opp i egen person for første gang (utenom hologrammet og hans fremtidige jeg)
63-65 8. april 2005 305,306,307 So the Drama Så Dramatisk
Samme kveld som Kims avslutningsball, iverksetter Drakken sitt første virkelig seriøse forsøk på å overta verden mens han prøver å finne Kims svakheter. Når den nye kjekkasen Erik kommer mellom Kim og Ron blir de tvunget til å endelig finne ut av følelsene for hverandre og vennskapet sitt.
 • Opprinnelig sendt som slutten på serien
 • Kim og Ron begynner offisielt å gå ut sammen
 • Disse tre episodene sendes samlet som en film