Karin Okkenhaug

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Karin Okkenhaug.jpg

Karin Okkenhaug (født 5. januar 1977) er en norsk artist, musiker og låtskriver.

Karin Okkenhaug slapp sitt debutalbum "Se det du ser" 10. januar 2018 som er gitt ut på Christer Falck sitt plateselskap C+C Records. Platen er produsert av Anders Engen. Engen har tidligere produsert plater for artister som Bjørn Eidsvåg, Ole Paus, Silje Neergaard, Anne Grethe Preus, Kari Bremnes og Vidar Busk. Bandet består av Audun Erlien, Bendik Hofseth, Mathias Eick, Anders Engen og Kjetil Steensnæs. Knut Anders Sørum er med som duettpartner på en av albumets låter.

Karin Okkenhaug har jobbet som korist for artister som CC Cowboys, Dance With a Stranger, Jarle Bernhoft, D´Sound, Lars Lillo Stenberg, Lisa Nilsson, Maria Mena og Knut Anders Sørum, og har også i en årrekke vært fast korist på programmer som Idol og Skal vi danse. Seim har sunget på en rekke animasjonsfilmer som Prinsessen og frosken, Min bror Bjørnen, Shrek, Mikkes jul og Istid

Karin Okkenhaug jobber også som innleser for Lydbokforlaget, og har blant annet lest romanene Snøhvit må dø, Hagen for små begynnelser og Eplehagen.