Just 4 Fun

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Just 4 Fun var en norsk gruppe bestående av Hanne Krogh, Marianne Antonsen, Jan Groth og Eiríkur Hauksson.

Ren 60[rediger | rediger kilde]

Gruppen ble satt sammen av radiomannen Tor Andersen, og var ment for å være et tre ukers sommershow med 60-tallsmusikk på restaurant Oliver i Sarpsborg. Det ble i stedet fem måneder i Sarpsborg med smekkfulle hus. Etter dette tok de showet på norgesturné og senere til et lengre opphold på Oslo Plaza.

Melodi Grand Prix[rediger | rediger kilde]

Da NRK bestemte seg for å avlyse finalen i Melodi Grand Prix 1991, ble Just 4 Fun valgt til å representere Norge ved den internasjonale finalen i Roma med melodien «Mrs. Thompson», skrevet av Dag Kolsrud. Låten ble nummer 17 av 22, mens vinneren ble Carola med «Fångad av en stormvind».

Plater[rediger | rediger kilde]

Gruppen ga ut to album, først Ren 60 som inneholdt 60-tallslåter fra showet med samme navn, deretter Those Were the Days som i tillegg til flere rockelåter fra 60-tallet også hadde med to nyskrevne låter. Disse var «All I Really Wanna Do» og «A Dream And a Prayer» som ble utgitt på singel.

Medlemmene fortsatte etter hvert som soloartister, men våren 2008 ble alle samlet til en suksessfull gjenforening i Sarpsborg og i Fredrikstad.

Diskografi[rediger | rediger kilde]


Forgjenger:
 Ketil Stokkan med «Brandenburger Tor» 
Norge i Eurovision Song Contest
(1991)
Etterfølger:
 Merethe Trøan med «Visjoner» 
musikkstubbDenne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.