Just 4 Fun

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Just 4 Fun var en norsk gruppe bestående av Hanne Krogh, Marianne Antonsen, Jan Groth og Eiríkur Hauksson.

Ren 60[rediger | rediger kilde]

Gruppen ble satt sammen av radiomannen Tor Andersen, og var ment for å være et 3 ukers sommershow med 60-tallsmusikk på restaurant ”Oliver” i Sarpsborg. Det ble istedet 5 måneder i Sarpsborg med smekkfulle hus. Etter dette tok de showet på norgesturné og senere til et lengre opphold på Oslo Plaza.

Melodi Grand Prix[rediger | rediger kilde]

Da NRK bestemte seg for å avlyse 1991-årets norske finale i Melodi Grand Prix, ble Just 4 Fun valgt til å representere Norge under den internasjonale finalen i Roma med melodien Mrs. Thompson skrevet av Dag Kolsrud. Låten havnet på 17. plass, vinneren ble Carola med Fångad av en stormvind.

Plater[rediger | rediger kilde]

Gruppen ga ut 2 CD-plater, først ”Ren 60” som inneholdt 60-talls-låter fra showet med samme navn, deretter ”Those were the days” som i tillegg til flere rockelåter fra 60-tallet også hadde med to nyskrevne låter. Dette var ”All I really wanna do” og ”A dream and a prayer” som ble utgitt på single.

Medlemmene fortsatte etter hvert som soloartister, men våren 2008 ble alle samlet til en suksessfull gjenforening i Sarpsborg og i Fredrikstad.

Diskografi[rediger | rediger kilde]


musikkstubbDenne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.