Isachsen Stadion

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Koordinater: 59°44′49″N 10°00′53″Ø

Isachsen Stadion
Isachsen Stadion
BrukereMjøndalen Idrettsforening
UnderlagKunstgress
Kapasitet4 350
Tidligere navnNedre Eiker Stadion, Mjøndalen Stadion
Historiske data
Åpnet1950

Isachsen Stadion er et fotballstadion i Mjøndalen, Nedre Eiker. Fotballarenaen brukes av tippeligalaget Mjøndalen Idrettsforening.

Isachsen Stadion[1] het tidligere Nedre Eiker Stadion, men ble omdøpt Mjøndalen Stadion etter en større utbygging i 2011/2012, som omfattet ny bane med kunstgressdekke og undervarme, lysanlegg i henhold til krav fra Norges Fotballforbund, og ny hovedtribune med 1 500 sitteplasser under tak med alle fasiliteter - fortrinnsvis forbeholdt sesongkort og supportere. Stadion har i tillegg til sitteplasser på hovedtribunen også ca 750 sitteplasser på motsatt side og sitteplasser til ca 750 på den ene kortsiden bak mål, hvor deler av denne tribunen er forbeholdt bortesupportere. Motsatt kortside har om lag 1 300 ståplasser, noe som gir en kapasitet på 4 350 tilskuere ved fotballkamper.[2] Etter opprykket til Tippeligaen i 2014, ble stadion bygget ut til totalt 4 350 plasser, og navnet solgt til Isachsen Gruppen. Det nye navnet ble dermed Isachsen Stadion med virkning fra sesongen 2015.[3]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

fotballstubbDenne fotballrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.