Heavy Rain

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Heavy Rain er et amerikansk eventyrspill fra 2010. Spillet ble utviklet av Quantic Dream, og utgitt av SCEE, bedre kjent som Sony.

Handling[rediger | rediger kilde]

Du kan styre fire personer i spillet, småbarnspappa Ethan Mars, privatdetektiv Scott Shelby, jorunalist Madison Paige, og FBI-agent Norman Jayden. Alle fire leter de etter barne-morderen «The Origami Killer». Han kidnapper barn, og holder dem så til fange i en uke før han tar livet av dem. Han har så langt gått opp til åtte ofre, og nå har han kidnappet Shaun Mars, sønnen til Ethan Mars. Morderen etterlater seg også alltid en origami-figur på åstedet.

Quantic Dream har kommet med et nytt kontroll-system til spillet, hvor man blant annet skal riste på konsollen eller bevege pilen langt nok til venstre. De har også laget en ny måte å fordype historien, av og til kommer det valg surrende over hodet til karakteren du spiller, hvor du for eksempel skal trykke på X for å få karakteren til å si unnskyld. Det blir vanskeligere og vanskeligere å lese valgene etter hvor stresset personen er eller hvis han er i en livstruende situasjon.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]