Godzilla, Mothra and King Ghidorah: Giant Monsters All-Out Attack

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Godzilla, Mothra and King Ghidorah: Giant Monsters All-Out Attack
orig. Gojira, Mosura, Kingu Gidorâ:
Daikaijû sôkôgeki
Generell informasjon
Sjangerscience fiction
Utgivelsesår2001
Prod.landJapan
Lengde105 min.
SpråkJapansk
Bak kamera
RegissørShusuke Kaneko
ProdusentShogo Tomiyama
Hideyuki Honma
ManusforfatterKei'ichi Hasegawa
Masahiro Yokotani
MusikkMichiru Oshima
Foran kamera
MedvirkendeChiharu Nîyama
Ryudo Uzaki
Masahiro Kobayashi
Prod.selskapToho
Eksterne lenker

Godzilla, Mothra and King Ghidorah: Giant Monsters All-Out Attack (ゴジラ・モスラ・キングギドラ 大怪獣総攻撃) er en japansk film fra 2001 regissert av Shusuke Kaneko. Dette er den tjuefemte filmen om det klassiske filmmonsteret Godzilla. Her får man se en ny side av King Ghidorah.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Under et møte med det japanske militæret angående monsteret Godzilla, orienterer admiral Taizo Tachibana om den gangen Godzilla gikk til angrep for aller første angrep. En amerikansk atomubåt blir rapportert som savnet, men senere blir det oppdaget at den ble ødelagt av Godzilla. Tachibana`s datter, Yuri Tachibana, produserer en dokumentarfilm i det et mystisk jordskjelv inntreffer i området. Det merkelige jordskjelvet kommer tilbake igjen senere samme kveld, og folk blir vitne til monsteret Baragon, og den blir feilaktig identifisert som Godzilla.

Deretter angriper Mothra, og Yuri intervjuer Hirotoshi Isayama - en eldre mann som forklarer legenden om de tre monstrene Baragon, Mothra og Ghidorah. Godzilla går senere i land og angriper Bonin-øyene, og etterlater seg få overlevende. Godzilla dukker opp igjen, og Yuri blir skadd. Det japanske militæret sender flere jagerfly for å angripe Godzilla, men alle blir raskt utslettet. Tachibana setter opp en ny forsvarslinje ved Yokohama i ett forsøk på å hindre videre ødeleggelser. Mothra og Ghidorah våkner også, for å slåss mot Godzilla.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]