Det går alltid på et tog

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Det går alltid på et tog
SerieFleksnes
Sesong6
Episode8 / 10
ForfatterRay Galton
Alan Simpson
RegissørBo Hermansson
Sendt15. oktober 1988
← ForrigeNeste →
Radioten '88Høyt henger vi '88

Det går alltid på et tog er en episode av TV-serien om Marve Fleksnes. Episoden ble vist på NRK i 1988 og er den åttende i en føljetong på ti episoder som i hovedsak består av gamle episoder vevd inn i nytt materiale. Det meste av handlingen i denne er hentet fra en eldre episode kalt Det går alltid et tog.[1] Den har en varighet på ca. 30 minutter.

Bakgrunnen for handlingen er at Marve Fleksnes har dødd i en ulykke på Nøttefjord camping og deretter havnet ved Perleporten. Her vil han gjerne inn, men St. Peter ønsker å granske hans liv på jorden først. I denne episoden er St. Peter nysgjerrig på hans kjærlighetsliv. Marve viser ham derfor et klipp fra en togtur han tok til Sverige for noen år tilbake. Her møtte han en vakker kvinne som viste sin interesse for ham, men han klarte å rote bort sjansen. Resultatet blir at St. Peter atter utsetter sin avgjørelse.

Episoden ble første gang vist på NRK den 22. oktober 1988 og er den åttende av ti episoder som gikk som en føljetong på kanalen dette året.

Rollebesetning i denne episode[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «NRK TV - Se Fleksnes» (norsk). Besøkt 13. juli 2018.